Giriş yapmadınız.
Yaz aylarını ayılıp bayılmadan ve iyi hissederek geçirmenin yolları var.Sağlıklı beslenmek , spor yapmak ve güneşten korunmak şart.İşte sıcaklıkları sağlam bir şekilde atlatmanın 4 temel yolu!
1-Uzmanlar genç kızların aceleci olduklarını ve kahvaltı etmeden evden çıktıklarını söylüyorlar ve uyarıyorar:Sabah kahvaltısı günün en önemli öğünüdür atlayayım deme!
2-Yaz aylarında kendini iyi hissetmek istiyorsan hafif yiyecekler tüketmelisin.İçinde yeşilin her türünü barındıran salatalar ideal.Proteini balıktan almalı , lifli yiyeceklerden şaşmamalı ve bolca su içmelisin.Patates cipsleri , tuz ve karbonhidratlardan uzak duruyoruz elbette!
3-Bir açık hava aktivitesi bul.Spor salonuna gitmek zorunda değilsin.Yürüyüş , en ideal spordur , unutma! Asansöre binmek yerine merdiven çıkmak da etkili bir egzersin sayılır.
4-Güneşten en çok cildimiz etkileniyor , bunu biliyorsun.İlla ki bronz bir tene sahip olmak
istiyorsan kendine iyi bir güneş kremi seç.Hem korunmuş ol , hemde tenin tatlı tatlı pembeleşsin!
Alıntı: CosmoGirl Temmuz Sayısı 2011
Gerçekten yararlı olmuş canım :) Teşekkürler .
Bu Bilgiyi paylaştığın için teşekkürler
4 temel yolu bende yararlı buluyorum keşke tamamıyla uygulayabilsek..
1.Doğru hmn çıkıorum ama kahvaltı yapıorum :)
2.o biraz zor
3.basketbool ve yürüyüş yapıorum :D
4.zaten uyguluyorum :D
Çok yararlı olmuş cnm saol :)
yaz ayında balık biraz ağır olmaz mı
önemli değil :) beğendiyseniz hep paylaşırım :)
5432112345 yazdı:
yaz ayında balık biraz ağır olmaz mı
canım sana hergün balık ye demiyor arada sırada protein almak için yemelisin
Son olarak düzenleyen gamzemo (2011-08-30 15:43:17)
ama kızlar benim bir sorunum var derim çok hassas güneşe çıktığım an kızarıyorum en iyi faktörlü güneş kremlerini kullanıyorum ne yapmalıyım of güneşe çıktığım an çok köt oluyorum hiç bronzlaşamıyorum
,ne yapmalaıyım yaa
ama kızlar benim bir sorunum var derim çok hassas güneşe çıktığım an kızarıyorum en iyi faktörlü güneş kremlerini kullanıyorum ne yapmalıyım of güneşe çıktığım an çok köt oluyorum hiç bronzlaşamıyorum
,ne yapmalaıyım yaa