Giriş yapmadınız.

#1 2010-12-04 11:57:34

lov3-0-3mo
Membre
Gönderen: Mersin
Kayıtlı: 2010-01-22
İletiler: 46

KarıŞıK FikirLer

1.Mesela Loftumuza bir arkadaşımızı davet edebilelim,Açıklaması,
Loftumuzun köşesinde Katalok gibi küçük bir defter bulunsun (bunu sadece biz görebiliriz) Defterde arkadaşlarımızın giysisiz halleri bulunsuz (Çünkü onların giysileri görünürse herkes herkesin giysisini çalar hile olur) bu dollzlardan birini seçtiğimizde arkadaşımıza ileti gitsin onaylarsa bizim loftumuza arkadaşımızın dollzundan bir kopya gelsin bizde kendi dolabımızdan giydirelim :) yalnız kalmayalım loftumuzuda maksat.

2.Müzik seçenekleri artacak ama dollzların loftlarına göre bir kaç loft müziği önerebilirim, Rihanna -Disturbia , Lady GAGA Alejandro ,Apaçi Marşıda olsa hayır demem çünkü ilk ben alırım :D

3.Örneğin bir blüz alıcaz ama 1 $$$ eksik,oyunda ilerlemek en üst seviye para almakta pek kolay değil basit oyunlar olsun günlük onları 1 kez oynayabilelim 1 $$$ versin kazanırsak x) gibi....XP kazanmak için oyunlar mevcut ama daha çok $$$ kazanmamıza yönelik etkinlikler olsa daha iyi olacak.

4.Oyunda ne kadar online olduğumuz (aktiflik istatistiği ) yada oyuncu nerde ne yapıyor (".... oyuncu ....'a mesaj gönderiyor") gibi...Kaç gündür bu oyunu oynadığımızda yazabilir mesela aysenur88 286 gün önce kayıt oldu...

Bence bunlar eksikliktir bunlar olsa ben 24 saat bu oyunu oynarım,zaten 24 saat oynuyorum ama :D
Karışık aklıma gelenleri yazdım gördükçe yazıcam :) Sizinde karışık düşünceleriniz varsa Buraya yazın

When someone dies in the grip of a powerful rape.
A curse is hern.
The curse gathers in that place of death.
Welcome to silent hill and Garez's world.

#2 2010-12-12 12:07:08

Ancien joueur laura22
Invité

Re: KarıŞıK FikirLer

Hepsine katılıorum

#3 2010-12-12 14:42:22

Ancien joueur basketciqirl
Invité

müzik ve para fikirLerine bayıLdm bnce oLursa çk qzL olurdu:applau:

#4 2010-12-12 16:41:27

amylee
♪♫♪ Moderatör ✭☆
Gönderen: KaRaBüK
Kayıtlı: 2009-10-25
İletiler: 3547
Websitesi

1. isteğin değil ama diğerleri zamanla mümkün olabilir cnm

Ohmydollz Gazetesi
Tasarımlarım
Dizaynlarım
NeveR ForgeT / NeveR ForgivE

#5 2010-12-15 22:21:11

Ancien joueur Kristen357
Invité

Evet bende katılıyorum.

#6 2011-01-02 21:00:24

Ancien joueur witchesma
Invité

Benimm çok farkLı çok qseL bi fikRimm varr

#7 2011-01-02 21:03:48

Ancien joueur witchesma
Invité

MeseLa banKa yeri oLsun paraLarımızı oraya yatırabiLeLim

Örneqin pztesi qünü 20 $$$ yükLedin pzar qünü fLan 2$$$ faiziyLe aLbiLiriss biDe para banKada oLmadıqım zman parayı biriKtirmek çok zoR oLuyo çünKü yanında para oLunca hemen harcıyon ama banKada saKLarsak hem faizLenir
hemde daha koLay para biriktirebiLiriss

Bncee çoK qseL oLurr

#8 2011-01-31 13:05:46

Ancien joueur demilovato9
Invité

1. ve 3. isteğini beğendm bunlar olsa çok iyi olr ayrıca witchesma nın fikride çok gzl öle olsa oyun gerçk hayata dha çok benzrr....

#9 2011-02-11 16:59:15

Ancien joueur 70hanedan70
Invité

bencede çok iyi olur.....

#10 2011-02-21 19:27:46

lesguit
Membre
Kayıtlı: 2010-08-29
İletiler: 310

KsinLikLe ktıLıorm bu fikirLer deqerLendiriLmeLi

#11 2011-02-26 13:59:23

reu
Membre
Gönderen: Loft C:
Kayıtlı: 2011-01-01
İletiler: 935

omd   sürekli oyunda kalmak istiyorum ...ama yapacak birşey bulamadığımdan bazen ...
dolların kendi aralarında oynaya bileceği,küçük oyunlar olsa.satranç,masa tenisi,,küçük oyunlar yani (siteyi yavaşlatmayacak...kadar)iki kişilik onlıone olmayan çok güzel araba yarışaları bile var çok uzun bölümleri olmayan
bu şekilde oyunlar olabilse......Çok eğlenceli olabiliyor..çarpışan arabalar.vs.. hem arkadaşlarımızlada hoşça vakit geçirebilirizZeka oyunlarıda olursa faydalı olabilir .... quoi   bilmem ki siz ne dersiniz quoi sanki karşımda ki insanla oyun oynamak karşılıklı hoşuma gider gibi geliyor  quoi

#12 2011-02-26 14:31:13

Ancien joueur Pinklive
Invité

SAna katılıyorum ablacım gerçekten iyibir fikir:Dapplau

#13 2011-02-27 18:50:03

Ancien joueur ladymelek
Invité

lov3-0-3mo yazdı:

1.Mesela Loftumuza bir arkadaşımızı davet edebilelim,Açıklaması,
Loftumuzun köşesinde Katalok gibi küçük bir defter bulunsun (bunu sadece biz görebiliriz) Defterde arkadaşlarımızın giysisiz halleri bulunsuz (Çünkü onların giysileri görünürse herkes herkesin giysisini çalar hile olur) bu dollzlardan birini seçtiğimizde arkadaşımıza ileti gitsin onaylarsa bizim loftumuza arkadaşımızın dollzundan bir kopya gelsin bizde kendi dolabımızdan giydirelim :) yalnız kalmayalım loftumuzuda maksat.

2.Müzik seçenekleri artacak ama dollzların loftlarına göre bir kaç loft müziği önerebilirim, Rihanna -Disturbia , Lady GAGA Alejandro ,Apaçi Marşıda olsa hayır demem çünkü ilk ben alırım :D

3.Örneğin bir blüz alıcaz ama 1 $$$ eksik,oyunda ilerlemek en üst seviye para almakta pek kolay değil basit oyunlar olsun günlük onları 1 kez oynayabilelim 1 $$$ versin kazanırsak x) gibi....XP kazanmak için oyunlar mevcut ama daha çok $$$ kazanmamıza yönelik etkinlikler olsa daha iyi olacak.

4.Oyunda ne kadar online olduğumuz (aktiflik istatistiği ) yada oyuncu nerde ne yapıyor (".... oyuncu ....'a mesaj gönderiyor") gibi...Kaç gündür bu oyunu oynadığımızda yazabilir mesela aysenur88 286 gün önce kayıt oldu...

Bence bunlar eksikliktir bunlar olsa ben 24 saat bu oyunu oynarım,zaten 24 saat oynuyorum ama :D
Karışık aklıma gelenleri yazdım gördükçe yazıcam :) Sizinde karışık düşünceleriniz varsa Buraya yazın

#14 2011-05-14 09:34:09

Ancien joueur canimarki
Invité

ben banka faizini beğendim çünkü bazen paraya çok ihtiyaç oluyor:(((

#15 2011-06-03 17:10:59

Ancien joueur cilekarya2
Invité

süper fikirler en çok bankayı beğendim şöyle bir şey yazalm oyunun kurucularına mesela sarah herkes mektup gönderirse banka ile ilgili yapmak zorunda kalırlar çünkü baya bi yoğun istek olur ben şimdi göndericem mektup '' amaaan hiç uğraşamam mektup göndermekle'' diyorsanız ben yazıyım yazıyı siz kopyala yapıştır yapn ama lütfen yapn işte aşada

Sevgili Sarah;
Sitedeki kızların yoğun isteği üzerine sitede bir değişiklik yapılmasını istiyoruz.Yani sitede bir banka olsun.Paramızı oraya yatıralım.Her gün ya da birkaç günde bir paramıza faiz gelsin.Mesela paramızı bugün yatırdık diyelim 30 $$$ var.Yarın 31 $$$ olsun.Tabi öyle kolay para almak da olmasın çünkü sitede kavgalar olabilir.Mesela 20 $$$ ve altı parası olan 2 günde bir faiz alsın.Lütfen bu isteğimizi yerine getirin.Şimdiden site adına ve benim için teşekkürler.
star

#16 2011-06-03 17:50:25

edac15
Membre
Kayıtlı: 2010-07-17
İletiler: 165

witchesma yazdı:

MeseLa banKa yeri oLsun paraLarımızı oraya yatırabiLeLim

Örneqin pztesi qünü 20 $$$ yükLedin pzar qünü fLan 2$$$ faiziyLe aLbiLiriss biDe para banKada oLmadıqım zman parayı biriKtirmek çok zoR oLuyo çünKü yanında para oLunca hemen harcıyon ama banKada saKLarsak hem faizLenir
hemde daha koLay para biriktirebiLiriss

Bncee çoK qseL oLurr

Nasıl yani faizi biz mi alıcaz yoksa banka mı?

OHD özledim hemde çok uzun zamandır giremedim :):):):)  aomd_bave

#17 2011-06-03 20:21:24

aysen7
Membre
Gönderen: Gülce
Kayıtlı: 2011-03-13
İletiler: 150
Websitesi

Ya siz resmen oyunu Stardoll'a çevirmek istiyorsunuz! non  Bu oyun böyle güzel arkadaşlar... 1. fikrine asla ve asla katılmıyorum çünkü Stardoll'da var! 2. gerçekten müzik seçenekleri az ama yine de gerçekleşmeyebilir. 3. fikrin sunuldu ve sanırım kabul edilmemişti. 4. fikrin için yorum yapmayacağım ve bence bunların 2. dışında hiç biri eksiklik değildir!

SENİ SEVİYORUM!

#18 2011-06-08 11:08:00

sarah123456
Membre
Gönderen: BURSA
Kayıtlı: 2009-11-12
İletiler: 114

Güzel Fikir good

Sherlock Holmes!.. <3

#19 2011-06-22 19:27:16

selenagomez9
Membre
Kayıtlı: 2010-11-20
İletiler: 129

1. ve 3. fikre bayıldım
3. dha bi gzl çünkü bazn dediği gbi 1 $$$ eksik oluyor sırf bu yüzden ertesi gnü bekliyoruz zaman geçmiyor bu yüzdn 3. fikir kesinlikle uygulamaya konulmalı ;)
non non

Ben Doktor'um ancak bunun ötesini bilmiyorum.Kim olduğumu kesinlikle bilmiyorum. Henüz denenmedi. Komik miyim? Alaycı mıyım? Cazibeli miyim? Yaşlı bir dırdırcı mıyım? Yaşıyor muyum, ruh muyum? Sağ elimi mi, sol elimi mi kullanıyorum? Kumarbaz, kavgacı, korkak, vatan haini, yalancı, deli miyim? Delillere bakılırsa, kesinlikle koca bir ağzım var.  DOCTOR WHO FOREVER :)

#20 2011-07-06 12:23:27

superstar133
Membre
Kayıtlı: 2010-08-01
İletiler: 4

ya banka nasıl oluyo ve ben elbise hilesini anlamadım defter nereden gelcekki ve arkadaşımızı nasıl elbisesiz görürüzaomd_fan aomd_bisous aomd_bave aomd_blase aomd_bravo aomd_mdr aomd_noel aomd_smile lvers magic mang mdr montr new non nrv star sad quoi pleur ouf omd

#21 2011-07-19 06:37:55

Ancien joueur btygirl
Invité

arkadaşlar 1. 3. we banka fikri sperr. ayrıca bnm bir fikrim daha war mesleğimizle ilgili bize görevler werilsin we biz o görewleri yapalım ve $$$ kazanalım

#22 2011-07-19 08:29:44

lov3-0-3mo
Membre

aysen7 yazdı:

Ya siz resmen oyunu Stardoll'a çevirmek istiyorsunuz! non  Bu oyun böyle güzel arkadaşlar... 1. fikrine asla ve asla katılmıyorum çünkü Stardoll'da var! 2. gerçekten müzik seçenekleri az ama yine de gerçekleşmeyebilir. 3. fikrin sunuldu ve sanırım kabul edilmemişti. 4. fikrin için yorum yapmayacağım ve bence bunların 2. dışında hiç biri eksiklik değildir!

İlk olarak yorumuna teşekkürler fakat ben bu konuyu açtığımda Stardoll oynamıyordum, doğal olarak bir yerden alıntı yaparak koymadım. Ayrıca Omd'u Stardoll'a çevirmeye çalışmaya bende karşıyım.
Düşüncelerine gelirsek, 1. fikir OMD Chat dışında oyuncular arası arkadaşlığı sürdürmek amaçlı. Stardolldada arkadaşını suitte giydirme soyma yok iyi bak. 2. Müzikler sadece bu tarz değil ünlülerinde şarkıları gelmeli. Gerçi şimdi müzik seçenekleri eskiye göre arttı. 3.Konunun açılış tarihine dikkatli bakalım, sunulan fikir bu konudan 3 gün ila 1 hafta arası açılmış. Demekki ilk sunan kişi biziz :] 4.Oyunu sevmeni anlıyorum fakat fikirlere saygı duymak, katılmasanda kavga konusu yaratmayacak yorumlar yapmakta bir erdemdir. Oyunun elbet eksiklikleri var, Hiç bir şey kusursuz değildir ! Teşekkürler...

A curse is hern.

#23 2011-07-19 13:49:39

lov3-0-3mo
Membre

superstar133 yazdı:

ya banka nasıl oluyo ve ben elbise hilesini anlamadım defter nereden gelcekki ve arkadaşımızı nasıl elbisesiz görürüz:aomd_fan: :aomd_bisous: :aomd_bave: :aomd_blase: :aomd_bravo: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :lvers: :magic: :mang: :mdr: :montr: :new: :non: :norm: :nrv: :ok: :star: :sad: :quoi: :pleur: :ouf: :omd:

Bankanın genel amacı Paramızı saklamak, daha sonra harcamak. 1 $$$ yatırdığımız banka, üzerinden uzun zaman geçtikçe birikimimize yardımcı olmalı. Örneğin ; Fatma01 19 Temmuz 2011 tarihinde OMD Banka'ya 10 $$$ yatırdı. Tarih 30 Eylül olduğunda birikim 15 $$$ olmalı. Özetle Gerçek banka sistemi.
---
Elbise, eşya yada para hilesi yok. Bonus olarak oyuna davet ettiğiniz arkadaşlarınızdan birisi Banka'yı kullanır ise bize ek olarak 10 $$$ geliyor.Bunu garantiye almak için olabildiğince Ohmydollz oynamayan arkadaşımıza Loftumuzun yukarısında bulunan bölümden "Oyuna davet" yollamalıyız.
---
Lofta arkadaş daveti benimde gözüme pek gerçekçi gelmemeye başladı. Fakat düşüncesi güzel. Bu sistem henüz devreye girmedi "ne? nasıl?" sorularına gerek yok.

"Ohmydollz Stardoll değil" stemi eden arkadaşlarımız neden ise Stardoll'un "sihirli eşya" Fikrine destek verdi. Aynı çevirme, içe- üste geçirme özellikleri Stardollda mevcut. Düşüncenize sadık olun, bu kadar yaratıcı iseniz siz bir fikir öne atın biz eleştirelim. Eleştirilmek istemiyorsanız, eleştirmeyin.

A curse is hern.

#24 2011-08-10 13:14:25

Ancien joueur ohmydollzsarah1
Invité

Çok iyi fikirlermiş katılıyorum

#25 2011-08-13 16:38:09

Ancien joueur wityl
Invité

aomd_bave aomd_bisous aomd_blase aomd_bravo aomd_fan aomd_mdr aomd_noel aomd_noel applau fete gai good honte honte hypn intr lol love lvers lvers lvers lvers magic mang mdr montr new new new non nrv omd ouf pleur sad star quoi omd lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers lvers

Board footer