Giriş yapmadınız.

#1 2011-07-24 12:05:59

Ancien joueur Teyre
Invité

Benim fikirlerim! XD...!

Bence artık kullanmak istemediğimiz eşyaları geri dönüştürüp paralarını geri alsak güzel olur.Tabi bunu istediğimiz zaman yapabilmeliyiz.Geri dönüştürdüğümüzde aldığımız para bizim o eşyayı satın aldığımızda verdiğimiz ücretten düşük olabilir tabi sonuçta modası geçiyor, XD...Deneyim puanımızdan başka birde oyun boyu bir puanımız daha olsa diyorum.Onun için de bir sıralama olurdu.Her gün sadece 20 oy hakkımız var.Bence sınırsız olmalı.Bizi en son ziyaret eden bir kaç kişiyi gösteren bir sistem olsa güzel olurdu.Ziyareti için teşekkür eder kaynaşırdık.Ben şahsen bu sistemin olduğu oyunlarda beni ziyaret edenlere teşekkür ediyorum.Daha fazla oyun olabilir.Bir de bir oyunu oynadıktan sonra bir daha oynayamıyoruz.Bence istediğimiz kadar oynayabilme ama sadece birincisinde puan almalıyız, çok daha iyi olur.Oylama her an olabilmeli.Arkadaşlık istekleri onaylamalı olmalı.Podyumda istediğimiz zaman yeni üçlü değiştirebilmeliyiz.Saçımızın renginden olan diğer saçlar ücretsiz olmalı.Mantıklı yani.Ben oturur bir sürü model yapabilirim.Boyatmayı kuaförde ücretli yaptırtırım.
    Bakalım ileride neler olacak?...XD...

Son olarak düzenleyen Teyre (2011-07-24 12:34:00)

#2 2011-07-26 19:54:31

lesguit
Membre
Kayıtlı: 2010-08-29
İletiler: 310

Re: Benim fikirlerim! XD...!

Boyama hakkındaki fikrini çok beğendim ama bu ikonkız adlı bir oyunda var fakat yinede olsaydı fena olmazdı

#3 2011-07-26 19:58:53

midilliseker
Membre
Gönderen: One Direction♥
Kayıtlı: 2010-11-27
İletiler: 576

Re: Benim fikirlerim! XD...!

Hepsini çok beğendim...Sadece defilede istediğimiz kadar değiştirme olmaz o zaman hep değiştir değiştir durur kendi çıkınca oy verir ama geri kalanı güzel fikirler

Harry Syles/Zayn Malik/Liam Payne/Louis Tomlinson/Niall Horan
Ayrım yok. Hepsi çok değerli.

Board footer