Giriş yapmadınız.
Konuşmicam
1. az yavaş git yetişemiyorum :)2. bana da yap :)))
:D Yetişme lan o koca dolabımla yetişemessin zaten :D Yaparım ♥
Saol cnm :)) Kolay kolay yetişeceğe benzemiyorum zati :))))
:D
Daha yorum yok mu küstüm
zac efron mu yoqq daha neler o tipsiz mi ?? seni yanii
Oykutor zevkler ve renkler tartışılmaz.Bende Çağatay Ulusoy'la Enrique İglesias hayranıyım :)
Son olarak düzenleyen midilliseker (2011-07-17 20:02:17)
Oykutor sana cevabım : Justin Bieber mi yoqq daha neler o tipsiz mi ?? seni yanii
Herkesin zevkleri farklıdır ve kimse kimseye karışamaz ! Ben de Justin'i tipsiz buluorum var mı ????
Benim de yakışıklı bulduğum söylenemez tabii
Güzel giyiniyorsun Nazlıcan benmde prensesena dollzumda snn gıbı esyalarım vardı :( ama yok artk.Neyse modadan anlıyorsun yani ;)
Çok teşekkür ederim canım Bu arada prensesena dollzuna ne oldu ?
LivePink yazdı:
Güzel giyiniyorsun Nazlıcan benmde prensesena dollzumda snn gıbı esyalarım vardı :( ama yok artk.Neyse modadan anlıyorsun yani ;)
bencede modadan anlıorsn
pfff bitiorum sana zati bn nasıl olmuşum :)) doğum günü hediyesi bi bakıver gariiii :))
Herkese thanks
Aslında modaya uyduğum fazla söylenemez :D
Daha yorum yok mu ?
Son olarak düzenleyen Analis_14 (2011-07-19 11:32:52)
bncede bnde justinni tipsiz buluyum bir kişiye bin erkk koşuya bnada ykşıklı glmiyo justin. çağatay ulusoyda eskiden bnde sevidim fkat çok tipsizleşti bnm hyranım......utandm diymm...zac efron kanka şaşırdım lady gaga olmadığını giymin beautiful....bni çok şaşırttın lady gaga olmadığına..
Lady Gaga hala var ama Zac daha fazla Hem şaşırılıcak bi durum yok bence ?! Herkesin zevkleri zamanla değişebiliyor .
Doğru ben selena gomez hayranıydım artık Enrique eskiden logan lerman hayranıydım (hala hayranıyım ama daha azaldı) şimdiyse çağatay hayranıyım böle işte :)) bizim kız grubu topluca çağatayla evlenmek istioz zati XD
Yorumlar gelsin ....
Giyim tarzına hayranım tatlıımm :)