Giriş yapmadınız.
Magazada sadece 1 ürün deneyebiliyoruz.Ama belki diyer şeylerle uydurarak almak istiyoruz.Ama sadece 1 tane deneyebildiğimiz için nasıl uyup uymayacağını bilemioruz.Yani iyi olurdu :\
ewd ya bncede :D
Mükemmel olur
bende bu yüzden çok dertleniyorum yani kesinlikle katılıyorum
Sesimizi duyan yokmuuuuuuuuuu???
busecikgul yazdı:
Magazada sadece 1 ürün deneyebiliyoruz.Ama belki diyer şeylerle uydurarak almak istiyoruz.Ama sadece 1 tane deneyebildiğimiz için nasıl uyup uymayacağını bilemioruz.Yani iyi olurdu :\
kesinlikle...
bence de
bir keresinde başka dollzuma kıyafet deniyodum aldım 2 aynı renk kıyafet biri aık renk biri koyu oldu çok çirkin durdu xD
Ben hala sorunu yaşıyorum :D defileye kayıt olmak için eşya alırkeen.
İlgilencek kimse yok mu ?
Haklısınız ancak Sarah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği
bnce dollzumuzun adını istedğimiz zaman değiştireblseydik güzel olrdu.ve arkdşlar size kesnlkle katılıorum.
cahtmey yazdı:
Haklısınız ancak Sarah böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği
oyn kurucusu sarah mı?
ewt
Bncede uyamıo
semyen yazdı:
bnce dollzumuzun adını istedğimiz zaman değiştireblseydik güzel olrdu
Bunun mümkün olmayacağını biliyorsunuzdur değil mi?
evet
eed yha sırf bu yüzdn alcağım şeye uyup uymıcağını bilmeden bşi alıyorum diğer ürünü deniyorum üstüne sonra bi bakıyorum hiç uymuyo param boşa gidiyoo
evet cnm bnde bunu düşünüyordum madorotorlere veya adminlere illetilmeli :)
bencede dün giysi alcaktım uyup uymadığını anlıyamadım kıyafetide almadım..
Son olarak düzenleyen busenazzzz (2011-07-03 11:35:38)
evett ben bu yuzden bile oyunu bırabbilirim eğer bole dewam ederse bu dolzzu kapatıp oyunu bıradacam
selenagomez9 yazdı:
eed yha sırf bu yüzdn alcağım şeye uyup uymıcağını bilmeden bşi alıyorum diğer ürünü deniyorum üstüne sonra bi bakıyorum hiç uymuyo param boşa gidiyoo
çok haklısın bencede en azından 3 şeyi bir arada deneyebilmeliyiz
lesguit yazdı:
selenagomez9 yazdı:
çok haklısın bencede en azından 3 şeyi bir arada deneyebilmeliyiz
edd yha en az 3 kıyafet olmalı deneyebileceğimiz cok haklısın şuann hesaplarımdan birinde 100 $$$ ı geçkin para var ve ne alcağımı bilmiyorum aldıklarım uymas da param boşa gider die korkuom :(