Giriş yapmadınız.
Eveett bende destekliyorum. Koreyi çok seviyorum kıyafetleride hoş
:D hım çok gzl
bencede gelsin korelilere bayılıyorum <3<3
Destek vermiş olan herkese çok teşekkürler. :]
Fakat konumuz unutulmaya yüz tutmasın. Sadece bir yorum çok şey değiştirir. Umarım bu Görevden sonra kıyafetlerimize kavuşuruz.
Bencede son zamanlarda özellikle kore giysileri benimde çok ilgimi çekiyor öyle elbiseler mağzalarda satışa sunulursa kesinlikle alırım
Teşekkürler lesguit
Yönetimden tık çıkmadı :[ İnşallah bir süpriz ile Dominik Cumhuriyeti Görevinden sonra Kore Kıyafetleri mağazalara gelir. Paramızın hepsini harcamayalım ki elbiselerimizi daha kolay alabilelim ;] ♥
çok güzel
yaa lütfen gelsin bayıldımmm
bn de tanıtımıma koy dum bakabilirsiniz
Çok güzeller.Üstelik işlemeleri öyle detaylı ki çok hoşuma gitti.Çıkarsa kesin alıcam :)
Tanıtımına ekleyenlere teşekkürler, destek verenler sizin sayenizde arttı. :]
Geç olsada gelir diye tahmin ediyorum, geç olsun güç olmasın :]
[ Ayrıca Asya isteklerinizi ve fikirlerinizide bu konuya yazabilirsiniz, örneğin Asya görevleri sıklaşabilir tıpkı daha önceden çıkan Mulan görevi gibi. ] Yalnız Kore giysilerinin görev şeklindede çıkmaması daha iyi olur, Ben görevlerdede para biriktirmedede kötüyümdür. Eminim çoğu kore severde benim gibi.
Omd'a gelmiş Asya giysilerine örnekler,
Favorim,
Burçlar Kuşağı, Balık burcu elbiseside çok şirin :)
Ve 2.Resimdeki gibi Geisha toplamalıkları gelse eminim kimse hayır demez. Minik fenerler, ejderhalar ve yelpazeler toplamaktan mutlu oluruz. :]
Son olarak düzenleyen lov3-0-3mo (2011-07-14 15:21:09)
kore kyafetleri çok güzel oluyor bnce olmalı
http://img195.imageshack.us/img195/2446/c0037926152176.jpg
http://img833.imageshack.us/img833/9220/c001124308081558.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/1413/ginyeowk3.jpg
bende internetten birkaçtane buldum :D
lov3-0-3mo yazdı:
Teşekkürler lesguit
Yönetimden tık çıkmadı :[ İnşallah bir süpriz ile Dominik Cumhuriyeti Görevinden sonra Kore Kıyafetleri mağazalara gelir. Paramızın hepsini harcamayalım ki elbiselerimizi daha kolay alabilelim ;] ♥
Rica ederm inş. gelir gelmesni o kdr çok istiorm ki :D
Bu elbise ohmydollz'a gelsin, güzelmiş :)
Resimler için Teşekkürler kızlar,
Konumuz uzun süredir açık, şuana kadar olumlu yorumlar aldık. Bu gün itibariyle 2 Maceramıza başladık. Yeni giysilerin gelişine sevindik. Umutsuzluğa kapılmadan bekliyoruz, fakat ne zamana kadar bekleyeceğimiz soru işareti.~ Mesajlarımız cevapsız.Sizce sesimizi nasıl duyurabiliriz ?
firuze yazdı:
çok güzel :)
Son olarak düzenleyen lov3-0-3mo (2011-07-19 14:46:57)
güzel fikir bence ve olmasi gerekir
http://tr.ohmydollz.com/forumtr/viewtopic.php?pid=24910#p24910
Forum Konusundan Kendi Kıyafetlerimizi Dikmemizi Destekleyebilirsiniz.
Mademki Fikirlerimize, Zevklerimize Değer Verilmiyor Yeni Gelecek Bu Özellik Yardımıyla Kendi Kore Giysilerimizi Dikebilmeliyiz Kore Severler. Yeni özellik İçerisinde Mutlaka Kore Giysisi Şablonu Olmalı !
Dizilerinden tut, kıyafetlerine kadar Kore'nin her şeyini seviyordum zaten. Özelliklede erkeklerini tabii ama konumuza gelirsek, sonuna kadar destekçinim !
Benimki Hayranlıktan Çok Takıntıya Dönüştü Gibi :D
Çokta Memnunum, 2NE1, SuJu, Bigbang, Shinee Hepsinin Albümü var. Günde Yüzlerce Kez Dinliyorum. Kıyafetlere ve Gelenekselliğe Olan Hayranlığıma Anlatmama Gerek Yok. Altın Ejderha İşlemelerine Tapıyorum . ♥
En Sevdiğim Oyunda da O Giysileri İstemek En Doğal Hakkım Değil mi ?
Teşekkürler Saddie ~
Umarım Sesimizi Duyan Fransız Server'ı İsteğimizi ve Desteklerinizi Göz Önüne Alarak Kore Elbisesini Ohmydollz'a Getirir.
Bende varım...
Farklı kültürleri tanımak ve tanıtmak daima hoşuma gitmiştir..
Çağımız uzak doğu kültürlerine olan ilgisi sürekli artmaktadır..
Ayrıca dizileride oldukça güzel hem dilleri hemde görünüş ve düşünceleriyle..
Kore kültürünü tanımak isteyenlere;
~Düşlerimin Prensi,
~Boy Over Flowers,
~Personal Taste adlı dizileri öneriyorum.. ;)
çok güzel kesinlikle gelmelii
Destegine tesekkurler. Hala yilmadik ayni umutla kore giysilerimizi bekliyoruz. Taki gelinceye kadarda beklentimizi surdurecegiz.
Bugün bir Japon ağırlıklı Macera gelmesi belkide yarın "BUNCA" ohmydollz'da bulunan Kore Severe umut oldu gibi.
Her gün bizi düşünen değerli Fransız ablalarımız kıyafet tasarlarken umarım ki yakındada bir kore kıyafeti tasarlayıp bizi memnun edecektir.
Bu isteğimiz sandığımdan da rağbet gördü gibi, bu kadarını beklemiyordum. Fakat kullanıcı adını "Minho" yapıp hala bizden habersiz arkadaşlarımız bol :(
Rica Ediyorum ne kadar istekli olduğumuzu gösterelim. Kore sever bir arkadaşınız var ise bu konunun linkini gönderelim. Benim için değil, arkadaşınız ve istekli bunca insan için yapalım. Gerekirse yetkili ablalarımıza bu konuyla ilgili mesajlar gönderelim. Fikrinizi beyan etmeniz sizi kaybettirmeyecek, kararlılık aşılayacaktır. Hala desteklere kapımız, konumuz açık.
(Konu resimleri silinmiş en kısa sürede yeniden eklenecektir.)