Giriş yapmadınız.
BENCE EŞYA SİLİNCE PARA GELSİN ÇÜNKÜ EVİMİZDEKİ FAZLA EŞYALARI ATMAK
İSTİYORUZ MODASI GEÇİYO AMA PARA GELMEDİĞİ İÇİN ATMIYORUZ BENCE
SİLİNCE EŞYANIN FİYATININ YARISI KADAR VERYA TAMAMI KADAR PARA GELSİN
HEM BOYLECE DAHA GÜZEL EŞYALAR ALABİLİRİZ HEMDE DOLZLARIMIZ DAHA
GÜZEL OLUR :) :)
evet bencede eşya silince para gelmeli çok haklısın güzel bir fikir bence moderotör ler bu fikri değerlendirip admine söylemeliler. =)
evet hem sırf bu yüzden arkadaşım oyunu bıraktı çünkü 4 leveldeydi para gelir diye tüm eşyalarını sildi hiç para gelmeyince sinirlendi şimdi başka bir oyun oynuyor
çok iyi bir fikir evet evde o kadr eşya var çoğu da işimize yaramıyo sırf bu yüzden biyerlere saklıyoruz bu sefer de kötü görünüyo
evet katılıyorum
bence de eşya silince tavan arasına gitmek yerine para gelsin
evet bu yüzden bende biraka bilirim bu oyunu ama eşyalar satılırsa fikrim kesinlikle değişir
ewet bncede süperrrrrrrrrrrrrrrrrr olur . biri duysun sesimizi:......................
admin ve moderotorler inşallah bunu değerlendirirer
bi ara bende sildim para gelmediğini görünce üzüldüm çünkü pahl bir eşya silmiştim:sad:
Bencede aldığımız eşyalara o kadar para veriyoruz heyecanlanıp alıyoruz yer bulamıyoruz modası geçiyo daha güzelleri çıkıyo verdiğimiz paraya acıyoru siliemiyoruz sildiğimiz zamanda üzülüyoruz kesinlikle hak veriyorum
AŞK qaç beden gİyer?????
Olabilir.30$$$ lik bir eşyayı silince 15$$$ gelsin yarı yarıya.
admin yhada moderatörler yarısını fazla görebilirler eğer para gelcekse 32 $$$ lık birşeyi satınca büyük ihtimalle 8-10 arası bşi gelir bnce böle
ya eşya silince para gelsinde nekadar gelcaği farketmez XD
bncede
superboddy33 yazdı:
Bencede aldığımız eşyalara o kadar para veriyoruz heyecanlanıp alıyoruz yer bulamıyoruz modası geçiyo daha güzelleri çıkıyo verdiğimiz paraya acıyoru siliemiyoruz sildiğimiz zamanda üzülüyoruz kesinlikle hak veriyorum
AŞK qaç beden gİyer?????
evet cnm bencede :9
YA KESİNLİKLE KATILIYORUM O KADAR ÇOK EŞYAM VAR Kİ TAVAN ARASINA DA KALDIRSAM BEĞENMEDİĞİM İÇİN SİLİYORUM ÇOK FAZLA EŞYA SİLMİŞTİM BEĞENMEDİĞİM İÇİN HEM ZATEN HEDEFLERİ YAPARKEN ÖDÜL İÇİN BEĞENMEDİĞİMİZ EŞYALARI ALIYORUZ O EŞYALAR YARI FİYATINA SATILSIN BENCE
neseaslan yazdı:
YA KESİNLİKLE KATILIYORUM O KADAR ÇOK EŞYAM VAR Kİ TAVAN ARASINA DA KALDIRSAM BEĞENMEDİĞİM İÇİN SİLİYORUM ÇOK FAZLA EŞYA SİLMİŞTİM BEĞENMEDİĞİM İÇİN HEM ZATEN HEDEFLERİ YAPARKEN ÖDÜL İÇİN BEĞENMEDİĞİMİZ EŞYALARI ALIYORUZ O EŞYALAR YARI FİYATINA SATILSIN BENCE
yarı fiyatına satılmasa bile olmasa bir eşya sileriz alırız XD
Son olarak düzenleyen iyanti (2011-06-27 14:20:09)
başka bize katılan yoq mu??
arkadaşlar kesinlikle size katılıyorum.lütfennnn duyun bizi.
halangel yazdı:
arkadaşlar kesinlikle size katılıyorum.lütfennnn duyun bizi.
evet biri bizi duysun :):):)
Ben de bu fikri daha önceden sunmuştum ama cevap gelmemişti
CNM DEMEKKİ İYİ SAVUMMAMIŞSIN :)
ewt bende kAtılıyorummm duyun bizii
melinda487 yazdı:
ewt bende kAtılıyorummm duyun bizii
bize katıldığına sevindim cnm