Giriş yapmadınız.
Hepsi çok güzeller .Basarılarının devamını dileriim :d
Hangi programı kullanıyorsun ? çok güzeller
Bende onu kullanıyorum ama bu kadar güzel olmyor
busecikgul yazdı:
Bende onu kullanıyorum ama bu kadar güzel olmyor
Ama ben uzun zamandır çalıştığım için tatlım, daha iyi oluyor sanırım. Sende uzun süre çalışarak geliştirebilirsin. Ayrıca İnternet'te Photofiltre Dersleri başlığı altında birsürü sayfa var. Yani tasarım yapmakla ilgili değiller ama teknikleri anlatıyorlar. Oradanda yararlanabilirsin. :)
Aşık oldum bunlara *
Süpeeer .D
Giderek daha da güzelleşiyor
Analis_14 yazdı:
Giderek daha da güzelleşiyor
:)) Tesekkurr ederiim. :)) ♥
TASARIMLAR GÜZEL AMA BURAYA NASIL EKLEDİN ??
Yenileeer. :) Onceki yarismayı kazandıgım icin bu yarismaya katılamadım. Ama yinede bi deniyim dedim. Umarım begenirsiniz. Saclar pek olmadi sanki.?Ayrıca Foruma resimleri koymak icinhttp://tr.ohmydollz.com/forumtr/viewtopic.php?id=1019 suraya bakabilirsin canim. :)
Çoook güzeller tatlımm
Ricaa
bence benzetmişsin canım tasarımların harika ama numaralandırırsan hangisini begendiğimizi daha iyi anlarsın şu kırmızı beyazlı mayo harikaa
Tatlım ben yeni tasarım yaptım.Ve yanında o tasarımın gerçeğini koyıcam.Sorun olmaz dimi.?
Kartanesii yazdı:
Tatlım ben yeni tasarım yaptım.Ve yanında o tasarımın gerçeğini koyıcam.Sorun olmaz dimi.?
Yok koyabilirsin. :)
--------------------------------------------
Ayrıca Zeliha bidahakine öyle yaparım canım ayrıca teşekkürler yorumlaar için. :)
bnce hepsi harikaaaa bi daha ne zaman katılabilrsen o tasarım yarışmasına kesin katıl sen süperleştirmissin
Hepsi harika canım ellerine sağlık.