Giriş yapmadınız.
arkadaşlar siteyi daha güzelleştirecek fikirler söyleyelim. Mesela oyuna neler eklenmeli , neler olmalı, istediklermizi söyleyelim...
MESELA BENİM FİKİRLERİM ŞUNLAR :
1. Giden kutusu (bu konuda vardı..)
Arkadaşlar giden kutusu işe yarar çünkü biz bi yollarız sonra da ne yolladığımızı unuturuz giden kutusuna bakarız veya yolladıqımız bir mesajı geri alabiliriz :)
2. chat odasındaki odalar silinsin ve biz oda kurup kilitleyebilelim
Mesela arkadaşlaerımızla tek olmak isteriz ama bakaları gelir ve rahatsız oluruz dimi [: bunun için oda açalım kilitleyelim :) ve kişi sayısı 15 olsun bence sizce ??
3. mesela top modeliz... seviye üçteyiz ama 6$$$ bize yetmiyo seviye 5 de olsn 10$$$ alalım daha güzel olur ve daha çok eşya alabiliriz
Mesela güzellik ve karizmamızı 20 yaparak seviye 4 30 yaparak seviye 5 olalım :)
4. Saçma ama şeker bayramında alini öp butonu olsun herkesin elini öpelim 1 $$$ kazanalım xDD
5. Cinsiyet olsun Stardoll gibi erkekler erkek gibi olsun erkek mağazaları açılsın erkeklere erkek kıyafetleri kızlara kız kıyafetleri ve mağazaları çıksın Ona erkekler kız gibi duruo .PP
Sizde fikirlerinizi belirtin bence :D
5. Cinsiyet olsun Stardoll gibi erkekler erkek gibi olsun erkek mağazaları açılsın erkeklere erkek kıyafetleri kızlara kız kıyafetleri ve mağazaları çıksın Ona erkekler kız gibi duruo .PP
Burası Stardoll deyil ! Ohmydollz'lan Stardollu birleştirmeyin lütfen ! Erkekler icin coktan bu konu reddedilmişti, burası kız oyunu erkek deyil.
2. chat odasındaki odalar silinsin ve biz oda kurup kilitleyebilelim
Bu fikirin sanmamki yapılacak birşey...
yaqmur0 yazdı:
Bunu yönetime bildirdik
yaqmur0 yazdı:
3. mesela top modeliz... seviye üçteyiz ama 6$$$ bize yetmiyo seviye 5 de olsn 10$$$ alalım daha güzel olur ve daha çok eşya alabiliriz
Mesela güzellik ve karizmamızı 20 yaparak seviye 4 30 yaparak seviye 5 olalım :)
Evet güzel bunu da yönetime ilettik
yaqmur0 yazdı:
4. Saçma ama şeker bayramında alini öp butonu olsun herkesin elini öpelim 1 $$$ kazanalım xDD
Bu mümkün değil.Çünkü oyunun asıl kurucusu Fransız yani onların gelenekleriyle oynuyoruz oyunu ve onlarda Şeker Bayramı yok el öpmekte yok ;)
cahtmey yazdı:
yaqmur0 yazdı:
Bunu yönetime bildirdik
yaqmur0 yazdı:
Mesela güzellik ve karizmamızı 20 yaparak seviye 4 30 yaparak seviye 5 olalım :)Evet güzel bunu da yönetime ilettik
yaqmur0 yazdı:
Bu mümkün değil.Çünkü oyunun asıl kurucusu Fransız yani onların gelenekleriyle oynuyoruz oyunu ve onlarda Şeker Bayramı yok el öpmekte yok ;)
peki bizim yaklaşan bayramızda da bişiy beklemeyelim o zamn
Bence bu çok güzel bi fikir. ama bnce 2. seviyeler de 8 lira alsın bariii
Bende fikir sunmak istiyorum
Dollz chatte oda acıp klitliceğimize arkadaşlarımızı evimize cağıralım yani Suite Chat olsun ...Tıpkı stardoll daki gibi (Bu sayede arkadaşlarımızza fikirlerimizi sunalım ama 1 çok kişi cağırma hakkımız olsun )
Arkadaşlık isteği gönderelim..Arkadaşlarımızla özel chatte konuşabiliriz..ARkadaşısımz kabul etmesede arkadaş listesinde durabilir
Sİz Hedefler diye bir bölüm ççıkardınız örneğin her hedef için bir saç stili açılsın ama $$ olmasın
Benden bu kadar umarım beğenirsiniz ..
Son olarak düzenleyen Ezgi96 (2010-12-10 13:39:31)
Ezgi96 yazdı:
Dollz chatte oda acıp klitliceğimize arkadaşlarımızı evimize cağıralım yani Suite Chat olsun ...Tıpkı stardoll daki gibi (Bu sayede arkadaşlarımızza fikirlerimizi sunalım ama 1 çok kişi cağırma hakkımız olsun )
Güzel fikir katılıyorum...
Son olarak düzenleyen ruya95 (2010-12-10 15:48:46)
arkadaşlar aslında hepinizin fikri güzel ama bazıları diyorki bu oyun stardoll değil bilmemne falan biz size stardola benzesin diye demiyoruz zaten ihtiyacımız ıolduğundan diyoruz:non:
benimde bir fikrim var :)
ßence hergün çalış'a basmak yerine otomatikman hergün bize para gelsin çünkü hergün giremiyoruz hem dha fazla paramız birikmiş olur. nasıl????
263263 yazdı:
ßence hergün çalış'a basmak yerine otomatikman hergün bize para gelsin çünkü hergün giremiyoruz hem dha fazla paramız birikmiş olur. nasıl????
Evet çok güzel...Eskiden stardollda öyleydi ama 1 stardolar geliyordu sakın ytanlış anlamayın tabikide burası stardoll deil örnek vwerdim...Bence yönetime bildirilmeli
.) hesbımızı Açtığımızda küçük De olsa SüpRiz hediyler gelse Mutlu olruz .) (küçük Hediye ) .)
ruya95 yazdı:
Ezgi96 yazdı:
Dollz chatte oda acıp klitliceğimize arkadaşlarımızı evimize cağıralım yani Suite Chat olsun ...Tıpkı stardoll daki gibi (Bu sayede arkadaşlarımızza fikirlerimizi sunalım ama 1 çok kişi cağırma hakkımız olsun )Güzel fikir katılıyorum...
Ohmydollz'da bu sistemin olacağını zannetmiyorum;)
maloz yazdı:
arkadaşlar aslında hepinizin fikri güzel ama bazıları diyorki bu oyun stardoll değil bilmemne falan biz size stardola benzesin diye demiyoruz zaten ihtiyacımız ıolduğundan diyoruz:non:
O bazıalrından biri de benim sanırım:)Tekrarlıyorum 'Burası stardoll değil' :)
İhtiyaçlarınızı söylerken karşılaştırma yapmazsanız bizlerde her defasında bu cevabı vermeyiz.Buradaki olanaklar şimdilik bunlardır.
Ezgi96 yazdı:
Stardolla benzetme amacımız değil dünyadaki en ünlü bebek sitesi olması...Şuan stardoll en iyilerden biri bizim stardollu geçmemiz gerekir
Dünya'daki en büyük bebek oyun sitesi değil sitelerinden biridir.Hem bizim hem de bu alanda ki diğer bebek oyun sitelerinin emeklerini hiçe sayarcasına konuşmayınız lütfen!En başından beri söylediğim gibi 'Ohmydollz'u beğenmeyenler diğer alternatiflere hiç durmadan geçebilir' üye sorunu yaşamıyoruz ;)
263263 yazdı:
Bu fikir daha öncede sunulmuş ancak reddedilmiş.
angel-277 yazdı:
.) hesbımızı Açtığımızda küçük De olsa SüpRiz hediyler gelse Mutlu olruz .) (küçük Hediye ) .)
İlk kayıtta 25$$$ veriyoruz.Kendine isteğin hediyeyi alabilirsin ;)
güzelliğimin 1 olması lazım ama nasıl yapıcamm ?
Yardım edermsniz
arkadaşlar herkes bi fikrini sunarken stardoll daki gbi diyor eğer stardoll u bu kadr bğeniosanız bu kadr iyiyse gidip onu oynayın
ayrıca cinsiyet fikri için de şunu söylemeliyimki face den giriş yap deyince bide izin verince paylaştığında ne düşünüyorsun bölümünde otomatik olarak erkekler oynamasın yazıyor yhani edanur abla haklı bu bir kız oyunu