Giriş yapmadınız.

#1 2010-10-02 22:20:36

yaqmur0
Membre
Gönderen: İstanbuL
Kayıtlı: 2010-07-13
İletiler: 353
Websitesi

fikirlerim :)

arkadaşlar siteyi daha güzelleştirecek fikirler söyleyelim. Mesela oyuna neler eklenmeli , neler olmalı, istediklermizi söyleyelim...
MESELA BENİM FİKİRLERİM ŞUNLAR :

1. Giden kutusu (bu konuda vardı..)

Arkadaşlar giden kutusu işe yarar çünkü biz bi yollarız sonra da ne yolladığımızı unuturuz giden kutusuna bakarız veya yolladıqımız bir mesajı geri alabiliriz :)
   2. chat odasındaki odalar silinsin ve biz oda kurup kilitleyebilelim

Mesela arkadaşlaerımızla tek olmak isteriz ama bakaları gelir ve rahatsız oluruz dimi [: bunun için oda açalım kilitleyelim :) ve kişi sayısı 15 olsun bence sizce ??

3. mesela top modeliz... seviye üçteyiz ama 6$$$ bize yetmiyo seviye 5 de olsn 10$$$ alalım daha güzel olur ve daha çok eşya alabiliriz

Mesela güzellik ve karizmamızı 20 yaparak seviye 4  30 yaparak seviye 5 olalım :)

4. Saçma ama  şeker bayramında alini öp butonu olsun herkesin elini öpelim 1 $$$ kazanalım xDD

5.  Cinsiyet olsun Stardoll gibi erkekler erkek gibi olsun erkek mağazaları açılsın erkeklere erkek kıyafetleri kızlara kız kıyafetleri ve mağazaları çıksın Ona erkekler kız gibi duruo .PP

Sizde fikirlerinizi belirtin bence :D

fete

<< yaqmur0   <<         
                             - gι∂єη gιтмιşтιя,gιттιğι güη вιтмιşтιя,вєη gι∂єηι ∂єιℓ gι∂єη вєηι кαувєтмιşтιя.
                                                OhmydoLlzz xP

#2 2010-10-02 23:37:25

Ancien joueur edanur
Invité

Re: fikirlerim :)

5.  Cinsiyet olsun Stardoll gibi erkekler erkek gibi olsun erkek mağazaları açılsın erkeklere erkek kıyafetleri kızlara kız kıyafetleri ve mağazaları çıksın Ona erkekler kız gibi duruo .PP

Burası Stardoll deyil ! Ohmydollz'lan Stardollu birleştirmeyin lütfen ! Erkekler icin coktan bu konu reddedilmişti, burası kız oyunu erkek deyil.

2. chat odasındaki odalar silinsin ve biz oda kurup kilitleyebilelim

Bu fikirin sanmamki yapılacak birşey...

#3 2010-10-03 10:35:00

cahtmey
Moderatör
Gönderen: Denizli
Kayıtlı: 2010-08-11
İletiler: 2259

yaqmur0 yazdı:

Bunu yönetime bildirdik

yaqmur0 yazdı:

3. mesela top modeliz... seviye üçteyiz ama 6$$$ bize yetmiyo seviye 5 de olsn 10$$$ alalım daha güzel olur ve daha çok eşya alabiliriz

Mesela güzellik ve karizmamızı 20 yaparak seviye 4  30 yaparak seviye 5 olalım :)

Evet güzel bunu da yönetime ilettik

yaqmur0 yazdı:

4. Saçma ama  şeker bayramında alini öp butonu olsun herkesin elini öpelim 1 $$$ kazanalım xDD

Bu mümkün değil.Çünkü oyunun asıl kurucusu Fransız yani onların gelenekleriyle oynuyoruz oyunu ve onlarda Şeker Bayramı yok el öpmekte yok ;)

#4 2010-11-06 18:09:00

busecikgul
Membre
Kayıtlı: 2010-08-14
İletiler: 372

cahtmey yazdı:

yaqmur0 yazdı:

Bunu yönetime bildirdik

yaqmur0 yazdı:

Evet güzel bunu da yönetime ilettik

yaqmur0 yazdı:

Bu mümkün değil.Çünkü oyunun asıl kurucusu Fransız yani onların gelenekleriyle oynuyoruz oyunu ve onlarda Şeker Bayramı yok el öpmekte yok ;)

peki bizim  yaklaşan bayramızda da bişiy beklemeyelim o zamn

#5 2010-11-27 15:13:46

yagmurseyhan
Membre
Gönderen: istanbul
Kayıtlı: 2010-07-22
İletiler: 116

Bence bu çok güzel bi fikir. ama bnce 2. seviyeler de 8 lira alsın bariii

█║▌│█│║▌║││█║▌║▌║

Orjinal Hesap!     I LOVE YOU 1D!

#6 2010-12-10 13:35:28

Ezgi96
Membre
Kayıtlı: 2010-07-21
İletiler: 7

Bende fikir sunmak istiyorum
Dollz chatte oda acıp klitliceğimize arkadaşlarımızı evimize cağıralım yani Suite Chat olsun ...Tıpkı stardoll daki gibi (Bu sayede arkadaşlarımızza fikirlerimizi sunalım ama 1 çok kişi cağırma hakkımız olsun )

Arkadaşlık isteği gönderelim..Arkadaşlarımızla özel chatte konuşabiliriz..ARkadaşısımz kabul etmesede arkadaş listesinde durabilir

Sİz Hedefler diye bir bölüm ççıkardınız  örneğin her hedef için bir saç stili açılsın ama $$ olmasın

Benden bu kadar umarım beğenirsiniz ..gai

Son olarak düzenleyen Ezgi96 (2010-12-10 13:39:31)

#7 2010-12-10 15:48:17

Ancien joueur ruya95
Invité

Ezgi96 yazdı:

Dollz chatte oda acıp klitliceğimize arkadaşlarımızı evimize cağıralım yani Suite Chat olsun ...Tıpkı stardoll daki gibi (Bu sayede arkadaşlarımızza fikirlerimizi sunalım ama 1 çok kişi cağırma hakkımız olsun )

Güzel fikir katılıyorum...fete

Son olarak düzenleyen ruya95 (2010-12-10 15:48:46)

#8 2010-12-10 17:07:47

Ancien joueur maloz
Invité

arkadaşlar aslında hepinizin fikri güzel ama bazıları diyorki bu oyun stardoll değil bilmemne falan biz size stardola benzesin diye demiyoruz zaten ihtiyacımız ıolduğundan diyoruz:non: non

#9 2010-12-10 19:27:46

Ancien joueur
Invité

benimde bir fikrim var :)
ßence hergün çalış'a basmak yerine otomatikman hergün bize para gelsin çünkü hergün giremiyoruz hem dha fazla paramız birikmiş olur. nasıl????

#10 2010-12-10 19:52:09

Ezgi96
Membre
Kayıtlı: 2010-07-21
İletiler: 7

263263 yazdı:

ßence hergün çalış'a basmak yerine otomatikman hergün bize para gelsin çünkü hergün giremiyoruz hem dha fazla paramız birikmiş olur. nasıl????

Evet çok güzel...Eskiden stardollda öyleydi ama 1 stardolar geliyordu sakın ytanlış anlamayın tabikide burası stardoll  deil örnek vwerdim...Bence yönetime bildirilmeli

#11 2010-12-25 19:56:52

angel-277
Membre
Kayıtlı: 2010-01-10
İletiler: 2

.) hesbımızı Açtığımızda küçük De olsa SüpRiz hediyler gelse Mutlu olruz .) (küçük Hediye ) .)applau

#12 2010-12-26 20:14:39

cahtmey
Moderatör

ruya95 yazdı:

Ezgi96 yazdı:

Güzel fikir katılıyorum...fete

Ohmydollz'da bu sistemin olacağını zannetmiyorum;)

#13 2010-12-26 20:16:18

cahtmey
Moderatör

maloz yazdı:

arkadaşlar aslında hepinizin fikri güzel ama bazıları diyorki bu oyun stardoll değil bilmemne falan biz size stardola benzesin diye demiyoruz zaten ihtiyacımız ıolduğundan diyoruz:non: non

O bazıalrından biri de benim sanırım:)Tekrarlıyorum 'Burası stardoll değil' :)

İhtiyaçlarınızı söylerken karşılaştırma yapmazsanız bizlerde her defasında bu cevabı vermeyiz.Buradaki olanaklar şimdilik bunlardır.

#14 2010-12-26 20:21:48

cahtmey
Moderatör

Ezgi96 yazdı:

Stardolla benzetme amacımız değil dünyadaki en ünlü bebek sitesi olması...Şuan stardoll en iyilerden biri bizim stardollu geçmemiz gerekir

Dünya'daki en büyük bebek oyun sitesi değil sitelerinden biridir.Hem bizim hem de bu alanda ki diğer bebek oyun sitelerinin emeklerini hiçe sayarcasına konuşmayınız lütfen!En başından beri söylediğim gibi 'Ohmydollz'u beğenmeyenler diğer alternatiflere hiç durmadan geçebilir' üye sorunu yaşamıyoruz ;)

#15 2010-12-26 20:22:51

cahtmey
Moderatör

263263 yazdı:

Bu fikir daha öncede sunulmuş ancak reddedilmiş.

#16 2010-12-26 20:24:32

cahtmey
Moderatör

angel-277 yazdı:

.) hesbımızı Açtığımızda küçük De olsa SüpRiz hediyler gelse Mutlu olruz .) (küçük Hediye ) .)applau

İlk kayıtta 25$$$ veriyoruz.Kendine isteğin hediyeyi alabilirsin ;)

#17 2011-03-16 13:20:37

Ancien joueur justanqel
Invité

güzelliğimin 1 olması lazım ama nasıl yapıcamm ?
Yardım edermsniz lvers

#18 2011-06-22 19:44:25

selenagomez9
Membre
Kayıtlı: 2010-11-20
İletiler: 129

arkadaşlar herkes bi fikrini sunarken stardoll daki gbi diyor eğer stardoll u bu kadr bğeniosanız bu kadr iyiyse gidip onu oynayın

ayrıca cinsiyet fikri için de şunu söylemeliyimki face den giriş yap deyince bide izin verince paylaştığında ne düşünüyorsun bölümünde otomatik olarak erkekler oynamasın yazıyor yhani edanur abla haklı bu bir kız oyunu

Ben Doktor'um ancak bunun ötesini bilmiyorum.Kim olduğumu kesinlikle bilmiyorum. Henüz denenmedi. Komik miyim? Alaycı mıyım? Cazibeli miyim? Yaşlı bir dırdırcı mıyım? Yaşıyor muyum, ruh muyum? Sağ elimi mi, sol elimi mi kullanıyorum? Kumarbaz, kavgacı, korkak, vatan haini, yalancı, deli miyim? Delillere bakılırsa, kesinlikle koca bir ağzım var.  DOCTOR WHO FOREVER :)

Board footer