Giriş yapmadınız.
Ya arkadaşlar sadeece çalışarak para kAzanabiliyoruz.Ben bebek bakıcısıyım.Ama günde sadece 3 para 3ş kazaıyorum başka yerden para ansıl kazanılır.?
Şuan 0 param var.
0!ŞŞ
LovelyL yazdı:
Ya arkadaşlar sadeece çalışarak para kAzanabiliyoruz.Ben bebek bakıcısıyım.Ama günde sadece 3 para 3ş kazaıyorum başka yerden para ansıl kazanılır.?
Şuan 0 param var.
0!ŞŞ
BAZI MACERALARIN MESLEK HEDİYESİ VAR VE GÜNDE 7$$$ KAZANABİLİRSİN MACERANIN MALİYETİNE GÖRE HİÇ HARCAMADAN PARA BİRİKTİRİRSEN 3$$$ YERİNE 7$$$ KAZANABİLİRSİN BU KADAR BASİT!!
veya özelliklerini yaparak 4-5 veya 6 $$$ kazanabilirsin.
bahar0808 yazdı:
LovelyL yazdı:
Şuan 0 param var.
0!ŞŞBAZI MACERALARIN MESLEK HEDİYESİ VAR VE GÜNDE 7$$$ KAZANABİLİRSİN MACERANIN MALİYETİNE GÖRE HİÇ HARCAMADAN PARA BİRİKTİRİRSEN 3$$$ YERİNE 7$$$ KAZANABİLİRSİN BU KADAR BASİT!!
EveT BAZI MACERALAR VARDA Onları yapmak için 22şş gerek onşarı yapamıyorum taa 8 güde yaparım ve 3 gün kaldı yazıyor 3 güne yetişirmi:(?
LovelyL yazdı:
Şuan 0 param var.
0!ŞŞ
Loftunun altında kutu şeklinde bir yer var ve onun altında antreman yap yazıyor ona tıklarsan seviyeni ilerletirsin ve her yaklaşık 4-5 günde 1 özellik atlayabilirsin. Bu özellikleri sakın kafana göre ilerletme loftunun üstünde meslek değiştir yazan yere tıkla ve orda bir meslek seç onun söylediği özellikler ilerlet. :)
kuki yazdı:
LovelyL yazdı:
Şuan 0 param var.
0!ŞŞLoftunun altında kutu şeklinde bir yer var ve onun altında antreman yap yazıyor ona tıklarsan seviyeni ilerletirsin ve her yaklaşık 4-5 günde 1 özellik atlayabilirsin. Bu özellikleri sakın kafana göre ilerletme loftunun üstünde meslek değiştir yazan yere tıkla ve orda bir meslek seç onun söylediği özellikler ilerlet. :)
katılıyorum ben şuan Top model (seviye 3) üm her gün 6 $$$ kazanıyorum
efsiay yazdı:
kuki yazdı:
LovelyL yazdı:
Şuan 0 param var.
0!ŞŞLoftunun altında kutu şeklinde bir yer var ve onun altında antreman yap yazıyor ona tıklarsan seviyeni ilerletirsin ve her yaklaşık 4-5 günde 1 özellik atlayabilirsin. Bu özellikleri sakın kafana göre ilerletme loftunun üstünde meslek değiştir yazan yere tıkla ve orda bir meslek seç onun söylediği özellikler ilerlet. :)
katılıyorum ben şuan Top model (seviye 3) üm her gün 6 $$$ kazanıyorum
Hatta gelismis oyuncular seviyesi kadar gun +1 $$$ kazanacaklar ve kazanmaya devam edecekler. Para kazanmanın baska bir yolu yok. Önceki mesajlarda arkadaslarımızın belirttigi gibi antremanları yapabilir, hergun daha sık girip dollzunu gelistirebilirsin. Ayrıca daha lüks birseyler satın almak istiyorsan paranı biriktirmelisin.
merhaba bence tasarım yapma hakkımız olsun yaptığımız tasarımları istediğimiz mağazada satabilme hakkımız olsun satıldığı zaman da o paralar da bize gelsin maaş olarak en fazla 6 $$$ alabiliyoruz maaşımıza zam yapılmasını isiyorum
ilk başlayanlarda günde 4 $$$ kazanmalı bence ayrıca ödüller odasından gelen hediyelerden bazıları 30 $$$ olmalı
sandres miydi ismi o kıza söylüyorum;
aslında haklı para kazanmanın değişik yolları olmalı.Ama eğer bu özellik olursa mağzalar güsel olmayan bir çok gereksiz kıyafetlerle doldurulması hiç hoş olmaz. lütfen bu yolu değil de daha değişik şeyler deniyelim. ve ayrıca stardoll un taklidini yapmayınız lütfen
*1...
havalibebeim yazdı:
sandres miydi ismi o kıza söylüyorum;
aslında haklı para kazanmanın değişik yolları olmalı.Ama eğer bu özellik olursa mağzalar güsel olmayan bir çok gereksiz kıyafetlerle doldurulması hiç hoş olmaz. lütfen bu yolu değil de daha değişik şeyler deniyelim. ve ayrıca stardoll un taklidini yapmayınız lütfen
*1...
merhaba canım ben sandreas hani demişsin ya mağazalarda güzel olmayan kıyafetler olmasın die işte benim orda demek istediğim şey biz tasarımlarımızı yapıp herenis e göndericez o da firuze ye ileticek eer firuze onaylanarsa mağaza gidicek
a href="http://www.facebook.com/video/video.php?v=229872620366440&comments">http://www.facebook.com/video/video.php … p;comments
bence sadece bir meslek yapıp olmasın mesela mall worl gibi oyunlarda yok bilmem şu giysiye şu olur mu gibi baz görevler var onları yapınca artı para kazanıyorsun yada yorum yapıncabir miktar para kazanmak da olabilir hata bu gayet de güzel olur , yada mesela bazı oyunlar olsun biz onları yapınca artı para kazanalım lütfen benim dediklerimi ciddiye alın sevgiler
Evet antrenman yap'a tıkla. Her gün ilk deneme bedava zaten. Daha sonra mesleğinde ilerledikçe daha fazla para kazanacaksın. 4$$$ 5$$$ ve 6$$$ a kadar yükselecek.
zeynep114 yazdı:
Birde Fee'zlerini donusturebilirsin. ;)
ama o da feez gerektirio
bebek bakiciligi yaparak kazaniyyorsun