Giriş yapmadınız.
Villanızın dekorasyonunda normal duvarlarınız ve yerleriniz (lotf) kahverengimsi olduğundan daha çok kahverengi, mor, kırmızı renklerini kullanmak daha da iyi olacaktır. Eğer dolabınız için bir örtü yada kapak seçmezseniz de giysiler açısından ve oda açısından hoş bir görüntü sergilenmez. Kahverengi eşyalara en uygun olan renk ise koyu bir mordur. Bu uyumu aşağıdaki resimde göreceğiz! Ve ayrıca koltuğunuzun üzerine en uygun renkte küçük bir yastık çok iyi olacaktır. Masalarınınızın üzerine de bire örtü atarsanız çok da iyi olacaktır. Bu dediklerimi OhMyDollz'un resmi mağazasında bulabilirsiniz.Tabii her şeyin aynı renk olması canınnızı sıkabilir. O yüzde arada yerlere yeşil-mavi gibi kullanabilirsiniz.
Şimdi örnek hazırladığım lotf:
Görüldüğü gibi daha çok yer rengine göre eşyaların renginin seçimini yaptım. Sizde lotfunuzu yenilemek istiyorsanız ve az biraz birikmiş paranız varsa haydi sizde önerilere göre harekete geçin!Okuduğunuz için teşekkürler...
çok gzl
Merhaba! Bu gün sizlerle mutfak dekorasyonu üzerine konuşacağız. Mutfağınızın duvarları krem renk ve yerler beyaz olduğundan dolayı biz bu gün kırmızı kullanacağız mutfakta. Çünkü yine açık renkler ile yapılan dekorasyonda duvarlarda açık renkse göz yorgunluğuna neden olabilir. O yüzden koyu bir renk olan kırmızıyı tercih edeceğim... Sizler için temel eşyalar olanlara yer verdiğim bir örnek hazırladım. Yani hemen hemen her normal evin mutfağında bulunan eşyalar... Daha sonra da küçük eşyaları (tencere, eldiven, tava vb.) nasıl yerleştirebileceğiniz hakkında fikir vereceğim. İlk örneğimizi inceliyoruz...
ÖRNEK 1:
İşte.. Böyle mutfak renkleri çok hoş oluyor. Tabii bunların kullanılamayacağını hepimiz bilsek de normal bir evin mutfağı gibi olması için birde davrulmaz ekleyebilirsiniz. Yemek yapamayabilirsiniz ama masa ve sandalye koyup birde vitrin ekleyebilirsiniz. Tabii geniş bir tezgahta yemek yemek veya oturmak için önüne sandalye koyabilrisniz.Şık bir akşam yemeği gibi bir şey olmasa bile bence masanızın üstünde (yemek masası) şık küçük bir mum bulunabilir. Ama... Böyle bir mutfağım var zaten eşyaları nasıl koymalıyım diyorsanız... ÖRNEK 2'ye bakınız...
ÖRNEK 2:
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Yorum yaparsanız sevinirim...
Son olarak düzenleyen toprak3 (2011-05-20 12:51:25)
toprak3 yazdı:
Merhaba! Bu gün sizlerle mutfak dekorasyonu üzerine konuşacağız. Mutfağınızın duvarları krem renk ve yerler beyaz olduğundan dolayı biz bu gün kırmızı kullanacağız mutfakta. Çünkü yine açık renkler ile yapılan dekorasyonda duvarlarda açık renkse göz yorgunluğuna neden olabilir. O yüzden koyu bir renk olan kırmızıyı tercih edeceğim... Sizler için temel eşyalar olanlara yer verdiğim bir örnek hazırladım. Yani hemen hemen her normal evin mutfağında bulunan eşyalar... Daha sonra da küçük eşyaları (tencere, eldiven, tava vb.) nasıl yerleştirebileceğiniz hakkında fikir vereceğim. İlk örneğimizi inceliyoruz...
ÖRNEK 1:
http://img3.resimup.net/di/ZP1C.png
İşte.. Böyle mutfak renkleri çok hoş oluyor. Tabii bunların kullanılamayacağını hepimiz bilsek de normal bir evin mutfağı gibi olması için birde davrulmaz ekleyebilirsiniz. Yemek yapamayabilirsiniz ama masa ve sandalye koyup birde vitrin ekleyebilirsiniz. Tabii geniş bir tezgahta yemek yemek veya oturmak için önüne sandalye koyabilrisniz.Şık bir akşam yemeği gibi bir şey olmasa bile bence masanızın üstünde (yemek masası) şık küçük bir mum bulunabilir. Ama... Böyle bir mutfağım var zaten eşyaları nasıl koymalıyım diyorsanız... ÖRNEK 2'ye bakınız...
ÖRNEK 2:
http://img24.resimup.net/di/9C4A.png
Burada mavi yerin kırmızı olması ve başta olması gerekiyordu ama siz öyle anlayın...
OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER. Yorum yaparsanız sevinirim...
spr
guzellllllllllll
nedense ben böyle çok uyumlu olanı sıkıcı buluyorum:mang:
ask1ask2 yazdı:
çok gzl
bana loft verin:aomd_noel: javascript:insert_text(':javascript:insert_text(' ', '');aomdjavascript:insert_text(':javascript:insert_text(' ', '');aomd_smile: ', '');_noel: ', '');
güzel olmuss.
çooook güzelll
:D çok komiksi gamzee
neden :D:D
mutfak tasarımı süperrrr
: MUHTESEM YÜZYIL
Ancien joueurInvité Sen Kimsin? ?
misafir yönetici olsa gerek cnm
Ay Pardon misafir :) yönetici diyorum bende :)
Harika olmuş bravoo !!!