Giriş yapmadınız.
süpersin senden ilham geliyo eklemeler yapsana
cnm tasarımlarn fena değil ama daa iisini yapabilirsn sende o ışığı gördm benm gibi moda tasrımcısı olabilirsn (bana bişe dieck olursan loftuma yaz öğrenmek içn bi kere girdm yazarsn görmm)
bence güzel olmuşş
A-O!Gecikmeler için özür dilerim!Hepinize teşekkürler!Birazdan yenilerini yayınlayacağım PhotoFiltre silindi de tekrar yükleyeceğim inerse.İnmezse yine gecikebilir Çok teşekkür ederim!
Ya çok güzel olmuş ((: HARİKAAAAAA (:
Teşekkürler!Ama abim ts2 indirince photofiltre indireceğim.
Güzel olmuşlar bitanem
çok güzeler:new:
Yenilerini yapmaya şimdi başlıyorum yapmam biraz uzun sürdü kusura bakmayın Hepinize Teşekkürler!
Takipçilerime sevecekleri bir haber! artık hergün tasarım yapacağım!Tabii ki de bazen olmayabilir,P.C'nin yasak olduğu zamanlar,internet olmadığı vb... vb... zamanlarda yapmayabilirim.Neyse,şimdi yenilerini yapacağım,Herkese İyi Oyunlar!
Yorum yok mu peki?
güzeller ellerinize sağlık daha güzellerini bekliyorum..
Yapıcam da yorum yazmıyolar ki!
Yorum yapılana dek yenileri yok size hıh ceza
Hepsi Harika ^^, yenilerini bekLeriZ ^^,
nasıl yapılıyor ben paintten yapmak istiorm bi ayrıntılı anlatır mısınız?
tasarımlar için... bu adrese girin....http://tr.ohmydollz.com/forumtr/viewtop … 114#p19114
Canım çok güzeller hepsii
O kadar muhteşem ve etkileyici çalışmaya başlamışsıon ki!!! Sana inanamıyorum! Sen sanki benim için bir ilham perisisin! yenilerini isteriz!
Yeniler güzel! :D
Edanur:Yooo,güzel değil.Seninkiler muhteşem!Çok beğeniyorum ben senin tasarımlarını
tasarımlar falan nasıl oluyo
ya ben koyamıyorum resim!Nasıl birine gönderiyoruz?Bir de benim 2 programım var da paint'i her zaman bulamıorm...Her zaman yanımda olan ADOBE ILLUSTRATOR oluyo da onda da aynı paintten koyduumuz gibi mi koyuyorz?