Giriş yapmadınız.
1 nisanda bile toplamalık yada hediye çıktı !!
böylesine önemli bir bayramın bu oynda kutlanması gerek ÔÔ,
Kızlar tekrarlıyorum bu oyun Fransız oyunu olduğu için diğer ülkelerin Resmi&Dini bayramlarını kutlamayabiliyorlar.Ancak macera eklendi :)
cahtmey yazdı:
Kızlar tekrarlıyorum bu oyun Fransız oyunu olduğu için diğer ülkelerin Resmi&Dini bayramlarını kutlamayabiliyorlar.Ancak macera eklendi :)
macera harikaydı =)
şimdide paskalya bayramı için toplamalık var :P gelde sinir olma
canlarının istediği her haltı kutluyolar 23 Nisanın bundan daha önemli
tüm dünyadan insanlar geliyo türkiyeye bu gün için ! bence sarahın ekibi türkleri sevmiyo :}
reu üzgünüm ama bu dediğine katılmıyorum sarah'ın ekibi türkleri sevmeseydi böyle bir oyunuda zaten türklere olan çevirisininde yapmazdı çok çalışıyorlar bir sürü dil var hepsinin çevirmek çok zor.ayrıca sarah türkleri sevmeseydi.doğum gününü bizlerle paylaşmazdı öyle değil mi? sarah türkleride çok seviyor bence.lütfen tatlım emeğe saygı...
23 nisan dünya çocukları için rusya,fransa,türkiye,çin her türlü ülke için ve burada genelde 18 yaşından küçük oyuncular olduğu için toplamalık çıkmalıydı en azından elbise verselerdi
statusmymi yazdı:
reu üzgünüm ama bu dediğine katılmıyorum sarah'ın ekibi türkleri sevmeseydi böyle bir oyunuda zaten türklere olan çevirisininde yapmazdı çok çalışıyorlar bir sürü dil var hepsinin çevirmek çok zor.ayrıca sarah türkleri sevmeseydi.doğum gününü bizlerle paylaşmazdı öyle değil mi? sarah türkleride çok seviyor bence.lütfen tatlım emeğe saygı...
heyy gidi hey :D
1 Mayıs dünyayı kapsayan birşey miydi?
Son olarak düzenleyen reu (2011-05-01 13:51:45)
ok bilmiyodum
Sanki diğer ülkelerde kutlanıcak İşçi byramı .d
Ben kıbrıs lıyım ve bizim 21 Aralık günü ben doğmadan önce rumlar biz kıbrıs lı türkleri büyük bir katliam yaparak öldürdü en acı olayı yazmaya gönlüm el vermiyor aşağıdaki linkte okuyabilirsiniz
http://turkcutoplumcu.org/fikirmeydani/ … php?t=5777
prensesena yazdı:
Sanki diğer ülkelerde kutlanıcak İşçi byramı .d
Bir de kutlansaydı yahu