Giriş yapmadınız.
bir dollz her zaman şık ve modaya uygun giyinmeli herkez ona baktığında başı dönmeli:hypn: açıkcası harika bir dollz olmalı benim tavsiyem ise illa pahalıgiyinmek zorunda olduğumuzu kim söyledi:quoi: ben ucu z ama güzel giyiniyorum:applau: isterseniz bakarsınız dollz um (ece1203)(
cahtmey:Lütfen yorumlarınızda fazla sayıda smiley kullanmayın!
Son olarak düzenleyen cahtmey (2010-09-01 18:16:26)
bende mesala lacivert bir elbise mi aldım ona zıt bir bir ayyakıbı mesala okuan beşinci sayfadaki kırmızı aykkabıyı aldım çok güze olduu bence herkes kendi tarzını yaratsın
Ben kendi tarzımı yaratıyorum değişik kombinasyonlar ortaya çıkıyor :)
GoldenShadow yazdı:
Ben kendi tarzımı yaratıyorum değişik kombinasyonlar ortaya çıkıyor :)
Aynenn Bende,,,Tek Fark;Ben Modayı takipp ederim fakatt kendi modamı yaratan birisiyim,,
Benim için öncelik,,, kıyafet ile aksesuarlar arasında renk ve tarz uyumu olabilmeli,, Böylece göze çok daha qüzel gözüktüğünü düşünüyorum,,
bn tek renk siyah :DD xD ... blki sonra baska renkleri de kullanırıw xD
bnde renqli giydirmeye özn göstermiorm :D :D bnm için her renq our özelliqhle siyah ve beyazz :D
:)
bende rengarenk
Kendinizi değiştirin paranızı biriktirip çok kıyafeti olan kişiden tarz seçin ve alın
Bana her renk yakısıyo diebiliriz. Kusmuk yesili haricinde.
Son olarak düzenleyen Kristen357 (2010-12-23 09:31:57)
Ben en çok beyaz-gir elbise,beyaz dantelli çorap beyaz babet beyaz-mavi şapka beyaz bileklik saçımda bişi yok ama takma saç var oda kıvırcık sarı ;)
bence modayı takip etmek her yeni şeyi giymek deil kendine yakışanı giymektir:good:
MODA diyince zaten aklımıza gln şey uyumnlu giyinip cevrede hep giyinmeyen ama önm vriln şeyleri giyinmk..ama ben aynı renk giyinmiyorum diyer doll larım öle ama bu doll öle deyil..giyindiğim üste göre o renge göre bi alt giyiniyorum ona gör bi ayakkabı giyiniyorum:nrv:
bence siyah esotmanlar çok moda bir erkegin gözünde gözlügü ve sapkası mutlaka olmalı
tiki ne ya ? :D
Evet Mantıklı Bi Fikir :):)
bn renk ayrımı yapmıyorum ne hoşuma gidiyosa onu alıyorm her gün mağazalardayım hem biri yeni bir ürünü beğenmeyipte ama bu yeni diye alırsa 1 kere giyer başka zaman giymez sence bu iyi olur mu?
dollz satan varsa ltfn söylesin:star:
selinsevil2 yazdı:
zehra60 yazdı:
modaya onem veren bir dollz her yeni helbiseleri almali (hepsini degil )
ayni renklerle giymeli mavi bikini ve mavi ayakabilar bolyece uyulorlar
bende loftum ile dollz 'umu pempe ilé mor yapiyorum ^^
benim tavsiyem
ONCE LOFTUNU YAP SONRA ELBISE AL ^^ ben beyleyapirorum ^^evet ya zehra aynı fikirdeyim zehra ben neredeyse herşeyimi kırmızı giyiyorum bana kırmızı çok yakışıyo
Sana kırmızı yakıştığını belli ediyorsun zaten :D Sana kırmızı çok yakışıyor :D
Bu arada dollz25 doll alım ve satım yasak