Giriş yapmadınız.
Güzel denilecek bir fikrim var.Defileyle ilgili.Defilede yine önümüze 3 doll çıkacak ama 1 ne oy vermiycez herkese hak ettiği puanı vericez bütün doll'ların üzerinde 5 yıldız olacak mesela birine 1 puan vereceksin 1. yıldıza basacaksın.bu sayede oy toplama daha kolaylaşır ve herkes hakettiği puanı alır.
cevabınızı bekliyrem
midilliseker yazdı:
Güzel denilecek bir fikrim var.Defileyle ilgili.Defilede yine önümüze 3 doll çıkacak ama 1 ne oy vermiycez herkese hak ettiği puanı vericez bütün doll'ların üzerinde 5 yıldız olacak mesela birine 1 puan vereceksin 1. yıldıza basacaksın.bu sayede oy toplama daha kolaylaşır ve herkes hakettiği puanı alır.
olabilir cnm ama bide söyle düşün bu sitede fazladan dollzu olna çok kişi var ben bazı kişiler biliyorum 10 taneden fazla dolzu var.. onların her birinden kendine 5 yıldız oy verdiğini düşün.. sence asıl haksızlık bu olmaz mı fikrin güzel ama bu dollzlara göre değil.. baska dollzu olmayan insanların 1. olması imkansız olacak...
o zaman atlama kapatılabilir ve muhakkak birine oy vermek zorunda kalırlar.
ama bir bakıma sende haklısın.
bu konuda yorum yapmak istemiyorum artık zor birşey bunları söylemesi kolay yapması çok zor..bana hak verdiğine sevindim
Son olarak düzenleyen Pinklive (2011-02-25 20:45:01)
Bu defileyi bile anlamakta güçlük çeken arkadaşlarımız varken senin dediğin sistem gelirse nolur halimiz bilemiyorum :)
Defile yeni değiştiği için tekrar bir değişiklik olmayacak.Bu nedenle konuyu kapatıyorum.