Giriş yapmadınız.
mrb ben feezler hakkında bişi dicektim bedava fezden kazabnıyorum ama onu şşş çeviremiyorum çünkü 150 feezzi çeviriyor galba a nalamadım 16 fezm var çeviremiyorum bunu için bütün feezler için çevrilme yapılmalı
hayır 150 feez den aşağısını çevirmiyor nasıl 1tl 100krş ediosa öyle oluyor
Bencede sonuçta 150 fee'z 30 $$$ yani en azından 15 fee'zimiz çevrilsin o da 3$$$ oluyo hiç yoktan iyidir
aslında haklısın. benim de 35feez'im var ve hiçbirşey yapamıyorum =/
evet ya bedava feez alınca bişi yapılmıyor
7 feez ne kadar ederdi?
bn 194 müydü neydi feez aldım 30şşş geldi feezimin yarısı gitti bi daha bastım şşş gelmeden bütün feezim gitti
150 feez 30şşş az değilmi neyse ama 44feezle bir şey yapamıyorum neden silindi onu anlamadım
3 tl ye 30 $$$ almış oluyorz sanırım ama çk az ..oyunu seviyorum ama mağazada bişeye param yetmeyince kafam bozuluyor
bnmde 35 Feez'im var ama hiç bir işe yaramıyor. Biz Feez'lerimizi süs olsun diye almıyoruz , kazanmıyoruz!
Paranıza kıyamıyor feez anlamsız geliyorsa oyunun verdikleriyle yetineceksiniz kızlar.Feez yükleyen kullanıcılarıda VIP gibi düşüneceksiniz.Ayrıca 3TL 30$$$ bence pahalı değil eşyalar biraz pahalıydı ama artık fiyatlar daha uygun.Ayrıca kızlar şunu da unutmayın fiyatlar ucuz olsa sırf siz değil herkes herşeyi alabilir o zaman kimsenin kimseden farkı olmazdı;)
bedava feez nsl alınıyo yha bi türlü anlamıyorum :(
bende bilmiyom ya bedava fez nasıl alınıyorrr:(
cahtmey haklısın bunun için engel olmadığını düşünüyorum ama şu an feez yükleyemğiyeceğim telefonum bozuldu
ewt çok anlamlı
cahtmey yazdı:
Paranıza kıyamıyor feez anlamsız geliyorsa oyunun verdikleriyle yetineceksiniz kızlar.Feez yükleyen kullanıcılarıda VIP gibi düşüneceksiniz.Ayrıca 3TL 30$$$ bence pahalı değil eşyalar biraz pahalıydı ama artık fiyatlar daha uygun.Ayrıca kızlar şunu da unutmayın fiyatlar ucuz olsa sırf siz değil herkes herşeyi alabilir o zaman kimsenin kimseden farkı olmazdı;)
Son olarak düzenleyen aybelam (2011-01-12 13:12:53)
bence bedava feezler mesela benim 40 feezim kaldın ordan bedava 10 feezkazandım hediye kartı aldım bunun gibi işler için olabilir bedava feez
cahtmey yazdı:
Çok Doğru.Kesinlikle Katılıyorum
Son olarak düzenleyen grilcix (2011-02-03 21:02:59)
Bende cahtmey e katılıyorum bakın ben 7 aydır bu oyundayım devamlı oynuyorum ama zaman geçtikçe dahada zevk almaya başlıyor insan.. düşünsenize hemen herşeye bir anda sahip olsanız oyunun tadı kalırmı zevki çıkarmı sizce...
evet ya bndede öle bir zaaf var param varsa illede harcicam orada duruyo 35 feez offf yaaa harcayamadım gitti