Giriş yapmadınız.
Bence BİR köşede komşularımızın eklendiği bir yer olsun oraya ekleyelim arkadaşlarımızı ve bastığımızda onun loftuna geçebilelim hatta chat deki gibi konuşma balonları falanda olsun bence harika olurdu hatta ödünç veya hediye olarak eşyalarımızı paylaşabiliriz... bu fikir bence güzel ama boşa yazdığım farkındayım kimse dinlemiyor veya yapmıyor (belki bu 100 defa solenmiştir ama siz 100 defa cvlamak zorundasınız)
o zaman chat odaları niye var ki =)
chat odaları vardı? hem orada herkes ne konuştuğumuzu görüyor herkes içeri dalıyor buda onun farkı
vip odaları yok maalesef =/
o olmasada bence komşuluk olsa ii olur
diğerlerini bilemicem ama birbirimiz arasında para paylaşımı olması iyi bir fikir bazen bir şeye 1 dolarımız yetmeyebiliyor ve sonraki günü beklemek zorunda kalıyoruz bu çok sinir bozucu
evet ama herkes oyle yapmayabılır cunkubaşka dollz açarlar diyelim 3 tane 75 şşş sı bir binde olurmu saçmalık bnce
yaniii ama birbirimize gerçek hayyattaki gibi gidip gelsekde çok iii olurdu:lvers:
Pinklive'ye katılıyorum komşuluk olsun hemde loftchat yapabilelim.
Ayrıca evet seda22 de doğru söylüyor bazen 1 dolar yetmediğin zamanlarda oluyo mesela kurlarda 1 gün kalmış oluyo ve bizim 1 dolarımız yetmiyo :D
Aslında borç yapabilsek çok güzel olurdu
bakarsanız sevinirin C:\Documents and Settings\xp\Desktop\nnmbnkmbnk0.PNG
evet bende katılıyorum bir ara kıyafetime gidicek süper bir şey gördüm 1 $$$ yetmedi sinirlerim bozuldu.