Giriş yapmadınız.
forum imzalarımızın alına resim de koyabilsek hani belli bir ölçüde sayfayı çok kaplamayacak kadar hoş olbilir aslında 400*120 gibi yada daha az ...
olabilir bence de
BENCEDE OLSA HARİKA OLR:d
aslında güzel olurdu =) amam bence koymamlarınıın sebebi resimlerde ktü şeyler olması olabilir =)
statusmymi yazdı:
aslında güzel olurdu =) amam bence koymamlarınıın sebebi resimlerde ktü şeyler olması olabilir =)
ama istediğimiz zaman foruma resim koyabiliyoruz...
Birçok forum izin verse bile bu konuda fazla resmin sistemi yavaşlatması sebebiyle pek tavsiye edilmiyor. Ayrıca bazı giflerin resimlerin içerisine konulabilen java yazılımlı minik virüscükleri belki duymuşsunuzdur. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde bu tip avatar ve videolardan virüs bulaştırma çok oluyor. Şahsen avatar ve smiley haricinde çok fazla resim (özelliklede animation) ve video olmasını bende pek sevmiyorum. Tabi adminlerin başka bir fikri ve bildiği de olabilir.
nermis yazdı:
Birçok forum izin verse bile bu konuda fazla resmin sistemi yavaşlatması sebebiyle pek tavsiye edilmiyor. Ayrıca bazı giflerin resimlerin içerisine konulabilen java yazılımlı minik virüscükleri belki duymuşsunuzdur. Bazı sosyal paylaşım sitelerinde bu tip avatar ve videolardan virüs bulaştırma çok oluyor. Şahsen avatar ve smiley haricinde çok fazla resim (özelliklede animation) ve video olmasını bende pek sevmiyorum. Tabi adminlerin başka bir fikri ve bildiği de olabilir.
Mmmmm teşekkürler ablacım bilmiyordum öğrenmiş oldum
reu yazdı:
statusmymi yazdı:
ama istediğimiz zaman foruma resim koyabiliyoruz...
sen foruma koyuyorsun. ama imazaya koyunca kaldıramassında hep kalır kladırmak isteyinceyye kadar yani =)
imzayı bilemem ama avatar boyları çok küçük biraz büyültülmesi gerektiğini düşünüyorum
Diğer server'larda imza resmi konmasına (animasyonsuz) izin veriliyor :)
Bizim neyimiz eksik
avatar boyutu zaten 100*100 oluyor. daha büyük pek yapmıyorlar
amiralcarden yazdı:
avatar boyutu zaten 100*100 oluyor. daha büyük pek yapmıyorlar
evet gayet güzel bence
böyle olabilir
Son olarak düzenleyen amiralcarden (2011-11-19 13:38:56)
amylee yazdı:
Diğer server'larda imza resmi konmasına (animasyonsuz) izin veriliyor :)
Bizim neyimiz eksik
Evet bakmıştım. Türk serverinde de denedim, olmadı