Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam dollzlar !
OhMyDollz'da sizlere yepyeni bir macera hazırladık ! Daha önce hiç güzellik kraliçeesi olmayı hayal ettiniz mi ? Hayalinizi OhMyDollz'da gerçekleştirebilirsiniz ! Bu yeni maceraya katılarak bir çok hediyeye ve ayrıca özel bir mesleğe sahip olabilirsiniz !
"Çocukluk arkadaşım Hugo hep ufak tefek süprizler yapmaya bayılır ! "HArika HAberi" vermek için kafede buluşalım deyince, ne söyleyebileceği hakkında hiç bir fikrim yoktu.Ayrıca onu hiç böyle görmemiştim ! Eli ayağı yerinde durmuyordu ve muzip bir gülüşü vardı. Oturmamı bile beklemeden, azındaki baklayı heyecanlı bir şekilde dökmeye başladı :"Bu seneki Miss DollzLand sen olacaksın ! Yarışmaya kaydını yaptırdım ! Kesin sen kazanacaksın ! Tanıdığım en güzel kız sensin ! Haaaaarikaaa değiiil mi !" İnanulacak gibi değil, Hugo beni hala daha güzel buluyor... Geceleyin 2 saat uyumuş, saç baş dağınık ve dişlerimin arasında kocaman maydanoz olsa bile onun için güzelim ! Umarım jüride onun gibi düşünür ! Zaten hanyayı konyayı görecez, çünkü ön elemeler 3 saat sonra..."
Cıvıl cıvıl bir macera sizleri OhMyDollz'da bekliyor ! Güzellik kraliçelerinin acımasız dünyasına girin ve ünlü bir star olmak için ilk adımınızı atın; Televizyon ekranlarında, dizilerde, filmlerde yerinizi alın !
Maceranın her bölümü tamamladığınızda harika hediyeler kazanacaksınız ! Macerada ne kadar ilerlerseniz bölümler o kadar zorlaşır ! Bazen ilerleyebilmek için bilmeceleri çözmeniz yada tercih yapmanız gerekecek ! Başarılı olanlar : yeni bir mesleğe sahip olacaklar ve bu mesleğe sadece görevi tamamlayarak kazanabilirsiniz ! Miss DollzLand mesleğini yaparak günde 7$$$ kazanabileceksiniz !
Görevi tamamlamak için 15 Aralık öğlene kadar vaktiniz var, Miss DollzLand tacı sizi bekliyor !
Güzelliğinizden hiç bir şey kaybetmeyin ! OhMyDollz'da iyi eğlenceler !
harika. bitmeden tamamlayacagım