Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam dollzlar !
Sevimli büyücü Harry Potter tekrardan ve son kez sinema ekranlarında ! Bu sebeble, OhMyDollz'da sizlere bol bol büyülü bir görev hazırladık ! Bu yeni maceraya katılın ve OhMyDollz'da olağanüstü güzel ve fantastik hediyeler kazanın !
“Bu gün, Dollz & Büyücülük okulunun ilk günü ! Hala daha trende yoldayım ama yeni büyüler öğreneceğimi bildiğimden ve yeni arkadaşlarım olacağı için çok heyecanlıyım ! Daha şimdiden, Camill ile tanıştım, kim diye sormayın yanımda oturan kız işte. Çok sevimli ve neşeli, yani gerçekten çok sempatik, çok iyi anlaşacağız gibi, gibi ! Her şeyin mükemmel olması için büyücü elbisesi bile aldım, bunun için Martin Mappl'a gitmem gerekti, burası büyücüler için şehirdeki en şık elbiseleri ve en güzel eşyaları satan mağaza ! Okul eşyalarımlada uyumlu, bence çok yakıştı. Bütün bunlara kaşın, yatılı okulda kalmak beni biraz korkutuyor... Umarım oda arkadaşlarım benimle iyi geçinir ! !”
OhMyDollz'da sihirli bir görev sizleri bekliyor ! Büyücüler dünyasına sizde girin ! Maceranın rüzgarına kendinizi bırakın ve kim bilir belki kalbinize göre birini bulabilirsiniz...
Maceranın her bölümü tamamladığınızda hediyeler kazanacaksınız ! Macerada ne kadar ilerlerseniz bölümler o kadar zorlaşır ! Bazen ilerleyebilmek için bilmeceleri çözmeniz yada tercih yapmanız gerekecek.
Büyülü görevi tamamlamak için sadece 1 Aralık 2010 öğlene kadar vaktiniz olduğunu unutmayın ! Kızlar, sihirli değneklerinizin başına ! İyi eğlenceler !