Duyuru

Design magique sur le forum!
Si vous ne voyez pas bien le nouveau design, videz vos caches et cookies de navigateur ou faites F5 sur votre clavier :)

Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

#1 13-11-2012 12:27:34

Ancien joueur rocka
Invité

Beni Tanıyın ♥♥♥ Rocka

Ben Cansu 23 Yaşındayım İstanbul E.Göktürk'te oturuyorum . İngilizce Almanca biliyorum . :) İstanbul Başakşehirde doğdum.Annem İzmirli Babam istanbullu . Ben aslen Bulgar göçmeniyim . Siyah saçlı , Yeşil gözlüyüm saçlarım düz , Boyum, 1.62 kilom 49 :) Ben Bebek'te Boğaziçi Üniversitesini bitirdim . Liseyi sultan ahmet endüstri meslek lisesinde sonra ordan ayrılıp doğa kolejine başladım :)Şu an Modacı olabilirm yani ama şu an çalışmıyorum :)  Şimdi Eyüpte göktürk adlı büyük bir sitede oturuyorum :) Üniversitede tanıstığım arkadaşım Başak ( Ohmygazete ) ile birlikte aynı sitede oturuyoruz .

:)

#2 30-11-2012 20:57:55

anyela26
Membre
Gönderen: E§K!$€H!R
Kayıtlı: 2011
İletiler: 189

Re: Beni Tanıyın ♥♥♥ Rocka

Hoşgeldinn .)

AleynA...:) 12 ... :) EsişehirR :)) Değişmck laN bida bu yazı :))

#3 01-12-2012 07:38:19

3crayz
Membre
Kayıtlı: 2011
İletiler: 377

Hoşgeldin. Bu oyunu diğer arkadaşlarına tavsiye edebilirsin . Bu arada sormak istediklerin varsa cevaplarım .7/24

&You.

#4 12-12-2012 16:27:00

Ancien joueur kirmizi-gul
Invité

3crayz yazdı:

Hoşgeldin. Bu oyunu diğer arkadaşlarına tavsiye edebilirsin . Bu arada sormak istediklerin varsa cevaplarım .7/24

Aynen bende :) Ama kesinlikle 7/24 olamam biliyorsunuz :( Benim ödevlerim var ama yinede Ohmydollz'a bayildim!

#5 18-04-2013 15:10:05

bella30bella
Membre
Gönderen: İstanbul
Kayıtlı: 2010
İletiler: 1324

Bayılmana sevindim :DHoşgeldin canım :D

've already dead in thirty-five minutes

#6 24-06-2013 08:34:23

Ancien joueur sendileka
Invité

:aomd_bravo: :news: :aomd_bave: :aomd_bisous: :aomd_blase: :aomd_bravo: :aomd_fan: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :applau: :bisous: :doll_oeil: :fete: :gai: :good: :honte: :hypn: :intr: :lol: :love: :lvers: :magic: :mang: :mdr: :montr: :new: :news: :non: :norm: :nrv: :ok: :omd: :ouf: :pleur: :quoi: :sad: :star:

#7 28-06-2013 22:27:56

gaza32
Membre
Kayıtlı: 2010
İletiler: 1223

Hoş Geldin canım :) :aomd_bisous:

~ ! Gönlüm; gürültüsüz, patırtısız, harfsiz, sessiz bir söz istiyor. ~

#8 19-02-2015 11:28:20

beyz55a
Membre
Kayıtlı: 2013
İletiler: 278

sendileka yazdı:

:aomd_bravo: :news: :aomd_bave: :aomd_bisous: :aomd_blase: :aomd_bravo: :aomd_fan: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :applau: :bisous: :doll_oeil: :fete: :gai: :good: :honte: :hypn: :intr: :lol: :love: :lvers: :magic: :mang: :mdr: :montr: :new: :news: :non: :norm: :nrv: :ok: :omd: :ouf: :pleur: :quoi: :sad: :star:

Çok fazla yapmasaydın canım daha iyi olabilirdi :)

#9 16-03-2015 18:51:13

fbhilal
Membre
Kayıtlı: 2015
İletiler: 2

:aomd_fan: :mang: javascript:insert_text(':omd: ', '');:gai: :fete: :bisous: :applau: :aomd_smile: :aomd_noel: :aomd_mdr: :aomd_bravo: :aomd_blase: :aomd_bisous: :lol: :good: :gai: :montr: :mdr: :mang: :ouf: :quoi:

Board footer