Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Ben Cansu 23 Yaşındayım İstanbul E.Göktürk'te oturuyorum . İngilizce Almanca biliyorum . :) İstanbul Başakşehirde doğdum.Annem İzmirli Babam istanbullu . Ben aslen Bulgar göçmeniyim . Siyah saçlı , Yeşil gözlüyüm saçlarım düz , Boyum, 1.62 kilom 49 :) Ben Bebek'te Boğaziçi Üniversitesini bitirdim . Liseyi sultan ahmet endüstri meslek lisesinde sonra ordan ayrılıp doğa kolejine başladım :)Şu an Modacı olabilirm yani ama şu an çalışmıyorum :) Şimdi Eyüpte göktürk adlı büyük bir sitede oturuyorum :) Üniversitede tanıstığım arkadaşım Başak ( Ohmygazete ) ile birlikte aynı sitede oturuyoruz .
:)
Hoşgeldinn .)
Hoşgeldin. Bu oyunu diğer arkadaşlarına tavsiye edebilirsin . Bu arada sormak istediklerin varsa cevaplarım .7/24
3crayz yazdı:
Hoşgeldin. Bu oyunu diğer arkadaşlarına tavsiye edebilirsin . Bu arada sormak istediklerin varsa cevaplarım .7/24
Aynen bende :) Ama kesinlikle 7/24 olamam biliyorsunuz :( Benim ödevlerim var ama yinede Ohmydollz'a bayildim!
Bayılmana sevindim :DHoşgeldin canım :D
:aomd_bravo: :news: :aomd_bave: :aomd_bisous: :aomd_blase: :aomd_bravo: :aomd_fan: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :applau: :bisous: :doll_oeil: :fete: :gai: :good: :honte: :hypn: :intr: :lol: :love: :lvers: :magic: :mang: :mdr: :montr: :new: :news: :non: :norm: :nrv: :ok: :omd: :ouf: :pleur: :quoi: :sad: :star:
Hoş Geldin canım :) :aomd_bisous:
sendileka yazdı:
:aomd_bravo: :news: :aomd_bave: :aomd_bisous: :aomd_blase: :aomd_bravo: :aomd_fan: :aomd_mdr: :aomd_noel: :aomd_smile: :applau: :bisous: :doll_oeil: :fete: :gai: :good: :honte: :hypn: :intr: :lol: :love: :lvers: :magic: :mang: :mdr: :montr: :new: :news: :non: :norm: :nrv: :ok: :omd: :ouf: :pleur: :quoi: :sad: :star:
Çok fazla yapmasaydın canım daha iyi olabilirdi :)
:aomd_fan: :mang: javascript:insert_text(':omd: ', '');:gai: :fete: :bisous: :applau: :aomd_smile: :aomd_noel: :aomd_mdr: :aomd_bravo: :aomd_blase: :aomd_bisous: :lol: :good: :gai: :montr: :mdr: :mang: :ouf: :quoi: