Duyuru

Design magique sur le forum!
Si vous ne voyez pas bien le nouveau design, videz vos caches et cookies de navigateur ou faites F5 sur votre clavier :)

Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

#1 10-02-2013 21:12:00

Ancien joueur guzelsu
Invité

[♥P€MB!$ M0D@♥]

Hey kizlar ;)
Pembis Moda'ya hosgeldiniz.
Pembe gördügünük makyaj,saç,elbise... Gibe seyler gördündee burda paylassinn :)

Son olarak düzenleyen guzelsu (10-02-2013 21:17:00)

#2 10-02-2013 22:03:36

Ancien joueur chwennglove
Invité

Re: [♥P€MB!$ M0D@♥]

:fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete: :fete:

#3 11-02-2013 21:42:48

Ancien joueur kirmizi-gul
Invité

Püf! Bunu düsünen'de  4 ve 7 arasi "RÜYALARI" :nrv:
Cok aptalca bir moda, kesinlikle Amylee Firuze ve öbür modo'lar seni oyundan silecekler!
Senden bi "çIT" çikamaz.
Mesela beni, hiç kimse SILEMEZ. Neden 'mi? Cünkü ben bu oyunun en güzel doll'UYUM TATLIM. Yerimi alacak bi kisi olursa önüme çiksin. :non:
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?
Al sana kavga, sana bir hie gelirse aklin su gelsin "KIRMIZI GUL KIRMIZI GUL!!!!!!!!!!!".
GEBERECEKSIN!   :ok:

#4 11-02-2013 22:13:58

Ancien joueur guzelsu
Invité

>:( Senin gibi dollz'lara OhMydollz YASAK olmak.

#5 21-07-2013 13:27:25

bella30bella
Membre
Gönderen: İstanbul
Kayıtlı: 2010
İletiler: 1324

kirmizi-gul yazdı:

Cok aptalca bir moda, kesinlikle Amylee Firuze ve öbür modo'lar seni oyundan silecekler!
Senden bi "çIT" çikamaz.
Mesela beni, hiç kimse SILEMEZ. Neden 'mi? Cünkü ben bu oyunun en güzel doll'UYUM TATLIM. Yerimi alacak bi kisi olursa önüme çiksin. :non:
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?
Al sana kavga, sana bir hie gelirse aklin su gelsin "KIRMIZI GUL KIRMIZI GUL!!!!!!!!!!!".

Ben ne demek istediğini anlayamadım açıkcası :S:S

've already dead in thirty-five minutes

#6 19-12-2013 19:13:18

esah
Membre
Kayıtlı: 2012
İletiler: 386
Websitesi

Pembis Modayi kuccukken cok kulaniyordum,yani 5-6 yasindayken,hersey pembe vardim,yani en favori renkim'de pembeydi,ama simde pembe modasi hic sevmiyorum,cok cocukluk gibi yani

Forget the haters, cuz somebody loves ya
•● Esαh ●•

#7 15-02-2015 13:53:26

beyz55a
Membre
Kayıtlı: 2013
İletiler: 278

kirmizi-gul yazdı:

Senden bi "çIT" çikamaz.
GEBEREDCEKSIN!
Kavga'yi mi ISTIYODUN?

Bence sen engelleneceksin.

Board footer