Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Herkese merhaba !
Bu konuda, loft dizayn etmeyi, bildiğim kadarıyla, en kolay yönüyle resimleyerek anlatıyorum.
Herşeyden önce 'Gimp' programını indirmeniz gerekli.
Gimp indirmek için, tıklayın. --> Gimp Programı
Oda seçmek için, tıklayın. --> Tüm Odalar
1. Adım : Gimp indirdirin ve açın.
2. Adım : Herhangi bir mağazadan, beğendiğiniz bir duvar kağıdının üstüne sağ tıklayın, Resme Bak yerine tıklayın. (Yeni sekme olarak açarsanız, daha faydalı olur.
3. Adım : Resmi açtıktan sonra, url adresindeki thumb yazan yeri silip, big yazın.
4. Adım : Şimdi gimp'e geri dönüyoruz. Ve loftumuzu açıyoruz. Daha iyi görebilmek için, büyütün.
5. Adım : Aynı yöntemle, daha önce mağazadan kaydettiğimiz duvar kağıdını da açıyoruz. Daha sonra Duvar kağıdını kopyala diyoruz.
6. Adım :Duvar kağıdımızı yapıştıracağımız alanı seçiyoruz.
7. Adım : Duvar kağıdımızı yapıştırmak için, uygun butonları seçiyoruz.
8. Adım : Seçtiğimiz alanı, duvar kağıdımızla bu şekilde kaplıyoruz.
Loftunuzun geri kalan bölümlerini de bu şekilde tamamlayabilirsiniz.
Not : Yuvarlak pencere ve kapıların olduğu alanlar zor olduğu için, ben o bölgeleri tamamen duvar kağıdı ile kapladım.
9. Adım : Duvarları biten loftunuzu kaydedin. kaydederken, loftunuzun ismini değiştirirseniz, duvar kağıtlı ve duvar kağıtsız 2 resminiz olur. Bu size, yeni yapacağınız dizaynlarda kolaylık sağlar.
Not : Loft resmi büyük olduğu için, bazı resim yükleme siteleri bunu yapamıyor.
www.imageshack.us 'tan yükleyebilirsiniz.
Benim loftum hazır
Anlamadığınız yerleri, hangi adımda anlamadıysanız, o adımın numarasını söyleyerek sorun.
:aomd_bisous:
:doll_oeil: ben biliyorum zaten :aomd_smile:
o zaman sorun yok canımm:doll_oeil:
Cok tesekkurler ablacim.<3
int exp için olmuyo bu thump fln olmuyo ablcımm yardım edersen sevinicem:/ :new:
hiçbirini anlamadım:ok: :DDD:lol:
jelibon1 yazdı:
hiçbirini anlamadım:ok: :DDD:lol:
Dikkatli okursan anlarsın canım , gayet güzel anlatmış :D