Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
İsmim : Gözde
Anlamı : 1. Göze girmiş olan sevilen beğenilen, benimsenen. 2. Beğenilen kadın. 3. Osmanlı sarayında padişahın ilk dört cariyesine verilen ünvan :lol:
Neden : benim kuzenimin dollzu oldugu için öyle kaldı ..
İsmim:Begüm
Anlamı:Prenses, Kraliçe :)
Neden:Rihannayı sevdiğim için 199 da aklıma o sayı geldi onu yazdım :)
Meltem
Tatlı Rüzgar Esintisi :aomd_bravo:
adelmally yazdı:
Meltem
Tatlı Rüzgar Esintisi :aomd_bravo:
Çok güzel bir ismin var :)
Öncelikle:
Adım, Buse
Anlamı : Öpücük.
Neden cute55girl ?
= Samsun'un(samsunluyum) plakası olduğu için "55" ve de cute, cuty vb. kendimce uyarlanmış adları başka oyun sitelerinde de kullanmıştım benzer olsun diye yaptım. :good:
Ama asıl dollzum kikirikcik gamoplay çok sorun çıkartıyor diye o dollzu bıraktım .
Neden kikirikcik
=Hayat bilgisi diye bir dizi vardı orada kikirik lakaplı bir kız vardı oradan aklıma gelmişti :)
Son olarak düzenleyen cute55girl (10-06-2014 16:23:49)
Adım: Nur Efşan
Anlamı : Nur saçan
Neden alexndar
Bir aralar bir dizi vardı alexander vardı seviyordum onu :D işte bir siteye üye olacaktım alexander kullanılıyordu bende alexander a mutasyona uğrattım alexndar yaptım :lol:
Adım:Beyza :aomd_smile:
Anlamı:Temiz kalpli,saf
Neden Beyz55a ?
İsmime benzer bir dollz açmak istemiştim zaten 55 rakamını çıkartınca , beyza oluşuyor.
55 rakamını ise ablam sırf koydu diye bende koydum.
İsmim, Sima.
Anlamı, Yüz demek.
Açıkçası olay şuydu, o sıralar Mugen oynamakla kafayı bozmuştum. Cassandra alıyordum dövüşmek için. Burayı farkettiğimde cassandra olacaktı fakat lanet olası bir tuştan cassanra olarak kaldım.