Duyuru

Design magique sur le forum!
Si vous ne voyez pas bien le nouveau design, videz vos caches et cookies de navigateur ou faites F5 sur votre clavier :)

Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

#1 01-06-2012 20:13:14

54sakarya
Membre
Gönderen: Sakarya
Kayıtlı: 2010
İletiler: 537

Romantik anınız (=

Evet, Ohmydollz'un güzel üyeleri :D
Burada sevgilinizle yaşadığınız romantik bir anı anlatmak isteyen varsa anlatabilir paylaşın bizimle <3

~ Bende anlatıcam :D ~
         15 tatilde evimin oraya geldi, beni çağırdı gittim. Cebinden yüzük çıkardı (Kalbim durdu resmen ) :D Yüzüğü taktı yanaklarım kıpkırmızı olmuştur büyük ihtimal :D O anı unutamıyorum yaaa (= Onu çook ama çoook seviyorum ~ 3o.o3.2o11 ~

Loftumda,kimim ben kısmımda Omd ile ilgili yenilikleri , macerayla ilgili tüm soruların cevaplarını bulabilirsiniz.... (=

#2 06-08-2012 00:59:39

Ancien joueur meltemxderya
Invité

Re: Romantik anınız (=

Ah ah en romantik anım okulda herkesin kahkahaları içinde sevdiğimin yanına oturmam ve bana öğretmen için getirdiği çiçekten yarısını kulağıma takması.

Son olarak düzenleyen meltemxderya (06-08-2012 01:00:03)

#3 08-12-2012 18:52:28

Ancien joueur merux
Invité

eski sınıfımdan biride bana çıkma teklifi etmişti ben hyr dedikçe evt dedirmeye çalışıyordu bende sonunda evt dedim ve neden ona hyr dediğimi anlamadım çok yakışıklı çok tatlı ve hala ona aşığım galiba ona aşık olduğumu anlamasını istemiyodum bir süre çıktık ama ondan ayrıldım hala nedenini bilmiyorum... :aomd_mdr:

#4 09-12-2012 08:59:37

gaza32
Membre
İletiler: 1223

benim hiç romantik anım olmadı çünkü erkklerle ilgilenmiyorum kızlar size bir tavsiyede bulunacağım sakın erkeklere inanmayın erkeklerin bir çoğu sizden yararlanmak için çıkarlar çıkmak için ise elinden gelenini yaparlar bununla ilgili bir çok hikayeleri biliyorum erkeğin biri arkadaşımada yaptı...1 tavsiye daha erkeklerle 1 kere yatarsanız bir daha kimseyle evlenemezsiniz evlenseniz bile kocanız başka biriyle onceden yattığınızı anlar ve boşayabilir sizi eğer çıkmak istiyosanız iyi erkekler seçin:)

~ ! Gönlüm; gürültüsüz, patırtısız, harfsiz, sessiz bir söz istiyor. ~

#5 09-12-2012 10:26:26

Ancien joueur merux
Invité

evt bencede çok haklısın

#6 22-07-2013 22:40:13

bella30bella
Membre
Gönderen: İstanbul
İletiler: 1324

meltemxderya yazdı:

Ah ah en romantik anım okulda herkesin kahkahaları içinde sevdiğimin yanına oturmam ve bana öğretmen için getirdiği çiçekten yarısını kulağıma takması.

Ahahah :D Bu komikti :lol:

've already dead in thirty-five minutes

#7 18-08-2013 16:24:41

esah
Membre
Kayıtlı: 2012
İletiler: 386
Websitesi

Benim Romantik anim yokk...  :lol:

Forget the haters, cuz somebody loves ya
•● Esαh ●•

#8 25-06-2014 21:56:40

esah
Membre
Websitesi

54sakarya yazdı:

Evet, Ohmydollz'un güzel üyeleri :D
Burada sevgilinizle yaşadığınız romantik bir anı anlatmak isteyen varsa anlatabilir paylaşın bizimle <3

~ Bende anlatıcam :D ~
         15 tatilde evimin oraya geldi, beni çağırdı gittim. Cebinden yüzük çıkardı (Kalbim durdu resmen ) :D Yüzüğü taktı yanaklarım kıpkırmızı olmuştur büyük ihtimal :D O anı unutamıyorum yaaa (= Onu çook ama çoook seviyorum ~ 3o.o3.2o11 ~

Sen evlendim mi?

•● Esαh ●•

#9 25-06-2014 21:57:56

esah
Membre
Websitesi

Aslinda bir romantik anim var,sinifimda bir erkek bana cikma teklifi yapti,bende aptaal gibi hayir dedimm  :non:

•● Esαh ●•

Board footer