Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Evet arkadaşlar,konu başlığından da anlaşılacağı üzre üstteki üye hakkındaki düşüncelerimizi yazıyoruz.
Mesela; Adı Gözde. Çok iyi bir kız. Çok güzel blingee yapar. Severim onu.
Gibi :D anlatabilmişimdir umarım :D
Adı Elif olan bir arkadaşım var. Onu çok seviyorum. Kıskançtır biraz. Bende öyle *-* Ben dışında tüm arkadaşlarının kafasını tuvalete sokup boğmak istiyorum *.* Biliyorum çok masum bir sevgi benimki. Elif'inde kim olduğunu anlamışsınızdır. Bu ifadeyi ":)" hiç sevmez, bende sevmem. Mesaj atanlara duyurdum sd.F:DS:DF Bir de onun triplerini de çok seviyorum biraz garip. Sürekli "bitti" yazıyorum. Şakasına tabiki. Hepsi aşırı sevgi ve kıskançlıktan oluyo sanırsam ad.F:DS: neyse, son söz olarak ; Today, Tomorrow, Everyday love Elif :love:
Son olarak düzenleyen hande3232 (24-07-2013 14:38:59)
Yukarıdaki kişiliğin adı Doğa ^^ Kendisini çooooo..k severim :D Çok kıskançtır hemen bitirir :D Bende kıskanıyorum onu ama :( Birbirimize her türlü kötü şeyi söyleriz ama aynı zamanda çokta severiz.Biraz problemli bi kişiliğe sahip :D Hmm demekten nefret eder :D :) bu işarettende :D Yaşını sormayınız lütfen hiç hoşlanmaz.(ben biliyorum ama nihahahah :D) İyiki tanışmışım dediğim sayılı insanlardan.Bendeki değeri kelimelerle anlatılamayacak kadar fazla.BU BİTCH BENİM HERŞEYİM.:love:
ÜSTTEKİNİ TANIMIYORUM
Şimdi; üstteki şahısı ben çok seviyorum. Hani yani birilerinin şebeği olur ya hani. İşte o da benim şebeğim. Jokeri çok seviyor. Her neyse . Maksat yazı olsun. :D Asla unutamayacağım biri. O beni yerse ben de onu yerim. Kısaca her şeyim :applau:
Üstteki şakacı bri snrım tuhaf sakaları sviyor ama pek anlamadım dilnden ama sakavari konustugunu anladım başka aklma gelmedi bisey b:quoi:
bella30bella yazdı:
Şimdi; üstteki şahısı ben çok seviyorum. Hani yani birilerinin şebeği olur ya hani. İşte o da benim şebeğim. Jokeri çok seviyor. Her neyse . Maksat yazı olsun. :D Asla unutamayacağım biri. O beni yerse ben de onu yerim. Kısaca her şeyim :applau:
hiç şebek olarak anılmamıştım.Yoksa anılmış mıydım? *.*
Vee üstteki üyeyi de tanımıyorum :ouf:
Aslında,bende üstteki üyeyi pek fazla tanımıyorum. Ama yazdıklarından anladığım kadarıyla renkli bi kişiliğe sahip. Birde Joker'i çok seviyormuş sanırım.(Why so serious? ^^). Iyi anlaşabileceğim birine benziyor. Forumda aktif. Sanırım şimdilik bu kadar :D
Ouuvv :D Ifşa mı? Bu asla yapmayacağım bir şey. Ihanet ^^
Ama tanışmak dersek bana uyaaar xd
Bu arada oyunun amacini bozmamak için;
Joker hayranı. RPG'yi bilen. Güzel konuşan/yazan bir kişi :D
Daha geniş bi zamanda ayrıntılı bir şekilde tanışmayı umduğum tatlı üye.(İnciciler gibi yazmandan iyidir,değil mi? :D iyi geceleeeer)
Son olarak düzenleyen rosaliena (25-07-2013 11:08:45)
Konuştuklarınızı anlamıyorum, Türkçeye çeviriiin :ouf:
Anyway :D
Evüün. Tatlı kişilik. Yakın arkadaşlarımdan. Seviliyor yani. Öpüldün kocamaaan.:love:
Teşekkür ederiiim :***
Üstteki Harikanzi :*
üstteki üye evönüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm aşqııım bebeğim bir tanem böceğim. hayatımın anlamısın aşkım. beni hiç bırakmadın. sana çok sadığım. kimsenin seni sevmediği kadar çok seviyorum senii <33333333333 :love: :love: :love: :love:
Yeni üyelerden galiba. Evin'i çok fazla seviyor. ^^ Arkadaş canlısı.
Şimdilik bu kadar.:applau:
Üstteki is my life. Ne yapayım felsefem yok
Evincirim olur kendisi :D
Çok iyi birisi,işte öyle yakın arkadaşımdır :lol:
Çok eğlencelidir ve tabiki herkesle arkadaş olabilen birisidir :)
Son olarak düzenleyen cute55girl (09-09-2014 12:33:17)
yukarıdaki doğru sözlü olgun biridir KENDİNE ÖZ KONUŞMALARI VARDIR GERÇEKTEN GÜVENİLİRDİR VE BİRAZ ESPRİTÜEL BİRİDİR:)
Üstteki üyeyi tanımıyorum :))
Üstteki üyeyi henüz tanımıyorum :norm:
Tanımıyorum *-* Ama sanki bir görmüşlüğüm var bilemedim :mdr: