Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

evt güzl bi fikr yni.
evet kesinlikle bu fikir olmalı mod. lara söyleyelim istersek bedavaya istersek parayla satalım daha güsel olur :news:
kedicagla yazdı:
superboddy33 yazdı:
Çok kötü olur ve haksızlık olur!!Herkez dollz açar kıyafet alır kendi dollzuna yollar.İyi bir fikir deil bence!!
eğer olursa sen açmaz mısın?! herkez hileci bunda bizim bir suçumuz yok
Yapmam diye bişi demedim yaparım herkez dedim ben hariç demedim
evet evet super olu lutfen yapalim :):aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo: :aomd_bravo:
İyi güzelde bence bu fikrin amacından sapma ihtimali çok büyük.
-Rekabete dönüşebilir..Çünkü oyunda bir çok insanın birden fazla dollz hesabı var.Yani kendine oy verdiği hesaplardan kıyafette,eşya vb. de gönderirlerse hiç adil olmaz diye düşünüyorum...
Katılıyorum hani dükkan gibi birşey olur her dollzun orda daha maliyeti uygun olarak satabilir yoksa herkes farklı farklı hesaplar açıp kendine o hesaplardan elbiseler gönderir. haksızlık olur bu bence :ok: :mdr:
bencede gondere bilelim yada o dollzlarin dogum gununde de ola bilir :aomd_smile: :aomd_smile:
Bana kalırsa yine kendilerine sahte hesap açıp kendilerini istedikleri eşyayı alacaklar. Sonra da kendilerine gönderecekler. Bence bu da adil değil :non: