Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Ya biz arkadaşımla istiyoruz ki ; Eşya gondermek olsunn :D ne güzel olurdu istediğimiz kişiye gönderiirdik böle bişey keşke olsa desteklerinizi bekliyorumm.
böyle bişey bence kesnlikle olmaz canım .çünkü herkes hesap açar,aÇar ordan kendne hedye gönderrdi. bu imkansız bşey .d
herenal yazdı:
böyle bişey bence kesnlikle olmaz canım .çünkü herkes hesap açar,aÇar ordan kendne hedye gönderrdi. bu imkansız bşey .d
sana katılmıyorum cnm :D herkes hesap acsa bile nerden güzel eşyalar bulcak onu glştrsye kndisi glşr .DD
eren122 yazdı:
Ya biz arkadaşımla istiyoruz ki ; Eşya gondermek olsunn :D ne güzel olurdu istediğimiz kişiye gönderiirdik böle bişey keşke olsa desteklerinizi bekliyorumm.
güzel fikir cnm :d <3 <3 <3 ♥♥♥ keşkee ama keşke olsa :D hatta + vererek isteyedebiliriz.
+ verip istemene gerek yok ki başka dollz açarsın onunla atar dollzna gonderirsin :D
ama feez ile gonderme olsa olabileceğini düşünüyorum 1 feez falan veya $$$ de olabilir :D
Son olarak düzenleyen gaza32 (02-12-2012 18:50:12)
iide onu geliştiresiye kndn gelişir alırsın .d (mntk yni)
nasıl yani anlayamadım? :D
yeni dollz açıp gelişmiş dolluna eşya gonderesiye kendin daha fazla gelişirsin diorm .d
Güzel Fikir :)
dollz açmakta ne varki sen bilmesen bile çoğu kişi biliyor ve çok dollz açıyorlar :D :doll_oeil:
Son olarak düzenleyen gaza32 (04-12-2012 17:31:22)
Tamam ama onu aç bitti açmak tabii kolay ama geliştirmek ?? onu geliştiresiye kendin gelişirsin diorum (yeter anla artık)!
Fikrini beğendim canım :)
tmm anladım ama modaratörler böyle bir şeye izin vermeyeceğini sizde bliyorsunuz:aomd_fan:
Son olarak düzenleyen gaza32 (16-12-2012 09:09:47)
Neden ki?
nasıl neden bu hile olur başka dollz açıp kendine eşya göndermen!
analmıyorsun herhalde ?? baska dollz açıp geliştiresiye zaten sen ondan gelişik bir dollsun ki .dd anla artıkk
bn anladım ama siz anlamadınız :) bak şimdi yeni dollz açar o dollzyla bir şey alır kendi dollzna yollar snra başka bir dollza girer başka bir şey alır kendi dollzna gönderir ve aynısını daha çok kez yapar :doll_oeil:
gaza32 yazdı:
bn anladım ama siz anlamadınız :) bak şimdi yeni dollz açar o dollzyla bir şey alır kendi dollzna yollar snra başka bir dollza girer başka bir şey alır kendi dollzna gönderir ve aynısını daha çok kez yapar :doll_oeil:
Gerçekten anlmıyosn :DD Off yanee neyse anlatmıcam artık yoruldum.
asıl sn anlamadın geliştirmeyeceksinki dollzların $$$ sini kullanacaksın snra bi işine yaramaz dollzlar
gaza32 yazdı:
asıl sn anlamadın geliştirmeyeceksinki dollzların $$$ sini kullanacaksın snra bi işine yaramaz dollzlar
Bnce herkez ona ugrsmzz.
gaza32 yazdı:
Haklısın Ben bi aralar öyleydim. Ama çoğunu Jackpot'a kullanırdım.
Sahte bir hesap açıp kendilerine gönderecekelerine eminim :nrv: Beğenmedim Aleyna'cım :non: