Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Evet ve ayrıca yandan ve arkadan da görebilelim :omd: :gai:
evet canım fikrine katılıyorum birde her dollzun kendine ait bir pozu olsa daha iyi olurdu :) :aomd_bisous: :aomd_fan:
bence süper olur bu fikrin süper
yataklarda veya koltuklarda yatsın:D battaniyede olsun:D bide yastık:)))))))))))))
birkandyg yazdı:
Arkadaşlar bence dollzumuzu oturtabilelim,elleri havada yada belinde falan olsun bacakları cok acık mesela :D Onuda kendimiz ayarlayabilelim dollzumuz uyku moduna da girsin ?
Aman aman gerekli değil ama olsa oyun daha zevkli olur.Bencede böyle birşey yapılsın=)
evet bencede yapılsın..! zevkli olsun..
Şu an böyle birşey yok ama ilerde belki olucakmış, hiç birşey belli değil şu an.
EwEt olsun yhaa :)) Güsel olurdı :))
Ben katılmıyorum.İmgu diye bir oyun biliyormusunuz bilmem ama bazıları duymuş olmalı. 3 boyutlu.Yani sizin dediğiniz gibi özelliklere sahip ( yürüyor, yatıyor vb. ) Oyuna girip bakın ,sizin dediğinizle eş. Önceden görmüş olursunuz , beğenirmisiniz o zaman bilemiyorum ..
Bana kalırsa doll'un arkaı gözükse de iyi olabilir O elbisenin arkasını da görmüş olurduk . Tebrik ederim analis_14. Güzel fikir :D :star: