Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Bu sene, Ohmydollz City'de, Halloween eğelencesinde garip şeyler oldu ! Ünlü şekerleme fabrikası Sweet-Dollz, şekerlemelerinin yan etkileri olabileceğini açıkladı... Şehirin Valisi eğlenceleri yasakladı ! Ohmydollz'daki bu yeni maceraya katılın ve bir çok korkunç hediye kazanın !!
"En sonunda bu gece Halloween ! Bütün sene bu eğlenceyi bekledim !
Kıyafet yarışması var ve miss Halloween 2010 olmayı kafama koydum. Bir sürü kostüm seçtim bile. Aralarından biri kesinlikle jüriyi etkiler !
Geriye bir tek Sweet-Dollz'dan şeker ve bobonlar almak kaldı ! Her çeşit ve tatda bulmak mümkün. Benim gibi çılgınlar için süper bir mağaza !
Gerçektende çok eğelenceli, bu ufak sevimli siyah kedi her şeyi anlamış gibi ! Neden bu dükkanın kapısının önünde durup üzgünce miyavlıyor ? Belkide kaybolmuştur ?... Böyle tek başına bırakmaya içim el vermiyor, öyle bir şaşkın hali var ki ! Kaar verdim, onu benimle sıcacık evime göreceğim ve şekerlemeleri sevdiğine öre adınıda Sweety koyacağım !"
Sıra dışı bir macera sizleri bekliyor ! İlginç kişiliklerin olduğu bu fabrikada buluşalım, nasıl kediye dönüşüldüğünü çözün ve cadının evine gidip Ohmydollz City'nin Halloween'ı kurtarın !
Maceranın her bölümü tamamladığınızda hediyeler kazanacaksınız ! Her bölüm bir öncekinden daha zor ! Bazen ilerleyebilmek için bilmeceleri çözmeniz yada tercih yapmanız gerekecek. Eğer son bölümüde tamamlayabilirseniz (sekizinci), belki bazı hediyeler (her bölümde kazandığınız ilginç balkabakları) korkunç ve kaçık kişilere dönüşebilirler !
Sadece 1 Kasım 2010, öğlene kadar Halloween macerasına katılmak için vaktiniz var !
güzel beğendim. umarım tatamlayabilirim. son tura geldim =)