Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

yeni bir kıyafet aldığımızda gardolaba koyarız ya düzgün dursun diye bu oyundada öyle olsun bi kıyafet alalım aldığımız kıyafeti içini koyalım düzgünce dursun çok kıyafet aldığımız zaman gardolabın içinde yön tuşları olsun o yön tuşlarıyla ilerlesin.
takılar,tokalar...gibi şeyleride ayrı bölmelere koyalım :D
___________________________________________________________________________________
suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek bir cevabım var lakin.. lafa bakarım lafmı diye ... Birde söyleyene bakarım adammı diye
Son olarak düzenleyen suprabross (30-12-2011 11:53:16)
Evet canım katılıyorum olmasını çok istiyorum :):norm: :aomd_fan:
süper aynı şeye benziyo sölemiyim kızarsınız şimdi:D
:montr: beğendiseniz yorum yazın lütfen
suprabross yazdı:
yeni bir kıyafet aldığımızda gardolaba koyarız ya düzgün dursun diye bu oyundada öyle olsun bi kıyafet alalım aldığımız kıyafeti içini koyalım düzgünce dursun çok kıyafet aldığımız zaman gardolabın içinde yön tuşları olsun o yön tuşlarıyla ilerlesin.
takılar,tokalar...gibi şeyleride ayrı bölmelere koyalım :D
KESİNLİKLE!BENİM DOLABIM KARMAKARIŞIK!
Çok eşyan oldumu işe yaramaz o dolap kafanı karıştırır hem dier odalarada gönderiyosun ozamn her odada olması gerekir bence iyi fikir değil yani :quoi:
kedicagla yazdı:
SD. :D
eet cok gzl bi fikir.baska bi oyunda da görmüstümm :norm:
çok iyi bir fikir benim 50 den fazla eşyam var dolaba sımıp
ayrıcada bnim kıyafetler dışarda şu an:D ayakkabılar çok olduğu için ayakkabıların üstünü kapatmayı düşünüorm:D
h040h yazdı:
kedicagla yazdı:
SD. :D
:D ama ordada düzenli duruyo bn renk renk dizmiştim:D de çaldılar:(
Aynı stardoll yaptınızz..
Ayneen. Spr fikir =):aomd_bravo:
ya bu oyun keşke stardoll gibi olsa.her gün para kazanılsa stardoll gibi.bide işte dedin gibi stardoll gibi dolap ilerlese.
:ouf: