Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum

Arkadaşlar tırnaklarla ve dollzlarla ilgili birkaç fikrim var inşallah beğenirsiniz :)
Tırnak ~~
* Bence Tırnakların takma tırnağı da olmalı . Bu takma tırnaklar mağazalarda satılmalı . Bu takma tırnakların özelliği ise uzun ya da kısa olmasıdır .
Yani diyelim ki mağazalarda takma tırnak satılıyor . Bu takma tırnakların boyutu olmalı . Örneğin biri çok kısa , biri çok uzun , biri de orta boyda ....
+ Ayrıca bence ayak tırnaklarımız da ojeli hatta takma tırnaklı olmalı . :)
Dollz ~~
* Biz , dollumuzu giydirdiğimizde sadece önden görebiliyoruz .
Peki ya neden yandan ya da arkadan görmeyelim ? Bence Çok Güzel Olur :)
Fikirlerimin değerlendirileceğini düşünüyorum . :)
İnşallah Beğenirsiniz :)
İlgilenen Var Mı :quoi:
Teşekkür Ederim :doll_oeil: Birkaç Kişi Daha İlgilenmesi Ricada Bulunur :aomd_bisous:
Eveet güzel fikirleer :doll_oeil:
İlgilenen ? :sad: :pleur:
4 Kişiyiz .
İlgilenen ?
:non:
Son olarak düzenleyen Analis_14 (18-02-2012 14:50:29)
Bence oyunda mağazalarda daha değişik görünüm olmalı gerçek mağaza gibi..ve mağazalarda çok daha çeşit olmalı..takma dudakların daha çeşitli olmaları ve takma saçların daha havalı görülmesi daha iyi olur:)
Anlıyacağımız mağazalarda çok çeşit şeyler olması:):aomd_bisous:
3D dollz gzl fikir:)
Teşekkürler
Artık İlgi Bekliyorum :non:
evt güzel fikir ama aynı zamandada dollz ün duruuşunu değiştirebilsek güzel olur.. kıyafetlerle duruşla bir değişebilsin.. :omd:
bence bu fikirlede ilgilenilmeli:)
8 Kişiyiz Devamm İlgi İstiyorummmm :gai: :non:
evt gzlmis hatta nazar boncuğu motifi felanda olabilir
S-Ü-P-E-R!!..AŞKIM..
Son olarak düzenleyen kader105 (06-04-2012 15:04:30)
Güzel fikirler..
bir de kizlar tirnka dedinizde aklima bir fikir geldi hani oyunlar oluyo ya tirnkalari yapiyorsun stardoll da oldugu gibi oje taki alalim ve tirnkalrimizi yapalim ne guzel olurdu ama dimi???:aomd_bisous: :aomd_bisous:
kendimizce istediğmiz gibi tırnak seçebilelim uzun orta ve kısa olarak 3 e ayrılsın tırnakların üstünede sim pul yaldızlarla istediğimiz gibi düzenleyelim =) Nasıl :aomd_bravo:
Arkadan bakmayı ben de düşünmüştüm :mdr: