Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
evet şimdi ben bir cümle söyliywceğim alttaki de devam ettirecek öyle öyle hikaye olucak örneğin:
A: birgün okula kahvaltı yapmadan gelmiştim
B: dışarıdan simit aldım
C: o anda birden heryer karanlık oldu...gözümü açtığımda karanlık bir odadaydım ve birkaç kişi daha vardı...
A: ne olduğunu anlamamıştım
gibi :)))
başlıyorum:
bir gün oturmuş tv izliyordum...
kapıyı açtım ve bu olamaz!....
Bir adam silahla bekliyordu.
konu açmak için hangi moderatörden izin alındıysa, konuyu açan arkadaşımız lütfen yazsın
O beni çok seven eski sevgilimdi.:aomd_mdr:
Beni bu kadar çok severken onu terkettiğim için kapıma gelmişti. Hayatımı kurtardı...
Bende tokat attım :D
Neden tokat atmıştım ki ona . çok saçma, oysaki o hayatımı kurtarmıştı :lol: :lol: :lol:
Doğruda demiş sanırım. İçimde onu görünce kıpırtılar oluyor. kalbim duracak sanki...
Bende ona olan ofkemden kapıyı yüzüne kapattım...
Beni sevdiğini söyledi. Aslında bende onu çok seviyordum ve benim aldatma sandığım aldatma değilmiş ben tümüyle yanlış anlamışım :D
aman çok da umrunda dedim içimden:)
Hayır dedim kapattım. Zil yeniden çaldı ve korktum. Tuvalete kaçtım. :D
En sonunda kapıyı açtım ve açar açmaz eski sevgilim kafasından kendisini wurmştu.Dondum kaldım. :D:D:D
Çığlıklar içinde buldum kendimi bu bir rüyaymış.İyiki gerçek değildi :ouf: Yoksa hala onu mu seviyordum :o
Son olarak düzenleyen Prettysmile (15-01-2012 11:26:32)
Bunu iyice düşündüm. Dışarı çıktım sahil kenarında biraz gezdim. Aklıma gördüğüm rüya geldi ve sesli bir şekilde "İyiki o bir rüyaydı ve ben Mete'yi(rüyamdaki çocuğu) çok seviyorum dedim ve arkama döndüm. İşte ooo...(mete) karşımda duruyordu
çok şaşırdım yaaaa resmen o!