Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
ARKADAŞLAR ŞİMDİ HERKES SIRLARINI DİYECEK HADİ SIRLARA BİR BAKALIM
mmmmm aklıma gelmio ama bn konunun baslıını kücük sırlar görünce dizi olanından sandımm :D
birisinden hoşlanıyordum, aynı ortamda bulundugumuz biriyle çıkmaya başladıgını ögrendim. kızla kısa sürede samimi arkadaş olduk.. neredeyse hergün o gençten bahsediyor bana.. ben de hoşlandıgımı hiç çaktırmadan onu dinliyorum :D
=S valla benim gicigima giderdi =D nasil olsa artik arkadasin onu kapmis sanada birsey dusmuyo :s sansizlik iste =D
2 gün önce ayrıldılar.. kızı teselli mi ediyim sevineyim mi bilemedim :D :quoi:
Dizi sandım ya :S :d :good:
kızı boşver sevdiğini teselli et 2 gün sonra açıkla
hmmmmmmm.aslında göründüğüm gibi biri değilim.ama bunu olabildiğince değiştirmeye çalışıyorum.umarım başarırım.:sad:
bende de aynı şey oldu sewdiğim çocuk karşı sınıftandı sonra bizim dersaneye geldi bende o çocuktan hoşlanıyodum duydum ki sonra çocuk benim eski sınıf arkimle çıkıyomuş ewlerimiz birbirine çok yakın aynı otobüse biniyoruz 4 kişi 2 erkek 2 kız o çıktığı kız benden biraz önce iniyo sonra ben sonra da o çocuk diğer erkek yoq o gün bizim ewlede otobüsten inidiğim yer arasında yürüme mesafesi var çocuğun ewinin önünde indiriyo otobüs çocuk benimle beraber yürüdü bu ne iş anlamadım gitti :intr:
bi dönem yüklü miktarda paramı çok çok yakın arkadaşım çaldı ve bunu bile bile hala onunla görüşüorum hiç bişey diemedim kimse de onun aldığını bilmiyor öyle işte
bir arkadaşım var çok gıcık ama bu sırrı tek bir arkimbiliyor. başkaları güzel sanıyor.
Son olarak düzenleyen Clarissa (28-05-2011 11:38:49)
cahtmey yazdı:
bi dönem yüklü miktarda paramı çok çok yakın arkadaşım çaldı ve bunu bile bile hala onunla görüşüorum hiç bişey diemedim kimse de onun aldığını bilmiyor öyle işte
aaa çok şaşırdım cnm
cahtmey yazdı:
Ben bile hala şaşkınım :quoi: :ok: :mdr:
peki neden sölemedin cnmmm
ecemelikesavas yazdı:
cahtmey yazdı:
Ben bile hala şaşkınım :quoi: :ok: :mdr:
peki neden sölemedin cnmmm
Kırılmasın diye :D:D:D:D:D
Birşey dicektimde kendime neyse :D:D
BANADA AYNI OLAY OLDU APLACUQ AMA BU OLAY SINIFTA HERKESDE OLUNCA MECBUREN SÖYLEDİM YANİ :/ BAŞKA OKULA KAYDINI ALDIRDI UMARIM BİDAHA YAPMAZ :) :nrv:
Banada oldu ama benim 180 TL'lik ayakkabım çalındı ühhüh ühhhü :nrv:
cok salak siniz cok cok
Bizim sınıfta bütün kızların (mecaz değil gerçekten hepsi) hoşlandığı bir çocuk vardı.Buda benim knkma aşıktı kankama duygularını açıkladı sevinmiş gibi yaptım ama fena kıskanmıştım.ben de öbür sene ayrıldım ve kankama ikimizden de hoşlandığını sölemiş :( salak ya sölesedi keşke :) :(
bir kızın dedikodusunu yaptım:D ama baya küfürde ettim düştüğümde bna çok gülmüştü sakat kolumada alçısına ima atıcam dedi çok kötü bastırdı salak şy:D
girl1998 yazdı:
bnm 2. sınıfta en yakın arkadaşım en sevdiğm kalemimi çalmıştı :nrv:
Baya komik bir olaymışş:)