Giriş yapmadınız.
Pour vous connecter au forum, utilisez votre pseudo et votre mot de passe du site. Inutile de vous réinscrire.
Veuillez prendre connaissance des règles du forum avant toute chose : Fonctionnement et règlement du forum
Selam kızlar !
Aşkın açıklanacak bir tarafı yok, hiç beklemediğimiz zamanlarda karşımıza çıkıyor ! Aklımız başımızda değilken, aşk alıp götürüyor ! Karşısına çıkan bariyerler ve zorluklara rağmen aşk her şeyden daha kuvvetli !
Bu hafta dollzunuz sosyal farklılıkları aşacak ve bütün zorluklara rağmen aşkın kuvvetini kanıtlayacak ve kim bilir, belki ömür boyu sürecek !
"Herkesin gözünde, hayatım peri masalı gibi. En iyi üniversitelerden birinde okuyorum, harika bir dairede oturuyorum, popülerim ve iyi bir ailenin kızıyım !
Heralde mutlu olmak için her şeye sahip olduğumu düşünüyorsunuz ? Ama her şey öyle gözüktüğü gibi değil ! İstediğim her şeye kolayca sahip olabilmemden dolayı kararsız biri oldum, çıktım... Hiç bir şey ilgimi çekmez oldu, bıktım valla... Sanki çok önemli bir şeyler eksik ! Biraz değişime ihtiyacım var, bu yaldızlı rutinden çıkmam gerekli !"
OhMyDollz'da bu harika maceraya katılın ve bir birinden güzel hediyeler kazanın ! Büyük hediyeyse animasyonlu manken dollz ! Dördüncü bölümden itibaren, odalara sahip olmak için kampanyalardan yararlanabilirsiniz !
Her etapta bir sürü hediye sizleri bekliyor !
Hikayede ilerledikçe, bölümler git gide zorlaşır, tabiki hediyler daha güzelleşir !
Bölümlerde ilerledikçe kişilik testini cevaplamanız gerekecek. Dikkat, teste verdiğiniz cevaplar hikayenin sonunu etkiler !
İsteyenler, 150 fee'z ödeyerek hikayenin sonunu ikinci kez oynayabilecekler ve böylece iki tane manken dollz kazanabilecekler !
Sadece 17 ekim 2011, saat 14'ekadar bu romantik maceraya katılarak, hayatınızın aşkını yaşayabilirsiniz !
Eğer odalarda kampanya hakkı kazanırsanız, bu kampanyalar görev süresince geçerli olacaktır.
OhMyDollz'da iyi eğlenceler !