Giriş yapmadınız.
yeni yeni yeni yeni yeni yeni yeni yeni
Selam dollzlar !
Kız arkadaşım Léa az önce haber verdi ! Bu hafta harika bir defile düzenliyormuş ! Katılmak için özel kıyafet giymek şartmış... Defilenin konusu : Kırmızı halı, heralde geçen günkü oscar ödülünü izlemiş olmalı ! İşte geriye uygun kıyafet bulmak kaldı !
Ne giyebileceğim hakkında ufak bir fikrim var :
Okuan'dan güzel bir etek
ve Cannes mağazasından bir kaç aksesuar
Natalie Portman, Angelina Jolie, Vanessa Paradis... Kimden esinlensem ? Geriye kararımı vermek ve makyajım kaldı !
Kabul edilmeyenler : :
Hatırlatma, kurallara uymayanlar banlanır :
-gerekli eşyaların üstünde görünmeyen dollzlar
-gerekli olan eşyaların üstüne bir sürü başka kıyafet giyenler
-gerekli olan eşyaları kenar köşeye veya başka mobilyaların arkasına saklayanlar
-defilenin istediği eşyalara sahip olmayan dollzlar
Yha ßişe Sorcam okuandan PantaLon Giyemioruz mu ??
Bu iki mağazadan olan eşyaları giyebilirsin. Tabiki resimdeki belirtilenler hariç
peki orda gösterilen kıyafetlerin farklı rengide olsa olmaz dimi
Sihirli Dolaplar Mağazasından Üst Giyebiirmiyiz? {Burçlar Kuşağı}
Tşk Ederm Canım Verdiğin ßiLgi İçin (Firuze)
keşke elbiselerve saçlar olsydı
bunların renkleri de mi yasak ?
admin firuze ablacm katılmasak bişi olurmu??
katılmasak birşey olur mu????
Son olarak düzenleyen dilaranur (2011-02-28 19:56:18)
herkesmi katılcak:quoi:
yha peki giysi aldıktan sonra napçazz
bir dollz un ewinde mi olcak defile
ne zamana kadar süre var
Normal defilenin kuralları bunlar kızlar.
pki suu abla renkler fark ediomu ordaki olan bi kıyafet ama rengi farklı olsa bişey olurmu
Bu yasaklar sonsuza kadar mı yasak olacak?
Yarışmaya katılmak tabiki zorunlu değil :)
Sadece belirtilen eşyaları kullanabilirsiniz. Yarışma kurallarına aykırı eşyalar kabul edilmez ve belirtilen mağazalardan alış veriş yapmalısınız.
Ayrıca sanırım dikkat etmediniz, artık defilenin her hafta konusu farklı ve oy sistemide değişti. Böylece hep aynı kıyafetlerle katılmayı ve aynı dollzların kazanmasını engellemeye çalıştık. Böylece herkesin eşit kazanma şansı oluyor.
İlk üçe giren dollzların hediye kazandıklarını hatırlatmama gerek yok sanırım :)
Yha AßLacım ßen Okuandan PantaLon aLdım sen oLaßiLir Dedin ama aLdım Giydim PantaLonu Okuandan eLbise Gerekior Dior =(
crazymelos yazdı:
Yha AßLacım ßen Okuandan PantaLon aLdım sen oLaßiLir Dedin ama aLdım Giydim PantaLonu Okuandan eLbise Gerekior Dior =(
ben belirtilen eşyaları belirtilen mağazalardan alabilirsiniz derken bu mağazalarda olan bütün eşyaları kastetmiyordum :(
Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum...
"Okuan'dan güzel bir etek
ve Cannes mağazasından bir kaç aksesuar"
olarak yeniliklerde açık olarak bellirtim
yani bu mağazalardan sadece bu belirtilenleri alabilirsiniz.
Defilenin ilk haftaları olduğu için biraz anlaşmakta zorluk çeksekte eminim kısa sürede kolayca alışacaksınız bu güzel değişikliklere :)
sağolun bana çok yardımcı oldunuz çok mersi
Yasakli esyalarin olmasi gayet iyi bir uygulama olmus bu esyalarin cogunu baska esyalarin altina yada ustune giyiyorlardi ve boylece oy aliyorlardi cok iyi bir uygulama tesekkurler Firuze...
Ama hiç güzel kıyafet yok ki üç defa baktım yok.
firuze yazdı:
crazymelos yazdı:
ben belirtilen eşyaları belirtilen mağazalardan alabilirsiniz derken bu mağazalarda olan bütün eşyaları kastetmiyordum :(
Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum...
"Okuan'dan güzel bir etek
ve Cannes mağazasından bir kaç aksesuar"
olarak yeniliklerde açık olarak bellirtim
yani bu mağazalardan sadece bu belirtilenleri alabilirsiniz.
Defilenin ilk haftaları olduğu için biraz anlaşmakta zorluk çeksekte eminim kısa sürede kolayca alışacaksınız bu güzel değişikliklere :)
Yaptım Da Yasak KıyafetLerden aLmadım eLbise İstiomuş (=
defileye nasıl katılıcaz??bir yere adımzı fln m ı yyazcaz dahaönce böyle bir defileye katılmadım da
Yaa Elbise İstiyo :( Etek deil :(