Giriş yapmadınız.

#1 2010-12-15 22:53:54

Ancien joueur Kristen357
Invité

Fikirlerim

1. Bence mesleklerimizi gerçekten yapalım. Mesela ÇALIŞ düğmesinin üzerine geldiğinde tıklamadan MESLEĞİNİ YAP diye bir tuş olsun. Ona basarsak gerçekten de mesleğimizi oyunda yapabilelim. Ama her çalıştığımızda zorunlu olarak değil. Çünkü vakti olmayanlarda olabilir.

2. Bence belirli seviyedeki kişilerin küçük bir mağazası olabilir. Ama oyundaki bildiğimiz MAĞAZA bölümünde değil. Profilde küçük bir buton ile oraya basalım. Sonra kullanıcının 2. el sattıklarını $$$ ile alalım. Aldığımızda $$$'ler onlara geçsin.

3. Bence chatte yeni yerler olsun. Daha güzel olabilir diye düşünüyorum.

4. Peruklar için ayrı bir mağaza olabilir. Hep normal mağzaları gezip peruk aramak zorunda kalıyoruz. Bir peruk mağazası olursa sadece hangi peruğu alacağımızı seçmekten başka seçeceğimiz bir şey kalmaz.

YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

#2 2010-12-16 20:10:20

cahtmey
Moderatör
Gönderen: Denizli
Kayıtlı: 2010-08-11
İletiler: 2259

Re: Fikirlerim

1.Yönetime bildirildi.Bence fazla umutlanma
2.Böyle birşey olacağını sanmıyorum ama kullanmak istemediğimiz eşyaları paraya dönüştürebilme fikri olabilir.Daha öncede sonulmuştu bu fikir değerlendirmede.
3.Chatte çok facla oda bulunmakta.
4.Peruklar için ayrı mağaza,çoraplar için,dövmeler için vs vs bu şekilde birşey beklemeyin.Mağazaların düzenleri belli.Sen hiç bir markanın çorap subesi şu adreste etek şubesi şu cadde de gibi şeyler gördün veya duydun mu;)Adı üstünde mağaza.Mağazalarda da zaten bölümlere ayrılmış durumda herşey;)

#3 2010-12-17 10:33:51

Ancien joueur Kristen357
Invité

Giysileri parayla dönüştürme fikri aklıma gelmemişti. Nedense paraya dönüştürme yok ama silme var.

#4 2010-12-19 16:48:30

lesguit
Membre
Kayıtlı: 2010-08-29
İletiler: 310

4. Peruklar için ayrı bir mağaza olabilir. Hep normal mağzaları gezip peruk aramak zorunda kalıyoruz. Bir peruk mağazası olursa sadece hangi peruğu alacağımızı seçmekten başka seçeceğimiz bir şey kalmaz.

Bu çok doğru bir şey gerçekten çok uğreşıyoruz böyle bir mağaza olursa çok iyi olur

Board footer