Giriş yapmadınız.
SEN NE DEDEİĞİNİN FARKINDAMISIN ASIL SENSİN O!!!!!!!
aysen7 yazdı:
Ya siz resmen oyunu Stardoll'a çevirmek istiyorsunuz! Bu oyun böyle güzel arkadaşlar... 1. fikrine asla ve asla katılmıyorum çünkü Stardoll'da var! 2. gerçekten müzik seçenekleri az ama yine de gerçekleşmeyebilir. 3. fikrin sunuldu ve sanırım kabul edilmemişti. 4. fikrin için yorum yapmayacağım ve bence bunların 2. dışında hiç biri eksiklik değildir!
Stardollda var die bu oyunu güzelliklerden mahruzmu bırakmayı düşünüon
Evet ben fikirlerini çok beğendim cnm :) Aysen7 sırf stardollda var diye bu oyunda da güzel eğlenceli şeyler olamaz mı? Dönme çevirme özelliği de stardoll da var ama bu oyunada eklendi ve herkes çok memnun.Bu kadar orjinallik düşkünü olacaksanız oyuna yeni şeyler eklenemeyecek.
lov3-0-3mo yazdı:
2.Müzik seçenekleri artacak ama dollzların loftlarına göre bir kaç loft müziği önerebilirim, Rihanna -Disturbia , Lady GAGA Alejandro ,Apaçi Marşıda olsa hayır demem çünkü ilk ben alırım :D
3.Örneğin bir blüz alıcaz ama 1 $$$ eksik,oyunda ilerlemek en üst seviye para almakta pek kolay değil basit oyunlar olsun günlük onları 1 kez oynayabilelim 1 $$$ versin kazanırsak x) gibi....XP kazanmak için oyunlar mevcut ama daha çok $$$ kazanmamıza yönelik etkinlikler olsa daha iyi olacak.
4.Oyunda ne kadar online olduğumuz (aktiflik istatistiği ) yada oyuncu nerde ne yapıyor (".... oyuncu ....'a mesaj gönderiyor") gibi...Kaç gündür bu oyunu oynadığımızda yazabilir mesela aysenur88 286 gün önce kayıt oldu...
Bu maddeler bencede eksiklik olmalı..
herkez istio dimi
meraba ben bu siteye yeni katılıyorum vefikirlerinizi çok beyendim
vesiz çok yakınsınız galiba
banka fiikrine bittim kesinlikle uygulanmalı
kızlar kimse bana kızmasın yazacaklarım için ama yazmam gerekir.
stardollu sürekli omd'den ayırmaya çalışıyorsunuz. ama fark etmediniz galiba Stardoll
daha geniş çaplı ve Omd küçük bir oyun. henüz stardoll dan öğreneceklerimiz var derim ben siz stardolla benzemesine karşı çıkıyorsunuz ama omd orada kıyafetlerin bazılarını buraya getiriyor. yani stardolla benzememizin ne sakıncası vaR?
hem omd ne kadar uğraşılsada stardolla benzeyemez. çünkü çooook farklı. her yönüyle.
stardollda pazarımız var elbise tasarlayıp satıyoruz.
ünlüleri giydiriyoruz. sahnemiz ve albümümüz var. kapak kızı olunuyor. yarışmalar var.
ve omdde olan çok şey yok.
FARKLIYIZ ZATEN !
BENDE KATILIYORUM:omd:
bende katılıyorum ve ayrca fikirler süper
ssSeqeRss yazdı:
stardollu sürekli omd'den ayırmaya çalışıyorsunuz. ama fark etmediniz galiba Stardoll
daha geniş çaplı ve Omd küçük bir oyun. henüz stardoll dan öğreneceklerimiz var derim ben siz stardolla benzemesine karşı çıkıyorsunuz ama omd orada kıyafetlerin bazılarını buraya getiriyor. yani stardolla benzememizin ne sakıncası vaR?
hem omd ne kadar uğraşılsada stardolla benzeyemez. çünkü çooook farklı. her yönüyle.
ünlüleri giydiriyoruz. sahnemiz ve albümümüz var. kapak kızı olunuyor. yarışmalar var.
FARKLIYIZ ZATEN !
Canım Stardoll bizi ilgilendirmez..! ben Stardolla girdim ve baktığımda Ohmydollz kadar canlı ve Ohmydollz madorotorleri kadar iyi birşey yok bizde fikirler üretip Ohmydollzu Stardolldan daha değişik ve daha eylenceli bulduğumuz için oynuyoruz. Stardoll eğer daha güzel bir oyun olsaydı eminimki hepimiz onu oynuyor olacaktık ama hepimiz Ohmydollzu seviyor ve stardolldan daha değişik bir oyun olmasını istedğimizden stardollu ohmydollzdan ayırıyoruz..!
Ohmydollzdaki kyafet,makyaj daha doğrusu herşeyi çok renkli..!
gaza32 yazdı:
ssSeqeRss yazdı:
FARKLIYIZ ZATEN !canım bunu kızmak gibi algılama ama:
Canım Stardoll bizi ilgilendirmez..! ben Stardolla girdim ve baktığımda Ohmydollz kadar canlı ve Ohmydollz madorotorleri kadar iyi birşey yok bizde fikirler üretip Ohmydollzu Stardolldan daha değişik ve daha eylenceli bulduğumuz için oynuyoruz. Stardoll eğer daha güzel bir oyun olsaydı eminimki hepimiz onu oynuyor olacaktık ama hepimiz Ohmydollzu seviyor ve stardolldan daha değişik bir oyun olmasını istedğimizden stardollu ohmydollzdan ayırıyoruz..!
Ohmydollzdaki kyafet,makyaj daha doğrusu herşeyi çok renkli.. ve güzel!
Son olarak düzenleyen gaza32 (2011-11-07 18:38:51)
Ohmydollz ve Stardoll'u ayıran en önemli çizgi nedir biliyormusunuz ? :
Stardoll'da kimliğiniz çalındığında ve siz yetkili merkeze bunu ilettiğinizde size inanmıyorlar. Gönderdikleri Üye oluş linlini göndermenizi istiyorlar ama o link siz üye olup onayladıktan 3 gün içinde siliniyor ve emeğiniz gidiyor.
Israrcı çıktınız her gün yetklii servise "İngilizce" mesaj gönderiyorsunuz. Sizi anlıyorlar mı ? İngilizcede tek bir yanlış özne tüm cümleyi değiştiriyor bir bakmışsınız yanlış anlaşılmış ceza almış hatta oyundan atılmışsınız. Hangi oyun çerçevesinde Ohmydollzdaki üyelerle yakından ilgilenen Moderatörler gördünüz ? Kaç tanesi sizin yada arkadaşınızın hesabı çalındığında yardım etmedi ? Farkında değilsiniz ama Stardoll makineleşmiş Ohmydollz hala aile konumunu korumuş halde.
İllaki farklı olalım diyen arkadaşlarda haklı, Orda hoşlarına giden özelliklerin burayada gelmesini isteyen arkadaşlarda. "Şuanlık" durumumuza göre dışarıdan gelen bir kişiye Ohmydollz mu ? Yoksa Stardoll mu ? dese hiç alınmayın fakat Stardoll diyeceğinden şüphesizim. (Fakat benim seçimim asla değişmeyecek Ohmydollza stardollu tercih etmeyeceğim) Neden diye sorarsak : Donanımları, Özellikleri, Fikirleri çok geniş. Bizim şuanda yapmamız gerekecek tek şey Kavga etmeyi, Stardoll , ohmydollz tartışmalarını bitirmek ve Kafamızı çalıştırıp "Ohmydollzu Nasıl Daha İyi Bir Yer Yapabilirim" diye düşünmek.
Ben kafamı patlatıp düşünüyor, hiç yoktan bir fikir ortaya atıyorsam birininde çıkıp "Bu Stardollda varrr" demeye hiç hakkı yok !
cnm lotfumun kosesinde katolog gibi bir sey bulamadım bna yardım edermisin
bnihot yazdı:
cnm lotfumun kosesinde katolog gibi bir sey bulamadım bna yardım edermisin
Hayatım katalok bulunmuyor çünkü henüz o yenilik gelmedi. Biz burada "katalok olsa güzel olur" şeklinde fikir alışverişi yapıyoruz. Yani burada yazılanlar olmasını istediklerimiz özellikler. /Uygulamaya girmediler./
Son olarak düzenleyen lov3-0-3mo (2011-11-21 08:52:32)
gökçe bende sana katılıom
lov3-0-3mo yazdı:
Stardoll'da kimliğiniz çalındığında ve siz yetkili merkeze bunu ilettiğinizde size inanmıyorlar. Gönderdikleri Üye oluş linlini göndermenizi istiyorlar ama o link siz üye olup onayladıktan 3 gün içinde siliniyor ve emeğiniz gidiyor.
Israrcı çıktınız her gün yetklii servise "İngilizce" mesaj gönderiyorsunuz. Sizi anlıyorlar mı ? İngilizcede tek bir yanlış özne tüm cümleyi değiştiriyor bir bakmışsınız yanlış anlaşılmış ceza almış hatta oyundan atılmışsınız. Hangi oyun çerçevesinde Ohmydollzdaki üyelerle yakından ilgilenen Moderatörler gördünüz ? Kaç tanesi sizin yada arkadaşınızın hesabı çalındığında yardım etmedi ? Farkında değilsiniz ama Stardoll makineleşmiş Ohmydollz hala aile konumunu korumuş halde.
İllaki farklı olalım diyen arkadaşlarda haklı, Orda hoşlarına giden özelliklerin burayada gelmesini isteyen arkadaşlarda. "Şuanlık" durumumuza göre dışarıdan gelen bir kişiye Ohmydollz mu ? Yoksa Stardoll mu ? dese hiç alınmayın fakat Stardoll diyeceğinden şüphesizim. (Fakat benim seçimim asla değişmeyecek Ohmydollza stardollu tercih etmeyeceğim) Neden diye sorarsak : Donanımları, Özellikleri, Fikirleri çok geniş. Bizim şuanda yapmamız gerekecek tek şey Kavga etmeyi, Stardoll , ohmydollz tartışmalarını bitirmek ve Kafamızı çalıştırıp "Ohmydollzu Nasıl Daha İyi Bir Yer Yapabilirim" diye düşünmek.
Ben kafamı patlatıp düşünüyor, hiç yoktan bir fikir ortaya atıyorsam birininde çıkıp "Bu Stardollda varrr" demeye hiç hakkı yok !
evet haklısın ben hesabımı çaldırdığımda yetkililere mesaj yolladım ve bana kayıt linlinini ver dediler ama yoktu ayrıca stardollda forum var mı? eda_stardoll türkiye yöneticisi ama sorulan sorularla ilgilenmiyor ohmydollz kadar güzel oyun yok
Sitede Özel Bir Üyelik Olsun. Stardoll 'da Royaltylik Var. Burda da Öyle Olsun. Daha İddaalı Oluruz Diye Düşünüyorum . Fikrime Katılanlar Varsa Lütfen Yorum Yazsınlar :) Thank You Very Much
kedicagla yazdı:
lov3-0-3mo yazdı:
Ben kafamı patlatıp düşünüyor, hiç yoktan bir fikir ortaya atıyorsam birininde çıkıp "Bu Stardollda varrr" demeye hiç hakkı yok !evet haklısın ben hesabımı çaldırdığımda yetkililere mesaj yolladım ve bana kayıt linlinini ver dediler ama yoktu ayrıca stardollda forum var mı? eda_stardoll türkiye yöneticisi ama sorulan sorularla ilgilenmiyor ohmydollz kadar güzel oyun yok
Haklısın Ben Stardoll da Royalty 'yim. Hesabım Çalındı ve Ben Eda_stardoll 'a Mesaj Gönderdim.Ve ceza aldım. İngilizce Yazmamız Gerekiyormuş.Yazdım Yine ceza aldım .Stardollda Paskalya Üyeliği yaptırmıştım. 19 TLye 22 TL Çıktı Faturada ! Onun Yüzünden BABAM BANA Kızdı.
Ben bu oyunda arkadaşlarına kendi eşyalarından bir şeyler gönderebilsen hediye olarak çok güzel olurdu hem feezli gönderirsin hemde arkadaşlarının beğendiği şeyleri ve senin göndermek istediklerini çok güzel olurdu :)
Bide günde 10 $$$ olan bir meslek olsa ama şartları yüksek olsa bana göre çok güzl olurdu çünkü bazılarını şikayetleri oluyor tabii bizim fikirlerimizi FEERİK ekibi değerlendiriyor ama ben yineden olmasını isterdim ÖRNEK: 40 Güzellik,40 Sanat, 40 Zeka, 40Karizma (Tabii şartları siz bilirsiniz ama sadece örnek)