Giriş yapmadınız.
runale yazdı:
Yalnız lofta kıyafetlerin koyulduğu yer darmadağnık oluyoo rica ederimm kıyafet
bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar felan diye ayırın yoksa 2 saatte aradığımı bulamıyorum yha,,:s
-Kıyafet bölümünüde reooking gibi ,kıyafet,aksesuar,ayakkabı diye ayrılmalı..
-Ünlülerin Kıyafetleri getirilmeli..Özellikle Beyonce,Rihanna,Avrıl Lagıvne,Lady Gaga ,Victoria Beckham..,vb
-Son moda trend kıyafetler için Moda dünyasından Paris , Roma vb. yerlerin kıyafetleri satışa sunulduğu mağaza olmalı..
-r&b,rock, pop ,rap vb gibi tarzların kıyafetleri satışa sunulsun..(Gerçi rock var ama yeteri kadr kıyafet yok lütfen arttırılsın..)
-Tüm kültürlerin (Doğudan batıya her ülkenin) son moda kıyafetlerini bulabileçeğimiz bir moda evi olabilir..
-Çeşitli yılların kıyafetleri olsun.
-Ünlü modacıların ve moda evlerinin kıyafetleri olsun.
-Yaz için victoria secret bikini modelleri çıksın..
-Kapalılar için kıyafetler bulunsun.
.............................................................................................................................
Güzel fikirler..
Evet sanırım bunlar olsa oyundaki kıyafet eksikliğini gidermiş oluruz .
bence de kıyafetleri biz tasarlıyalım hatta her kes kendi kıyafetini tasarlasın
habercibetul yazdı:
esda_25 yazdı:
Bence başörtü de olmalı burada bazı arkadaslar kapalı çok iyi olur nasıl peruk var oda öyle olsun çok güzel olur.nasıl.
güzel fikir olabilir
kapalilar icin iyi olur belki kendilerini dislanmis hissetmezler
cahtmey yazdı:
Kızlar fikirlerinizi yazarken oyunun asıl kurucusunun Fransız olduğunu oyunumuzundan temelinin Fransız olduğunu unutmayın.Yani başörtüsü,takım formaları vb fikirlerinizi unutun ;)
pardon bunu görmemistim
ya farkımız varda ozaman tasarımlar için maza olsunn ordan süs alalım dikelim ve giyelem isteyen satsın sizde bi süs bildirin onunla bi elbise dikip defilede giyelim süper olur ? :)
BENCE LADY-GAGA GİYİSİLERİ YADA RİHANNA İŞTE ÜNLÜ POPSTARLARIN GİYİSİLERİ ÇIKSINN
ya bence ;
gerçekte son moda çok konusulmus ve elestırılmış elbiseler in benzerı yapılabılır.
tişörtler yazılı,ünlüresmi olan,aksesuarlarda sallantılı küpeler yerıne tek taşlı küpeler veya tek küpede olabilir , kolyeler de bellilerinde ışıldama olsun . ayyakkabılarda bot tarzı spor topuklu convers var. bunlar taş işlemeli olabilir. :) veya dize kadar botlar vs.
çantalarda daha çok küçük deilde normal bi yere giderken takılan yada yandan kuçuk şık çantalar olabilir. baya bi konuştum ama :DD yani bissürü fikir var ...
- Bence bazen kıyafetlerimizi kendimiz yapabilelim . Yani ben tasarlayalım demiyorum . Mesela siz bir tişört modeli hazırlayın ama üstünde hiç bir desen olmasın , sonra altına bir kaç desenle kol şekilleri koyun karpuz kol , kısa kol , uzun kol gibi ve bunlar seçenek olarak tişörtün altında bulunsun . Biz de bunları seçelim ve kendi tişörtümüzü hazırlayıp alalım . Ama bunu limited editions olarak yapın . Umarım anlatabilmişimdir :)
Son olarak düzenleyen lindasi (2011-09-16 16:19:22)
ya herşeyi yapmışınız bi tülbent, eşarp filan felan eksik:D:D onlarda olsa aslında qüzel olur:D:D
kedicik97 yazdı:
bale giysileri cıksın yah bale giysileri cok güzell
katılıom
evet kendi tişörtlerimizi kendimz dizayn edelim
bence her tarzdan kıyafet olsun:ok: evet evet bide saçlar satın alına bilse yada gerçekte yaptığın gibi kendin yapsan saçını mesela saç yapma oyunlarındaki gibi ayyyyyyyyy:love: ne güzel olur yhaaaaaa
ben bunları istiyorum yaaaaaaaaa:non:
bnce tek omuzlu bluzlar çıksın üstündede ...OmD... yazsın:D
yüzükler ve postişler olsun
bence biz çizip biz tarzımızı yapalım kimse çalamasın
rinalda00000 yazdı:
BENCE DE ÇOK İYİ OLUR BAŞKA OYUNLARDA HEP VAR VE OHMYDOLLZ BENCE BU OYUNLARDAN ÇOK DAHA GZL AMA NEDEN OHMYDOLLZ'DA BUNDAN EKSİK KALSIN Kİ?AYRICA HAREKETLİ SAÇLAR VE ELBİSELER ÇOK GZL OLURDU:))VE BENCE OHMYDOLLZ'DA ÇOK AZ AKSESUAR VAR VE ARTIK PERUKLAR YENİLENMELİ
BU ARDA UMARIM BUNLARI OKUYORSUNUZDUR İLGİLENİRSİNİZ UMARIM:))
inva yazdı:
rinalda00000 yazdı:
BENCE DE ÇOK İYİ OLUR BAŞKA OYUNLARDA HEP VAR VE OHMYDOLLZ BENCE BU OYUNLARDAN ÇOK DAHA GZL AMA NEDEN OHMYDOLLZ'DA BUNDAN EKSİK KALSIN Kİ?AYRICA HAREKETLİ SAÇLAR VE ELBİSELER ÇOK GZL OLURDU:))VE BENCE OHMYDOLLZ'DA ÇOK AZ AKSESUAR VAR VE ARTIK PERUKLAR YENİLENMELİ
BU ARDA UMARIM BUNLARI OKUYORSUNUZDUR İLGİLENİRSİNİZ UMARIM:))
peruklardan bıktım yeni peruuukkkkk:D
bence ikinci el dükkanı açılmalı artık kullanmak istemediğimiz eşyaları orda az da olsa para karşılığında satabilelim ve o dükkandan daha uygun alışveriş yapabilelim sonuçta ikinci el :D
bakın bnce sadece sarahın yaptığı tasarımlar mağazaya koyulmasın ohmy gamesde biir oyun olsun bizde ordan tasarım yapalım kaydet putonu olur oraya basarız bütün tasarımları sarah görür (tasarımla etek elbise takı vs.) beyendiğini seçer onnuda mağazaya koyar ama yapan kişiye bir miktar para verir ve onu anasayfada yayınlar
bnce ayrı bir ayakkabı mağazası kuaför ve takı mağazası olsaydı güzel olurdu