Giriş yapmadınız.
edanur de hep olmas mumkun deil dio yaFF .... xD
Arkadaşlar Stardoll'dan Farkımız Olsun Diyorsunuz Ama Sizce Bu Oyunda Stardoll'da Yapılan Yeniliklerden Daha Çok Yenilik Olursa Daha Güzel Olmaz mı? Bunu Bir Düşünün Lütfen...Ve de Daha Güzel Fikirler Verelim Çok Saçma Fikirler Olmasın ...
comedygirl yazdı:
edanur de hep olmas mumkun deil dio yaFF .... xD
Doğruyu söylüyor ;)
miss-damla yazdı:
Arkadaşlar Stardoll'dan Farkımız Olsun Diyorsunuz Ama Sizce Bu Oyunda Stardoll'da Yapılan Yeniliklerden Daha Çok Yenilik Olursa Daha Güzel Olmaz mı? Bunu Bir Düşünün Lütfen...Ve de Daha Güzel Fikirler Verelim Çok Saçma Fikirler Olmasın ...
Zaten düzenli olarak yenilikler yapılmakta.Maceralar,mağaza indirimleri,mağaza yenilikleri ve en son olarak yeni yeni hedefler...Daha ne istiyorsunuz sizler için çabalıyor yöneticiler ;)
xD bn miss-damla oqeee....
bence stadol gibi olmasın stardoll u ben oynuyodum ama şimdi ohmydollz çıktı karşıma stardolu bıraktım ohmydollzzz:love:
eet bnde stardoll oynuodum (brilliantgirl98 die dollzum var)ama artık bunu oynuore... :D
cahtmeyçok dogru demiş bende oybuyordum ama hep aynı şeler var stardollada bıktım ama ohm hep farklı çok güzeş
yakında çok güzel bişey gelcek oyuna xD
neee?? gelceq????????????
sürpriz :D bekleyin xD
Yha hepinz (moderatorler feln) biliosunz bnde bilim nolcaqqii yha bn suprizleri sevmm eraktan çatlarım,patlarım,ölurum,geberirimm sonra bni çoq oslersiniz heee xD isyan edioruuummm nan xD
etme isyan xD
çaRKlıfelek Gelio Demedi Demeyin xDDDDD:bisous:
Bekleyin ve görün heheheh
ne çarkıfelek mi geliyor ne geliyor çabuk söyleyin meraktan çatlıcam :D
sürpriz ;)
ohuhihi inş düşündüğüm gibi olur
çarkıfelek Fransız Sitesinde var ;))) Biliorum işTe xDDDDDDDDD asfdfgghagfhds
bence elbiselerin istersek rengini değiştirebilelim mesela beyaz bir elbisesi siyah yapabilelim satın alın altında renk seç olsun öyle rengi seçip alalım .....
xDD hehehhehhe çarkıflelk heee oleyyyy isyan etmiom artıqq xDD forum olmasa biz nerden bilceqtiq iiki varsın forummm xDD :D
xD herkes ogrendi yuppii.. nesamn gelcq? onuda ogreneliww...
isyannn.... moderator olmaq istioree.. xDD :D
xD amma bn daha çoq istiormmm amn nese nesamn gelcq onu soliin...