Giriş yapmadınız.
Bence 2012 modasına uygun eksesuar ve giysiler çıksın.Paris modası olsun hepsi.
NEDEN PALYAÇO KIYAFETİ VE AKSESUARI YOK?
bu arada gecelik bulamadım :?
BENCE BAŞKA OYUNLARDA OLDUĞU GİBİ BURADA DA KIYAFET DOLAPLARI DÜZGÜN OLSUN YOKSA ÇOK KARMAKARIŞIK OLUYOR DÜZENLESEK BİLE 2 SAAT SONRA AYNI HALE GELİYOR BUNA BİR ÇÖZÜMÜN BULUNMASINI İSTİYORUM.
Ben mağazayı çok karışık buluyorum oyundada yeniyim zaten o yüzden aradığım gibi bir kıyafet bulmak için iki saat aranıyorum... Arama olsun mesela yeşil bir elbise istiyorum elbiseyi, rengini ve markasını seçip arayarak sonuçlardan seçelim.. Süper olur
bence oyunumuza sukur etmeliyiz bende diger doll oyunlarini oynuyorum burdaki dollzlar cok guzel elbiseleri falan cok ucuzmodasi tarzida her seyi yerinde.
not:butun dollzlarimda yaziyorum alakasi olmasada feez alirken azerbaycaninda adi olsun bizde feez alalim ne olursunuz:pleur:
izcieda98 yazdı:
bncede gerçek kıyafetlerin burada bnzerleri yapılabilir
zaten var benzer kıyafetler ♥
Arkadaşlar defilede oy werirmisiniz weren herkese +10 weriyorum mesajla bildirmeniz yeterli
fan bölümü olsun.içinde de fanlarla ilgili kıyafetler mesela bir belieber bölümünde mor üstünde never say never yazan bir bileklik yada bir justin t-shirt ü olabilir
Stardolda tasarım yarısmaları var ..! kıyafet ve ev mobilyası vb. fark yaratmak istiyorsak , bu onaylanmaz ama olsa fena olmaz yani...!:)
Arkadaşlar fikirlerininiz hepsi STARDOLLLL..! :(
Selena Gomez,Hazal Kaya,Ceyda Ateş,Layd Gaga,Taylor Swift gibi ünlülerin kıyafetleri gelsin bence.
lütfen stardollu bırakalaım asabım bozuluyor 5000 puanlık hesabımı çaldıalr çünkü:(
ayrıca bu oyun stardoll değil bunu unutmayalım kıyafet olarak peruklarda maşa olsun maşayla onları kıvırtalım fön çekelim düzleştirelim:)
Son olarak düzenleyen kedicagla (2012-03-04 14:20:05)
ohmydollzda bence kendi tasarımınızı yaapın diye bir buton olsun gerçekte tasarlamadan oyunda tasarlayarak olsun mesele takıda yap diye bi buton olsun böyle daha güzel olur ve satışas çıkar butonu olsun bence ve bedavadan satışa çıkaralım kimin tasarımlarını alırsalar tasarlayan oyuncuya ŞŞŞ gelsin daha güzel olur bence:fete:
daha cok anime elbiseleri cok guzel olur mesala Sailor Moon'un her sezonun elbiseleri cok fazla mukemmel olur.
runale nin fikirlerine B-A-Y-I-L-D-I-M
bence bu aktiviteler çok güzel formdaki
bence genellikle uzun elbiseler seçilsin ve üzerine giydirdiğimizde kendini konuştursun (güzel olsun) Anlamında asil olsun ama maceralarda değil mağazalarda da çıksın mağzalarda çıkmayınca maceraya param yetmiyo ama elbiseleree aşık oluyorumm NOLUR DEDİKLERİM DİKKATE ALINSIN
Bence victoria secretteki bikini modelleri yaz için satısa (uygun fiyata) satılabilir.
Özellikle beyonce ve avril kıyafetleri satılmalı yorumlar okumadım belki bazı kişilerin yazgıg yorumların aynısını yazmış olabilirm olsun ama bunlar da bnm dusuncelerim:fete:
Ancien joueur yazdı:
fan bölümü olsun.içinde de fanlarla ilgili kıyafetler mesela bir belieber bölümünde mor üstünde never say never yazan bir bileklik yada bir justin t-shirt ü olabilir
eveeet
sende biraz fikir koysaydın güzel olurdu canım..
melekler'e katiliyorum ama sadece t-short degil de elbiseler olsa coook guzel olurdu
Ya asıl oh my dollz mağzasında ki kıyafetler hiç güzel değil onların hepsi yenilense çok iyi olur çok zevksizce tasarlanmış inanmıyorum.
EZELİNE KATILIYORUM.D
ya bence üstünde One Direction resimli tişort ler falan olsun :)