Giriş yapmadınız.
relookingde bnce ünlülerin saçları olsun ve bnce yeni uzun göz alıcı saçlar gelsin kızlar için iyi olur
ve animasyonlu saçlar olsun ör:saç telinden ışık düşen çizgi,dalgalanan saç, parıldayan şaçlar ve bnzeri bnce süper olur
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur kendi saçınız,
ve de şaçı ayarlayabilmek için özel bölgeler olsun şeklini değiştireceğimiz şaçın bölgesi hafif beyaz olsun ön izlemeli filan
relookinde değişik yüz şekilleri olsun köşeli,uzun,oval bu gibi değişik yüz şekillerine değişik şaçlar şimdiki yüzlerden daha çok yakışabilir
hiçbiri başkasının fikri değildi ne ailem ne arkadaşlarım hepsini ben düşündüm ve başka bir oyundan görüp yazmadım
Yorum yapan herkes olayı çözmüşş,, AyNeN Hepsine Katılıyorum,,
Yazılanların hepsi olsa ne kadr güzel olurdu dimi?,
waLLa pHénncE relooqing^é piércing bölümü éqLensiN soNra dudaqa, qaŞa ve buRna taqıLabiLsiN né qiLim qzL oLur yaNé
ewet herkesin paylaşımları çok güzel özellikle prettygirl32'nin kilere bayıldım bunlar olsa çok güzel olur
ßnce çokça dövme olmalı :D
Ayaklarda--Kollarda yüzde felan :D
prettygirl32 yazdı:
relookingde bnce ünlülerin saçları olsun ve bnce yeni uzun göz alıcı saçlar gelsin kızlar için iyi olur
ve animasyonlu saçlar olsun ör:saç telinden ışık düşen çizgi,dalgalanan saç, parıldayan şaçlar ve bnzeri bnce süper olur
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur kendi saçınız,
ve de şaçı ayarlayabilmek için özel bölgeler olsun şeklini değiştireceğimiz şaçın bölgesi hafif beyaz olsun ön izlemeli filan
relookinde değişik yüz şekilleri olsun köşeli,uzun,oval bu gibi değişik yüz şekillerine değişik şaçlar şimdiki yüzlerden daha çok yakışabilir
hiçbiri başkasının fikri değildi ne ailem ne arkadaşlarım hepsini ben düşündüm ve başka bir oyundan görüp yazmadım
bide dövme
kuki yazdı:
prettygirl32 yazdı:
hiçbiri başkasının fikri değildi ne ailem ne arkadaşlarım hepsini ben düşündüm ve başka bir oyundan görüp yazmadımbide dövme
katılıorm....
Bunların dışında mağazalarda odalar için ayrı bölümler olabilir:quoi:
Hmm xD BulDum Saçlar HarEketli olsun DalgAlAnsın UçuŞsun Felan xD
amiralcarden yazdı:
Hmm xD BulDum Saçlar HarEketli olsun DalgAlAnsın UçuŞsun Felan xD
ett spr bi buluş ...
xDDDDDDD fEysa iletiler 41 olmuş kocaelinin NumaRasın xOOOOOO
xD
tabikide biz turkuz türk bayragı yok ya
kendimiz sçaımızı yapalımmmmmmmmmmmmm çok harika olur bencede
kndimiz mi? ben sahsen ugrasmam bile ... xD
kedicik97 yazdı:
sey yüze koyulan bayraklarda türk bayrağı yok türk bayrağıda istiyorzz
mesela ben koycm
ona bakılırsa mağazada da yok . ama olsa ii olur
HERKES ALDIĞI Bİ T-SHİRTİN ÜZERİNE VEYA PANTOLONA İSTEDİĞİ ŞEKLİ VEREBİLSİN BENCE :D
Bence animasyon fikri güzel ama benimkine bir bakın
Çizgi filim kahramanlarının efekleri olsun veya
Dolzzalar konuşabilsin yani mesela
Merhaba arkadaşlar hala +2 vermedin mi loftum nasıl gibiiii
yasmin210 yazdı:
Bence animasyon fikri güzel ama benimkine bir bakın
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çizgi filim kahramanlarının efekleri olsun veya![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dolzzalar konuşabilsin yani mesela![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Merhaba arkadaşlar hala +2 vermedin mi loftum nasıl gibiiii![]()
![]()
1- buradaki üylerin neredeyse hepsi 12-16 yaşında çizgi filim kahramanları olacaksa bence beyenmezler daha çocuksu olmayan şeyler isterler
2-kendi sesimizi kaydedip demi koyacağız iğrenç olur hem koymasak bile bilgisayarla ses verilirse bütün dollzlar aynı konuşacak hiç güzel olmaz ve hadi oldu diyelim kesinlikle feez karşılığında olacağı için bütün dollzlar yararlnamaz ama feez karşılığında olmazsa ve farklı ses tipleri koyarlarsa neden olmasın?bu 2. fikrine kısmen onaylıyorum
Son olarak düzenleyen prettygirl32 (2010-12-19 10:08:22)
BENCEDE BUTUN DOLLZLAR KONUSSUN,MAILDEKI GIBI GORUNTULU.AMMA BUNLAR FEEZ DIYILDE PARA KARSILIGINDA LURSAN HERKEZ YARARLANA BILIR.
MESALA BEN BASKA BIR ULKEDENIM VE HIC FEEZ IM YOK.
BENIM GIBI BIR COK BURDA ARKADAS VAR ONLARDA BASKA ULKEDEN
EN IYISI BUTUN DOLLZLARIN KONUSMASI:new:
evet ünLülern sacLarıda oLsn mesela Lady GaGanın sacı Kndi saçondn KurdeLa Yapıor Vede çoK tanınmış Ve beğeniLmiş Bir saç modeLi.. Bnce Lady gaganın KurdeLalı sacındn oLsn KurdeLalı sacı Loftmda kndini tnT boLumnde qoRebiLrsnz
ecemelikesavas yazdı:
bence hem türk bayraklı o yüze yapılan şeyden bide istediğimiz saç türünü kendimiz ayarlıya bilelim uzun, kısa, dalgalı,: kıvırcı,kdüz v.s. :D
evet ya animasyonlu saclaR meseLa aynı ağız gibi 5 $$ 10 $$ olsn daa ii :)
prettygirl32 yazdı:
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur :montr: kendi saçınız,
animasyonlu saç çok iyi rüzgarda dalgalanırr gibi