Giriş yapmadınız.
Buraya relooking fikirlerinizi koya bilirsiniz.
sey yüze koyulan bayraklarda türk bayrağı yok türk bayrağıda istiyorzz
mesela ben koycm
Doru yani bencede iyi olur ^^
haklısın bnde on dan isterim yüze konulabilirr:gai: isterizz:gai: isteriz:gai:
doğri canlarim.. kimin türk kimin alman wb fransiz oldugunu bilmiyoz.. :) relookingde bence kiyafetler yer almali.. alinca kiyafet evimize değilde relooking merkezine gitmeli.Ancak relookingden kiyafeti istersek göndermeliyiz.böyle daha güzel olur :) en azindan karisiklik olmas.
arkadaşlar açıkçası ben ten renginde farklı mesela uzaylı gibi renkler olmasını isterim ...
relookingde bnce ünlülerin saçları olsun ve bnce yeni uzun göz alıcı saçlar gelsin kızlar için iyi olur
bnce detekleyen yorumuna destekliyorum yazsın
ve animasyonlu saçlar olsun ör:saç telinden ışık düşen çizgi,dalgalanan saç, parıldayan şaçlar ve bnzeri bnce süper olur
Son olarak düzenleyen prettygirl32 (2010-08-30 18:10:39)
kesinlikle katılıyorum. animasyonlu saçlar çok ilgi görür.
bencede animasyonlu saç fikri güzel ilgi çekici olur..
Son olarak düzenleyen damla483 (2010-08-31 17:07:58)
bence de animasyonlu saç fikri güzel katılıom
amylee yazdı:
kesinlikle katılıyorum. animasyonlu saçlar çok ilgi görür.
Bence bir saç modeli seçip istediğimiz gibi renklerini seçelim mesela sarı saç üstüne röfleli pemce,mor,mavi... siyah üstüne bir tutam beyaz... bence bu renkleri biz kendimiz seçelim:D
bence hem türk bayraklı o yüze yapılan şeyden bide istediğimiz saç türünü kendimiz ayarlıya bilelim uzun, kısa, dalgalı,: kıvırcı,kdüz v.s. :D
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur kendi saçınız,
ve de şaçı ayarlayabilmek için özel bölgeler olsun şeklini değiştireceğimiz şaçın bölgesi hafif beyaz olsun ön izlemeli filan
Son olarak düzenleyen prettygirl32 (2010-09-13 16:38:57)
yani aynı ecemelikesavas'ın dediği gibi katılıyorum
Senn FikirLern Güzel =D olası Ve Muhtesem Fikirler
prettygirl32 yazdı:
bnce relookingde şöyle bir şey de olsun özel bir bölüm olsun orada kendi saçını yapabilesin ve bu özel olduğu için maliyeti olsun örneğin bukleler 2şşş düz kakül 1 şş gibi... bilmiyorum bnce süper olur kendi saçınız
animasyonlu saç fiqrine katılıorm.Olsa çok iii olurdu :d
prettygirl32 yazdı:
yani aynı ecemelikesavas'ın dediği gibi katılıyorum
aynı fikirde olduğumuza sevindim canım :)
umarım relookinde animasyonlu saçlar ve kendi saç yapma bölümümüz olur lütfen
eed bncede
relookinde değişik yüz şekilleri olsun köşeli,uzun,oval bu gibi değişik yüz şekillerine değişik şaçlar şimdiki yüzlerden daha çok yakışabilir
prettygirl32 yazdı:
umarım relookinde animasyonlu saçlar ve kendi saç yapma bölümümüz olur lütfen
prettygirl32 yazdı:
relookingde bnce ünlülerin saçları olsun ve bnce yeni uzun göz alıcı saçlar gelsin kızlar için iyi olur
bnce detekleyen yorumuna destekliyorum yazsın
ewt aynen katılıorm:)