Giriş yapmadınız.
yhaa.. doğru renk seçimi olsun amma renk çesidi fazla olsuNn.
julia yazdı:
herşeyi pahalı buluyorsunuz mesela giysi dolabı kapakları anca o perde gibilerle yetiniyoruz onlar çok kötü deiler güzeller ama herkeste aynı olunca bende küçük birşey alarak süsledim şu basic mağazasından aldığımız 5 lik perdeler(pencereler için) varya onlardan alıp onun üstüne koydum çok tatlı oldu.İsterseniz bakabilirsiniz benimki pembe perde(dolaplar için olan) üstüne beyaz kelebekli perde (pencereler için olan) bide başka düşüncem şu yılbaşı hediyelerinde verilen sofrayı herkes biliyordur.Onun üstüne şu tavladığımız(kur yaptığımız) 2. kişi bize bir demet gül veriyorya onu tam masanın üstüne koyun çok güzel oluyor
ya hani justin bieber ,rihana vb gibi kişilerin posterleri war ama neden alacakaranlık fiminin ki yok ben çok istiyorum alacakaranlık filmini seven çok war zaten olsa da hemen alırım
ßhnCéé MasaüsTü biLqisayaR yaPaßiLirsınız =)
Bence şöyle bir saat olabilir tabii biraz kendi fiyatına uygun... Ayna gibi 4-5 tane ülkenin saatleri bir aynaın içinde olsun.
bi de odalar feaz ile alınmayıp bi seviyeye gelince bi oda verirse bi seviyeden bi seviyyee kdar herkes o seviyeye gelmek isteycektir feaz i alanı ve alamayanı var bence cok iyi olur..seviyeden seviyey oda kazanma...:S:S:S
Bence Çiko'nun böle ünlülerin resmi olsun ^^Ashley Tisdale - Miley Cryus ^^ gibi kişilerin resmi olabilir =)
BursaLife yazdı:
ßhnCéé MasaüsTü biLqisayaR yaPaßiLirsınız =)
masaüstü bilg. var zateen ohmydollz basics büro kısmı 2. syf xD
Son olarak düzenleyen simqee (2011-01-23 16:18:04)
comedygirl yazdı:
yoyo_58 yazdı:
bence eşyalar yön değiştirebilsem.En basit internet oyunlarında bile var bu bence ohmydolls da da olmalı.Hem evimizi daha güzel ve istediğimiz gbi düzenleriz.İlgililere duyrulur :))
katılıorw....
Bencede çok haklı.
mathematicalgenius yazdı:
comedygirl yazdı:
yoyo_58 yazdı:
bence eşyalar yön değiştirebilsem.En basit internet oyunlarında bile var bu bence ohmydolls da da olmalı.Hem evimizi daha güzel ve istediğimiz gbi düzenleriz.İlgililere duyrulur :))
katılıorw....
Bencede çok haklı.
doqru söylüyor daha güzel olur
Ya bence şu eşyaların büyütmede olsun çünkü çok zorlanıyorum ve zorlananda vardır yer deqiştirme fikrinede katılıyorum ve eşyaların renklerinni biz belirlesek yani siz sınır koymasanız mesela bi eşyanın siyahını istiyorum ama sadece mola yeşil var :S herhalde çok istekte bulundum.....:)(:
Benim fikrim mobilyayla ilgili değil ama ildilenirseniz sevinirim.Benim en çok gıcığıma giden kızımın dolabını yerleştrirken kıyafetlerin benimle birlikte gelmesi ve bir kızımın yerini büyüklüğünü neden ayarlayamıyoruz :S ?
dolaplarımızın askısı olsun
Bence her ay ufak mobilyalar hediye edilebilir.Ama sadece bi kaç aylığına da olabilr.
Para daha kolay kazanılsın istiyorum böyle bir oyunda paraya çok ihtiyaç oluyor. Meslklerimizin maaşlarına zam gelsin lütfen
Mobilyaları aldktn snra istedğmiz yne çevrebilse ii olr.
hepsibir63 yazdı:
ya hani justin bieber ,rihana vb gibi kişilerin posterleri war ama neden alacakaranlık fiminin ki yok ben çok istiyorum alacakaranlık filmini seven çok war zaten olsa da hemen alırım
aynen cnm bu konuda sana katılıyorum bende alacakaranlığı çok seviyorum ama malef yok ama olsa çok iyi olurdu:D
Bence bizde ki bir eşyanın başka bir arkadaşımıza yollama olsun sadece bizim ve onun listesinde birbirimiz ekli olsun daha güzel olmazmı sizce herkes birbirine esya gönderebilsin hediye gibi.???
esda_25 yazdı:
Bence bizde ki bir eşyanın başka bir arkadaşımıza yollama olsun sadece bizim ve onun listesinde birbirimiz ekli olsun daha güzel olmazmı sizce herkes birbirine esya gönderebilsin hediye gibi.???
Kızlar böyle bir şey olamaz herkes kendine dollz açar ve kendine gönderir başkasının hakkının yenmesine sebep olur buda.
pinquii yazdı:
esda_25 yazdı:
Kızlar böyle bir şey olamaz herkes kendine dollz açar ve kendine gönderir başkasının hakkının yenmesine sebep olur buda.
aslında dogru söylüyorsun ama herkes aynı seyi yapacak diye birşey yokki olsa iyi olur aslında yada feezle hediye puanı alacagımıza $ alsak daha iyi olur
esda_25 yazdı:
pinquii yazdı:
esda_25 yazdı:
aslında dogru söylüyorsun ama herkes aynı seyi yapacak diye birşey yokki olsa iyi olur aslında yada feezle hediye puanı alacagımıza $ alsak daha iyi olur
feez ile $ alabilirsin . 150 feez 'e 30 $ veriliyor.