Giriş yapmadınız.
Buraya sizin mobilya fikirlerinizi koya bilirsiniz.
Aynı sayfa acmak yasak, acılırsa hemen silinir !
Ve sadece buraya buraya mobilya fikirlerinizi koya bilirsiniz !
masalar varya masaların üstünü örtüde olabilir 5 dolara fln
yane bnce siz bilirsiniz parayı tabikide
Neden olmasin :D
ya arkadaşlar biraz daha inemezmi fiyatlar herşey çok pahalı yaa :( paramda kalmadı :)
Sadece indirim gununde indire biliyolar
bence ohmydollzu hergün açıp para biriktirelim daha sonrada istediğimiz şeyi alabiliriz:omd:
onu isteyen yapabilr zaten:mdr:
Evet onu isteyen yapabilir
Herkez biriktiriyo ayy birgün olsa o gün açanlara 15 $$$ gelse??
xD konu nerden nereye gelmiş..
gissimina : Buraya para fikirleri icin deyil mobilyalar icinfikirlerini vericen ;)
herşeyi pahalı buluyorsunuz mesela giysi dolabı kapakları anca o perde gibilerle yetiniyoruz onlar çok kötü deiler güzeller ama herkeste aynı olunca bende küçük birşey alarak süsledim şu basic mağazasından aldığımız 5 lik perdeler(pencereler için) varya onlardan alıp onun üstüne koydum çok tatlı oldu.İsterseniz bakabilirsiniz benimki pembe perde(dolaplar için olan) üstüne beyaz kelebekli perde (pencereler için olan) bide başka düşüncem şu yılbaşı hediyelerinde verilen sofrayı herkes biliyordur.Onun üstüne şu tavladığımız(kur yaptığımız) 2. kişi bize bir demet gül veriyorya onu tam masanın üstüne koyun çok güzel oluyor
yeni perdeler olsa artık ii olurdu ;) ayrıca duvar saati biyerde görmüştüm sadece ondanda olsa vede vitrin hiç yok..çokmu şey saydım acaba :) neyse bunlar bnm fikirlerim
yaa artık biraz yenilik olsun.örneğin mobilyayı istediğimiz renkte alabisek mesela.
suna80 bence istediğin kadar söyle sonuçta fikirlerin önemli
duvar saati fikri güzelmiş
bence gerçekten çok güzel fikirleriniz var...bunlala modlar ilgilens,n bırakalım bu arada iki şeyi ard arda yapmak flood olur u?
bence twilight diye magaza olsun içinde twilight esyaları olsun not.magaza fkirleri olmadıgı için buraya yazdım
Dünya duvar sattleri olsun burhan gibi 3 'ünü peşpeşe takar modernleşiriz azıcık Nitfen ama xDDDD
bence eşyalar yön değiştirebilsem.En basit internet oyunlarında bile var bu bence ohmydolls da da olmalı.Hem evimizi daha güzel ve istediğimiz gbi düzenleriz.İlgililere duyrulur :))
bnce koltukların üzerine yastık 3$$$ ye satılsın
yoyo_58 yazdı:
bence eşyalar yön değiştirebilsem.En basit internet oyunlarında bile var bu bence ohmydolls da da olmalı.Hem evimizi daha güzel ve istediğimiz gbi düzenleriz.İlgililere duyrulur :))
katılıorw....
ahahaha xD Salıncak olsun SalanSın xD ahahaha