Giriş yapmadınız.
Benim bilgisayara girmek için pek vaktim olmuyo..ama telefon heran elimde.. bu yüzden bence mobil omd yapılmalı..böylece bilgisayarı olmayanlarda telefonundan girebilir...=)) eğer böyle birşey olursa hep omd'de olurum :D
melekler yazdı:
Benim bilgisayara girmek için pek vaktim olmuyo..ama telefon heran elimde.. bu yüzden bence mobil omd yapılmalı..böylece bilgisayarı olmayanlarda telefonundan girebilir...=)) eğer böyle birşey olursa hep omd'de olurum :D
ya bilgisayardn oluo dme:new: çünkü bn yeniyim
Yapılması çok zor ve Sarah'nın kabul edeceğini pek sanmam. Turkcell,Avea ve Vodafone'la anlaşma yapılmalı.Hem telefondan girilen İnternet'ten girebilirsiniz.
Bildiğim kadarıyla eski kullanıcılar omd ye bağlanabiliyor ı
cahtmey yazdı:
Bildiğim kadarıyla eski kullanıcılar omd ye bağlanabiliyor ı
Nasıl yani .. ? Ücret ?
İnternete ne kadar veriyorsanız o kadar veriyorsunuz diye biliyorum.
Nasl yani?
ohmydollzda dollzumuzun cep telefonu olsa aslında çok güsel olr:mang:
İyi fikir ve mantıklı bencede çok iyi olurdu ama çok zor bir şey midilliseker in dediği gibi bir sürü anlaşma gerekir ve bunlarında olacağını zannetmiyorum ./
comedygirl yazdı:
Nasl yani?
Normalde telefon ile internete bağlanmak ne kadarda o kadar ödeme yapıyorsunuz diye biliyorum.Ama telefonunuzun markası vs de önemlidir.Yani ben sadece duyduğumu aktardım net bir bilgim yok.Telefondan giremeye çalışan bir arkadaşımız paylaşırsa hepimiz seviniriz :)
Evet bn bazen telefondan giriorum ohmydollza ;)
:O Nsıl
:love:love: