Giriş yapmadınız.
Bence seviye tek actığınız mağazda olsun baska mağaza acp onu seviyeli yapmayın yada diğerlerine seviye eklemeyin :S yoksa herkes oyundan soğumaya baslar mesela ben gibi benm fikrm bu seviyeler sacma...
Bence seviyesi yüksekler için bu uygulama çok iyi.Tabiki tüm mağazalar seviyeli olursa herkes aynı tadı almayabilir.Ayrıca herkes aynı giyiniyor fark olsun diyordunuz alın size fark;) :)
ohohooo o zmn da fark istemeyenler içn kötü :S
tabi seviyen yüksek elf abla senn içn iyi olr tabikide:/
Son olarak düzenleyen kuki (2010-10-16 23:17:54)
Ne alakası var canım:)Çalış senin de olsun
Yani hep herkes aynı giyiniyor çeşit yok,önleyin lütfen vs diye şikayetler geliyor.Bu şekilde bir çözüm oldu.Bence güzel oldu herkes için ;)
amannn :P
cahtmey :Ne alakası var canım:)Çalış senin de olsun
elif abla doru solii nazar etme nolurr çalıs snnde olsun(gerçi bnmkide az :DD )
seviye atlıcam diye öldüm ya farklılık arayışımızdan dolayı mantıklı bir fikir ama bencede kuki gibi şuanda sadece 1 mağazada olsun lütfen :))) neyimi geliştiriyim bilemiyorum
comedygirl yazdı:
cahtmey :Ne alakası var canım:)Çalış senin de olsun
elif abla doru solii nazar etme nolurr çalıs snnde olsun(gerçi bnmkide az :DD )
Hahaha
Olur olur :D:D
yavuzaysemansiz yazdı:
seviye atlıcam diye öldüm ya farklılık arayışımızdan dolayı mantıklı bir fikir ama bencede kuki gibi şuanda sadece 1 mağazada olsun lütfen :))) neyimi geliştiriyim bilemiyorum
Ooo öncelikle forumumuza katılmanızdan onur duyduk efendim :D
ayy o onur bana ait güzel moderatörüm teşekkür ederim :)
yaqmur0 yazdı:
biSe nie ööle demion ablaa :D
Tatlım yavuzaysemansız 'la hemen hemen aynı zamandır oyundayız ama foruma yeni gelebildi onun için öyle dedim canım alınma lütfen ;)
yavuzaysemansiz yazdı:
ayy o onur bana ait güzel moderatörüm teşekkür ederim :)
hehe bitanem ben forumu daha yeni çözdüm ya.
valla bende kopuyorum kendime :DDd insan bi çağırır ama suçu hemen üstüne atıyorum
xDD