Giriş yapmadınız.
uzun süredir toplamalık gelmio xDDDDD bence her hafta 50 tane nesne bulup hedie kazanalım [xxx
hea.. ama bn ugrasamam xD ..
ben uRaşırım XDD
konuyLLa ilgiledinin nİtfen aMa x////////
Saol ablaCm xPPPP
evet yha zaten maaşlarımız düşük
arada sırada toplamalık yapın bencede
ewet yapın (yha su toplamalıkla nasıl ugrasıyosunuz bn hıç toplamadım genellikle kaç saat suruo? )
handeye yaptır en fazla 15 dkda yapar xDDDDDDD
yha bn bulamıyom nası buluyonuz
amiralcarden yazdı:
handeye yaptır en fazla 15 dkda yapar xDDDDDDD
aayyyy yükLénmeyn handem'eee xD
bende 15-20 dkda yaparım çok kolay
ya şmdi toplamalık görevi çıktı ya nsl topluyosnz bn 3 tne toplayabldm
evt ya çok zor :D
en çok aramaya bi dollz yazınca çıkıyo bence
Kızlar aslında çok kolay bende 5-15dk arasında tamamlıyorum
Sürekli sayfanızı yenileyin ya da sürekli sayfaları gezin ne kadar hızlı olursanız o kadar çabuk toplarsınız
bende öyle yapıyom bi mesajlara giriyom bi bilgilerime bi mesajlara giriyom bi bilgilerime birsürü çıkıyo
comedygirl yazdı:
ewet yapın (yha su toplamalıkla nasıl ugrasıyosunuz bn hıç toplamadım genellikle kaç saat suruo? )
Valla öyle tatlım bende uğraşamıyorum ama bu sefer deneyeceğim bakalım neresi kolay :)
haftada bir toplamalik gelmesi güzel olurdu hatta tasarimlari cok güzel olan kisiler var onlarin tasarladigi kiyafetlerden de konulabilirse güzel olurdu bence
Toplaması Aslında Çok Eğlenceli, Zamanımı Almaz En Fazla 5 Dakika.
Özellikle Sürekli Kaç Tane Topladığıma Bakmayarak Bir Yandan Topluyorum Bir Yandan Tahmin Ediyorum Kaç Tane Olabilir Diye
Kesinlikle Her Ay Farklı Bir Toplamalık Gelmeli
:pleur
ya toplamalıklarda çok güzel hediyeler gelmiyor biraz daha güzel olsa ve puzzle'larda da hayvanlar falanda gelse
lütfen her hafta bir toplamalik gelsin birde bizim yaptikalrimiz tasarimlaridan hediye olsa hic te fena olmazdi:non: