Giriş yapmadınız.
defilede 3 dollz ekrena gelip beğendiğimize tıklamanın yanında birde isteyen bir kutucuğa kime vermek istiyorsa onun adını yazsın böylece herkes vermek istediği kişiye verir çünkü ben 343_3 e defilede oy vermek istiyorum ama onun dollzu geleceğine başkaların dollzu geliyor belki ondan sonra arkadaaşım çıkar diye bekliyorum ama birtürlü gelmedi yarımsaattir başka dollzlaara oy veriyorum bu değiştirilmeli bence onun yerine herkes istediği kişinin adını yazsın ekrenada oy vermek için değil dollzların kıyafetlerine bakmak oy vermek için resimleri çıkmalı ama biz sayfa olarak değiştirebilmeliyiz yani 3 dollz ekrandayken diğer dollalara bakmak için oka tıklayıp diğer dollzları olduğu sayfayı görelim katalog gibi ama seçtiğimiz dollzun adını yazıp oy verelim ... nasıl fikir ama
bence herkes başka doll acar kendine oy verir ne kadar sacma
evet bencede saçma ama herkez kıyafet yada saç modellerimizi çalıyo bunlara bi çare bulunsa
bn leyla ya katılıorm
Defilenin amacı en güzelleri seçmek yani arkadaşlarını bulup seçmek değil.Bu nedenle bahsedilen şekilde bir sistem gelmez.Önüne gelen 3 dollz dan hangisini beğenirsen ona oyunu verirsin öyle istemezsen oy falan vermezsin ;)
kedick14 yazdı:
evet bencede saçma ama herkez kıyafet yada saç modellerimizi çalıyo bunlara bi çare bulunsa
Evet haklısın ancak burada kurallara uyduktan sonra herkes özgür.Yani herkes istediğini istediği şekilde kullanır.Seni çok rahatsız eden bir benzetme olursa bizlere bildir ;)Bunun dışında bu konuya bir çözüm kimse bulamaz ;)
cahtmey yazdı:
Defilenin amacı en güzelleri seçmek yani arkadaşlarını bulup seçmek değil.Bu nedenle bahsedilen şekilde bir sistem gelmez.Önüne gelen 3 dollz dan hangisini beğenirsen ona oyunu verirsin öyle istemezsen oy falan vermezsin ;)
amiralcarden yazdı:
cahtmey yazdı:
katılıyorum zaten defilede bi ara bokxkaka die biri 3. olmuşu xDDD
bence ii bir fikir herkesın tek oy hakıda olursa gunde bence en mantıklısı olur
leyla7 arkadasımıza katılıyorum ben herkese oy vermek zorunda olmamalıyım 3 dollz cıkıyo bazen 3unde kotu gıyınımlı ben neden onlara oy verım ki zaman kaybı
O zaman kimseye oy vermeyin :)
Tekrarlıyorum bu konunun çözümü yok üzgünüm.
3 dolz gelmesede ok isreti olsa ona tıklasak en begendigimiz kıyafete versek
bence leyla7 haklı....of yaa hep başkalarına oy vermekten bıktım...arkadaşlarım bana defilede oy vericeklerine hep başklarına vermek zorundalar hiçbir zaman birinci olamayacağım...ozaman defile gibi başka yarışmalarda yapılsın mesela bilgi yarışması ödüllü tabi:star: yada başka tür yarışmalar tek defile olmasa:ok:
343_3 yazdı:
bence leyla7 haklı....of yaa hep başkalarına oy vermekten bıktım...arkadaşlarım bana defilede oy vericeklerine hep başklarına vermek zorundalar hiçbir zaman birinci olamayacağım...ozaman defile gibi başka yarışmalarda yapılsın mesela bilgi yarışması ödüllü tabi:star: yada başka tür yarışmalar tek defile olmasa:ok:
defile arkadaşlarının sana oy vermesi için veyada senin arkadaşlarına oy vermen için deil ki.
yaqmur0 yazdı:
amiralcarden yazdı:
cahtmey yazdı:
katılıyorum zaten defilede bi ara bokxkaka die biri 3. olmuşu xDDD
xD xD XD
ama böyle olursa haksızlık olur dollzlar kendilerine dolzz açıp açıp yazarlar kendi adlarını ve sonra bedavadan 60 şşş gelir buda haksızlık olur
kıyafetlerimizin defilede değişmesini istiorum sizi çok seviorum
Son olarak düzenleyen kankimbebek4 (2011-01-25 17:54:07)