Giriş yapmadınız.
Biz önceden grubumuzu oluşturmuştuk şimdide daha çok genişletmek istiyoruz bunun harika bir fikir olacağını düşünüyoruz :) grubumuza çılgın insanları seciyoruz katılmak için bana ve 2crayz5'e basvurun :)
Grup yöneticisi=ben
yardımcısı=2crayz5
düzenleyici=4000
grup üyelerimiz =
2crayz5 kuki 4000 tuanaxtuana aslhn ecemelikesavas s3na edanur yaqmur0 amiralcarden mini-peri kristen357 sarahdawn
burda dilediğimiz konudan bahsedebiliriz (oyunla ilgili ve hayatımızda yasadığımız ilginç şeylerle ilgili ) :):)
Not=Grubumuza kesinlikle katılmalısın xD
Son olarak düzenleyen kuki (2011-01-02 23:01:52)
eim grub sen nassun xD
Herkeze hayırLı bayramLaar.
:D
Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için.Bayramınız kutlu olsun.
Grup Üyesi deqiLim Umarım Bir sorun OLmaz,,
Dünkü basketbol maçını izleyen varmıydı arkaDaşLarr?? Çook güzeldi amaa son saniyede biz yendiik
ben izlemedim ama bizim yendiğimizi biliyorum
İzlemedm xD
runale: sorun olmaz tatlmmm ^^
Ooo ya kusura bakMayın net kesildi bizm çok iLgiLenemiyorUm artık ama :S bu sende dersLerim çook önemli o yüzden bende pek fazLa giremeyeceğim :D bu arada herkezee çokk tşk ediyorum bu qüzeL gruba katıLdığınız için .D
Son olarak düzenleyen 4000 (2010-09-17 12:19:07)
biri benle arkadaşlık yapsın
lütfen birileri katlsın
Beni koy :P
:D:D koydumm
baska yokmu katılan =(
gruba gel 5$$ 5 xP
naSılsIN CnmlaRım?
Herkeze hayırLı cumartesiLer bu qün dayımın düğünü vrda o yüsden izin aLdım 1 kere bkm didim :D az snra çkmam Lasm :D